Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

1. oktobris 10:00

1000 jūdžu/15 diennakšu skrējiens [ATCELTS!]


Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: 1000 jūdžu/15 diennakšu skrējiens [ATCELTS!]
Pieteikšanās lapa: 1000 jūdžu/15 diennakšu skrējiens [ATCELTS!] pieteikšanās

Programma:

1. 1000 jūdžu skrējiens (individuālais). Jābūt vismaz 5 dalībniekiem.

2. Stafetes skrējiens – 10 cilvēki (max) komandā. Jābūt vismaz 2 komandām.

Kontrollaiks 1000 jūdzēm 15 diennaktis.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

37 komentāri rakstam 1000 jūdžu/15 diennakšu skrējiens [ATCELTS!]

  • Andulis

    VSK Noskrien ultra-izturīgajiem biedriem varētu interesēt, ko uz rudeni būs sarūpējis Jūrmalas VSK! :)
    Ja pasākums tiešām notiks, tad Latvijā šogad sanāk jau 3 ultramaratoni tīriem skrējējiem. (Neskaitot rogainingus, piedzīvojumu sacensības u.tml.)

  • Ainars Ainars

    Trīs reizes sezonā skriet 100 km nav vēlmes, patiesībā motivācijas. 1000 jūdzes varētu interesēt pēc gadiem.

  • sm72 sm72

    Man liekas diezgan avantūriski tie pēdējā brīža/ātrie pasākumi. Vai nav jāmācās no Stokholmas jubilesjas maratona- 3 gadus briest un dalībnieku vietas izpārdod dažās dienās:)

  • Didzis Didzis

    1000 jūdzes,tas ir pārāk nopietni,jo tas nav – ne 100 km ,ne 24 stundu skrējiens.Tam ir cita gatavošanās.Pietam ,ja informācija parādās pāris mēnešus pirms starta,tad tas nav nopietni-šķiet,ka pat dajebkuram monstram.Nespēju iedomāties cik drošsirdīgo varētu iziet uz startu.Zinu,ka mūsu slavenais Jermolajevs par šādu runāja jau pirms gada,diviem.Domāju,ka par šo pasākumu vairāk ko varētu teikt mūsu PIKOLS,.

  • pikols pikols

    Tas ir Jermolajeva gandrīz privātais pasākums, bet lai viņu varētu starptautiski reģistrēt ir nepieciešamība padarīt par sacensībām. Jermolajeva mērķis ir labot kādu no pasaules rekordiem, un lai to reģistrētu ir nepieciešams kārtot šā formalitādes, kā arī uzaicinat kādus ārzemju skrējējus, viņu uzdevums būs startēt, finišēt kā sanāks.Šo ideju Jermolājevs jau perina otro gadu, un šoreiz ir atrasts beidzot finansējums.
    Viņa lūgums arī mūsu klubam, vai nevarētu iesaistīties apļu skaitīšanā, kā arī varētu piedalīties dažqdu garumu līdzskrējienos, jo galu galā tur būs tiesneši.

  • Andulis

    Paldies pikolam par ziņām! Var apbrīnot Jermolajeva neatlaidību. Lai nu viņam izdodas… Atzīšos – drusku šaubos, vai pasākuma rīkošanai ir jēga, ja nu 1000 jūdzes veikt nopietni gribēs tikai viņš pats? (starp LV skrējējiem)

    “Līdzskrējieni” būtu vēl reāli iespējami pārējiem… un varbūt kādam – arī solītais sertifikāts par vismaz 100 km pieveikšanu…
    Varētu jau kādu dienu intereses pēc mazliet pariņķot kopā ar rekorda pretendentu, ja nolikums galīgajā versijā to ļaus darīt. :)

    Gudrākie biedri varbūt zina bez meklēšanas, kāds tad šis rekords pašlaik ir? Man nav ne jausmas, bet minēšu: 12 diennaktis?

  • Didzis Didzis

    G.JERMOLAJEVA labākais rezultāts 1000 milēs šķiet ir 289:25:47,bet tas bij 1997.gadā. Tagad tie rekordi jāmeklē pa vecuma grupām.G.JERMOLAJEVS dzimis 1942.gadā ! P.SILKINA rekords ir 277:54:58,bet nezinu kādā vecumā.

