Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

9. oktobris 11:00

Lāčplēšu kross 2022


Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: , ,

Mājas lapa: Lāčplēšu kross 2022
Pieteikšanās lapa: Lāčplēšu kross 2022 pieteikšanās

299775832_496916002436078_8752113192368525736_n

📌 KAS TAS IR?
“Lāčplēšu kross” ir skrējiens Tev, skrējiens mums visiem un skrējiens mūsu Latvijai. Ar šo skrējienu vēlamies, lai Tu un ikviens Latvijai piederīgais atcerētos par mūsu saknēm, par mūsu stāstu un izcelsmi. Katrā no mums mīt Lāčplēša spēks un, tikai kopā likts, tas ir nesalaužams! Mēs esam stipri, bet visi kopā – vēl stiprāki! Būsim stipri mūsu senču dēļ, būsim stipri mūsu pašu dēļ, un būsim stipri mūsu nākotnes un bērnu dēļ! Lāčplēšu kross ir taku skrējiens ar šķēršļiem, kur pieejamas dažāda garuma distances dažādām spējām.
📌 KĀ PIETEIKTIES?
Sacensībām var reģistrēties elektroniski mājas lapā https://lacplesukross.lv/registracija/ – jo laicīgāk reģistrēsies, jo izdevīgāka dalības maksa. Uz vietas sacensību dienā būs pieejams ierobežots pieejamo dalību skaits.
📌 KURŠ VAR PIEDALĪTIES?
Sacensībās var piedalīties ikviens patriots, ikviens sportošanas aktīvists, ikviens, kurš vēlas paust savu piederību un atbalstu stiprai Latvijas tautai. Sacensībās aicināti piedalīties visu vecumu iedzīvotāji.
📌 PA KĀDU SEGUMU NOTIKS KROSS?
Distanču segums būs dažāds – nedaudz asfalts, smiltis, zeme, mežu takas. Šķēršļi būs katrā distancē. Informācija par šķēršļu skaitu un nosaukumiem meklējama distanču sadaļās sākumlapā: https://lacplesukross.lv/informacija…/skersli-distance/




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.