Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

8. decembris 18:00

Latvijas pirmās skriešanas dienasgrāmatas prezentācija


Vieta: ,
Notikums:

Sveiki kolēģi, partneri, draugi! Pēc 6 mēnešu intensīva darba, tas ir noticis! Latvijas 1. skriešanas dienasgrāmata ir gatava lietošanai!

Pirmās dienasgrāmatas mazumtirdzniecībā nonāks pēc 15. decembra, taču jums ir unikāla iespēja būt klāt Dienasgrāmatas atklāšanas pasākumā, kas notiks 8. decembrī, pl. 18.00 RĪGA PLAZA (Mūkusalas ielā 71, pie Salu tilta), NIKE veikalā:

18.00 Oficiālā atklāšana, Juris Beļinskis, Nike un Ventspils Maratona Klubs;

18.30 Pirmo 100 dienasgrāmatu tirdzniecība ar autoru autogrāfiem, cena 10 Ls (regulārā cena būs 4,95), 5,05 Ls no katras dienasgrāmatas tiks ziedoti Latvijas Paralimpiskai vieglatlētikas komandai;

19.00 Uzkodas, sarunas par skriešanu, iepirkšanās Nike veikalā – skriešanas apaviem un apģērbiem 30% atlaide.

Andris Valerts, 29149170

+ Mazliet par dienasgrāmatas saturu – VMK lapā





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
MAKRO piedalās

Piedalās - 1

7 komentāri rakstam Latvijas pirmās skriešanas dienasgrāmatas prezentācija

  • vargans

    Vai kāds jau ir ieguvis savā īpašumā šo grāmatu? Kādas atsauksmes?

  • in

    Man ir. Iesācējiem varētu būt laba – parāda, kā veikt pierakstus. Ir kalendārs ar zināmiem nākamā skrējieniem. īsi raksti par uzturu. Programma (iesācējiem) 5 km.

  • andris - izdevējs

    Kā sacīju prezentācijā, šīs dienasgrāmatas moto ir SKRIENI SAVAM ĶERMENIM, un diezgan grūti to ir izdarīt bez trenera padoma. Visus padomus nav iespējams aprakstīt, tādēļ šī dienasgrāmata ir arī “izeja” pie trenera. Nointervēti ir 7 treneri, tur ir Jura Beļinska telefona numurs un epasts…viņš un arī visi pārējie jums atbildēs, ja teiksiet, ka esat izlasījuši viņa interviju Dienasgrāmatā, šie cilvēki ir ļoti atvērti. Gatavās programmas (5km) iesācējiem – Juris Beļinskis ļoti negribēja tās publicēt, jo nestrādā “interneta” programmas. Šīs programmas ir domātas tiem, kas grib veikt pirmo skrējienu, pamēģināt vai tas patīk, bet noteiktu ne tādiem erudītiem, kas tusē noskrien.lv. Pavasarī būs četri semināri Dienasgrāmatas īpašniekiem, kur Juris Beļinskis stāstīs, kā trenēties pulsa zonās, par uzturu, par apaviem utt. Uzskatu, ka tā ir labākā dāvana mums Ziemassvētkos!

  • Dina Dina

    Ar nepacietību gaidīšu, kad seminārs būs Valmierā, jo līdz Rīgai darbadienā nebija iespējams aizkļūt bet kur ir iespējams šo grāmatu iegādāties?

  • Aigars

    Šo skriešanas dienasgrāmatu varēs iegādāties Rīga, visos Nike, Sportland veikalos ,ka arī Maratons un Sportlat veikalā. Doma ir ,ka arī izsūtīsim pa pastu ,ja kāds vēlēsies arī šādi būs iespēja saņemt.Bet info būs mājas lapā http://www.maratonaklubs.lv

  • Uldža

    Vai Liepājas Sportland-ā arī varēs iegādāties?

  • Sveiki,

    Maratona Dienasgrāmatu tagad var iegādāties arī Maxim virtuālajā veikalā – http://www.maxim.lv

    Piegāde visā Latvijā un ārpus :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.