  • Didzis Didzis

    ….ne milēs,bet JŪDZĒS .

  • Ainars Ainars

    A varbūt nav ko marinēt un pieredzei un izpratnei 24 stundas jānoskrien jau šogad. Bez sportiskām ambīcijām un aiz cieņas pret Georgu Jermolajevu. Kā noprotams, tad tiesneši būs un samērīt rezultātu vienam cilvēkam oficiāli neminētā disciplīnā taču nevajadzētu būt problēmām. Ko diez organizatori saka?

  • Didzis Didzis

    Ainars,tad TEV VIŅČHOTENA jāizlaiž,ja tāda doma ir.Manam prātam tas nav pieņemams – vienā gadā 2-i 100 km + diennakts skrējiens/

  • Ainars Ainars

    Didzi, tieši ar prātu šitām lietām pieiet nevajag:) Tu domā, ka mūsu lēmums pavasarī par 100 km Nidā no malas izskatījās baigi prātīgais?

  • Ainars Ainars

    Vai Tavi četri pavasara maratoni tikai kā treniņi Nidai:) Arī izcili prātīgi:):):) Prātīgie sportu vēro TV .

  • pikols pikols

    Tāds jau arī ir šī skrējiena otrais mērķis, lai vsi kas grib var piedalīties citādos skrējienos, kurus reģistrēs, kā arī ir svarīgi lai startā ir vismaz 5 dalībnieki, tad rekordi tiek reģistrēti.

  • Didzis Didzis

    Vajag,vajag riktīgu nolikumu,lai interesenti tiek skaidrībā kas un kā.Ar nolikuma projektu nebūs gana.Jo ātrāk būs apstiprināts nolikums,jo lielākas izredzes savākt dalībniekus.Domāju,ka ar dalībniekiem var būt problēmas,ja tiks vilcināts nolikums.

  • Didzis Didzis

    Domājot tieši par G.JERMOLAJEVU.Ja jau atradušies sponsori,tad domāju gan – labāk piedalītos kādos mačos ārpus Latvijas,kur notiek 1000 jūdžu skrējieni,būs vismaz līdzcensoņi šādā distancē.Tas nemaz nemaksā baigas naudas.Viņam pašam būs vieglāk,VIŅŠ IR TO PELNĪJIS .

  • Andulis

    Tā jau būtu gan loģiskāk – bet varbūt tie sponsori grib nevis individuālu startu ārzemju pasākumā, bet sarīkotus mačus Latvijā? (Tikai spriedelēju, neko nezinu…)

  • Didzis Didzis

    Domāju,ka šis nav pa nopietnam.Manīju G.JERMOLAJEVU LSC 30-kā.Nu nav ,nav viņš gatavs tam.Pat 30-kā viņš mocījās un nespēja atčāpot līdz finišam.Šis gadījums ir pretstats apgalvojumam – “VISS MŪSU GALVĀS”.g.JERMOLAJEVAM tiešām viss galvā,bet varēšanas vairs nav galīgi.Es tikai par to,ka tomēr nav ko sevi mocīt,ja tā varēšana tāda NAV.

  • Aivars703 Aivars703

    Vakar Georgs 3km Arkādijas apļos 3 km noskrēja zem 15 minūtēm.

  • Andulis

    Jā, LSC 30 km skrējienā G. Jermolajevu manīju, bet man nekļuva skaidrs – vai viņš izstājās, vai arī nemaz nebija domājis visu distanci tajā dienā skriet? Man finišējot (ap 2 h 41 min), Georgs jau tā kā devās pavisam projām no sacensību vietas – bet izskatījās tīri mundrs, nevis nomocījies.
    [Pats gan biju apguris… varbūt man rādījās??… kaut ko pārpratu??…]

  • Andulis

    Statistika (http://skriesim.lv/lv/public/person/view?identifier=47) liecina, ka šogad Jermolajevs īsākus gabalus (līdz 12 km) ir skrējis itin braši. To pašu Juglas apli, piemēram, stabili veicis ātrāk nekā es. :)
    Garie gabali gan mazāk (2 pusītes, 1 maratons) un lēnāki – taču nav jau nemaz slikti.
    Tā ka nezinu, vai tik kategoriski viņa varēšana jāvērtē…

  • Didzis Didzis

    Neēsmu jau kategorisks,bet zināmas bažas ir gan. KATRĀ ZIŅĀ -LAI VEICĀS ! Nu īsie gabaliņi,pat maratons – NAV SALĪDZINĀMI AR 1000 JŪDZĒM. Īsti pat nav skaidrs vai šis skrējiens būs vai nebūs,jo viss tākā pieklusis.

