Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

18. septembris 13:00

Stipro Skrējiens 2


Vieta: ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: Stipro Skrējiens 2
Pieteikšanās lapa: Stipro Skrējiens 2 pieteikšanās
Stipro Skrējiens 2 – Vēl Skarbāk
2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē norisināsies Stipro Skrējiens 2. šoreiz sacensībām izvēlēta devīze VĒL SKARBĀK!!! Organizatori sola vēl grūtākus šķēršļus distancē, sarežģījot jau esošos un izveidojot jaunus.

„Tikko bija noslēgušies skrējieni, vēl apkopojām visus rezultātus un gatavojāmies apbalvošanai, kad nāca klāt dalībnieki un jautāja par nākamo skrējienu. Veicām arī dalībnieku aptauju pēc sacensībām. Paldies visiem par atsaucību! Tās rezultātā pašlaik plānojam šķēršļus padarīt krietni grūtākus, palielināt to skaitu un daudzveidību. Raksim tranšejas zemē, būs vairāk dubļi, rāpšanās un vēl citi interesanti jaunumi. Distances garums saglabāsies aptuveni tas pats, bet šķēršļu pārvarēšanā pavadītais laiks būs vismaz divreiz lielāks. Turpmāk plānojam rīkot vienu (iesildīšanās) skrējienu pavasarī un otru (skarbo) – rudenī,” pastāstīja sporta biedrības „Par stipru Latviju!” pārstāvis, viens no sacensību organizatoriem Raimonds Bergmanis.

Organizatori bija patīkami pārsteigti par kuplo komandu skaitu, kuras bija gatavas mesties trasē. Daudzi uzņēmumi izmantoja šīs sacensības, lai sarīkoto “team building” pasākumu savam darba kolektīvam. Kopumā uz starta stājās 78 komandas. Trīs kungi un viena dāma devās trasē, lai veiktu aptuveni 6 km garo trasi ar dažādas sarežģītības šķēršļus.

Stipro Skrējiena rīkotāji arī 18.septembrī cer sagaidīt uz starta tik pat kuplu komandu skaitu. Organizatori atgādina, ka komandās jāpiesaka 4 dalībniekus. Šī nav grupa, kura tiek gaidītas tikai uzņēmumu veidotas vienības. Jūs esiet četri nešķirami draugi? Jūsu ģimene vēlas pārbaudīt sevi, kopīgi pārvarot trases radītās grūtības? Tad šēit būs Jūsu īstā vieta. Šī būs vieta, kur novērtēt, cik saliedēts ir jūsu kolektīvs – vienalga, organizācija vai draugu kopa. Viens vēl nav komanda, bet pat viens var izjaukt visus komandas centienus. Komanda būs tik stipra, cik stiprs būs tās vājākais posms. Bet stipru un saliedētu Jūs to variet padarīt tikai kopīgi.

Vairāk informācijas – mājas lapā www.parstipru.lv.

Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Par stipru Latviju!

Informāciju sagatavoja

Māris Liepiņš





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Artūro piedalās
hashtreck piedalās
Becks piedalās
Indra piedalās
dima.h2o piedalās

Piedalās - 5

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.