Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

17. jūlijs 12:30

Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram


Vieta: , ,
Notikums:

Mājas lapa: Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram

Turpinot sacensību seriāla aktīviem cilvēkiem „SportLat Balva 2010” aktivitātes, 17. jūlijā notiks 11. posms – Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram, un 18. jūlijā norisināsies 12. posms – Vaidavas triatlons.

Pieteikties sacensībām līdz 15. jūlijam var par izdevīgāku dalības maksu! Bērnu grupām dalības maksa būs 1 Ls visu pieteikšanās laiku.

SKRĒJIENS 17. jūlijā, plkst. 12:00.

Starts tradīcijām bagātajam tautas skrējienam „Apkārt Vaidavas ezeram” tiks dots jau

29. reizi. Skrējienu ar savu klātbūtni pagodinās arī biatloniste Madara Līduma.

Pirmie vecumam atbilstošā distancē dosies jaunākie skrējēji. Skrējējiem un nūjotājiem starts un finišs tiek dots Vaidavas centrā (Kocēnu novads, 20 km no Valmieras). Trase būs 11,7 kmgarumā gar skaisto un dzidro Vaidavas ezeru, kas atrodas Gaujas nacionālā parka dabas liegumā. Ātrākajam skrējējam kopvērtējumā, vīriešu un sieviešu grupā, tiks pasniegta specbalva no Aerodium – dāvanu karte lidojumam18 Ls vērtībā.

TRIATLONS 18. jūlijā, plkst. 12:00.

Turpat Vaidavā, ezera krastā visi aicināti sacensties par Vaidavas triatlona ceļojošo kausu, kurš pērnajā gadā aizceļoja uz Daugavpili. Triatlona distances veidotas tā, lai būtu pa spēkam jebkuram interesentam, kurš jau ir iepazinis, vai vēlas izmēģināt šo aizraujošo sporta veidu. Dalībnieku drošībai 350m peldēšanas distancē blakus tiks novietota drošības virve ar ik pēc 10m savstarpēji savienotiem glābšanas riņķiem. Arī riteņbraukšanas 10-20km un skriešanas 3-6km distances ir veidotas, lai gūtu gan prieku, gan sportisko gandarījumu. Starts un finišs Vaidavas ezera krastā.

Dalībniekiem, kuri pieteiksies abām sacensību dienām, sestdienas vakarā Vaidavas ezera krastā sagaida vasarīga nakts ballīte, atpūta lieliskā peldvietā, relaksācija pārvietojamā „Barrel” pirtiņā, dzīvošana teltīs, sacensību bilžu skatīšanās un ēdiena gatavošana uz ugunskura. Paralēli sacensībām notiks Kocēnu novada amatnieku darbu tirdziņš un vakarā plkst. 21:00 balle Kultūras centrā „Vaidava”. Spēlēs grupa „Ballroom Blitz”.

Būs pieejams arī dalībnieku autobuss no/uz Rīgu par 5 Ls. No Rīgas autobuss atiet plkst. 08:40 no veikala „SportLat” Deglava ielā 7.

Sacensību nolikums, pieteikšanās un plašāka informācija www.sportlat.lv vai pa tālr. 67891526. Pieteikties sacensībām var arī Rīgā veikalā „SportLat” Deglava ielā 7 un Vaidavā, veikalā „Jancis”.

Pasākumu organizē Biedrība „Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Kocēnu novada domi.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Arvids varbūt piedalās
Arvis piedalās
Lauma piedalās
Stileta varbūt piedalās
Atis piedalās
Juris Brēdiķis piedalās
Didzis piedalās
teicamnieks varbūt piedalās
Indra piedalās
Kampars piedalās
unknown varbūt piedalās
dorfss piedalās

Piedalās - 8

Varbūt piedalās - 4

Viens komentārs rakstam Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram

  • Atis Atis

    ir viena brīva vieta braucienam uz Vaidavu sestdien no rīta un pēcpusdienā/vakarā atpakaļ uz Rīgu.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.