  • Andulis

    Jā, nu tam var piekrist – “zināmas bažas” ir…
    Un gribētos arī galīgo variantu nolikumam redzēt.

  • Rodrigo Rodrigo

    Georgam šķiet bija problēmas ar apaviem. Cik sapratu tika piemeklēti apavi ar kuriem tās jūdzes noskriet. Par tā brīža skriešanas biedru glaunajiem asic viņš teica ka 30 km varbūt ar ka derot, bet ne vairāk. Pats viņš tai brīdī skrēja ar kaut kādām gumijas cibam līdzīgām tupelēm, bet no tām laikam tirpa kājas. Tā domāju ka Georgs tikai uzkurināja intrigu ar savu nefinišēšanu. Sava veida PR gājiens.

  • Didzis Didzis

    Jā,ja GEORGAM ir kādi sponsori – kā tika minēts,tad pirmais ir ,ka jātiek pie normālām čabām.Šis ir tas vīrs,kam īsti neder nekādi vieglie apavi,atšķirībā no citiem,kaut arī ir pieradis skraidīt jau no krievu laikiem ar NEAPAVIEM.

  • Didzis Didzis

    Šis pasākums NOTIKŠOT,šai nedēļā itkā parādīšoties plašāka informāccija.

  • kurā nedēļā notiks?!

  • Didzis Didzis

    Starts 1.oktobrī ! Organizatori solīja,ka šonedēļ sniegšot plašāku informāciju.

  • Ainars Ainars

    Kāds organizatoriem tuvāk stāvošs varētu ar informāciju padalīties gan.

  • Didzis Didzis

    Joprojām nekādas konkrētības.Jau iepriekšējā nedēļā solīja plašāku informāciju,bet nekā.Aizrakstīju uz to e-pastu,saņēmu atbildi,ka skrējiens noteikti būs un plašāka informācija tika solīta.

  • Ainars Ainars

    Nav jau nekādas steigas. Ja aicina cilvēkus paskriet kādu maratonu, 100 km vai diennakti, precīza informācija dienas 5-6 pirms starta būs pašā laikā.

  • Andulis

    Acīmredzot, nepieciešamie 4 līdzskrējēji ir sarunāti, par pārējo (pārējiem) var nesatraukties… Diemžēl, tāds iespaids rodas.

  • Rodrigo Rodrigo

    Cik saprotu par šo pašakumu nekāda plašāka informācija tā arī nav parādijusies ? Sanāk ka Georgs klusiņām 2 nedēļas paskries un ies mājās.

  • Didzis Didzis

    Šis skrējiens PĀRCELTS uz 8.oktobri.

  • sm72 sm72

    Es neesmu ultramaratonist, bet domāju, ka arī ultramaratonistiem noteikti ir kaut kādas gatavošanās programmas, kuras var nenest vajadzīgos augļus, ja tiek pārcelti mači kaut par nedēļu!

  • baskaajis baskaajis

    “Born to run” ir gana daudz piemēru par ultradistancēm, kur nekāda loģika nedarbojas. Izdaudzinātie Tarahumara indiāņi vispār neko nezina par gatavošanos un kaut kādām programmām.

  • Rodrigo Rodrigo

    Šodien treniņa maršrutā biju ap 10:00 Uzvaras parku iekļavis, cerēju startu redzēt, nebija gan. Novēlu G.Jermolājevam veiksmīgu startu un finišu gaidāmajā pasākumā. Man jau liekas ka tas ir ļoti nozīmīgs Latvijas skriešanas un vispār sporta dzivē. NOSKRIEN Georg !

  • Didzis Didzis

    Pasākums šogad vispār atcelts,tas jau bija sagaidāms.Itkā kautkādas nesaskaņas ar Uzvaras parka administrāciju.Plānojot nākamgad sarīkot.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.