Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

23. jūlijs 11:00

LSC atklātais čempionāts šosejā, 4. kārta (5 km, pusmaratons)


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: ,

Mājas lapa: LSC atklātais čempionāts šosejā, 4. kārta (5 km, pusmaratons)


Treniņu plāns pusmaratonam:

Aiz Mežaparka estrādes. Reģistrācija no 9:30 līdz 10:30.

Dalības maksa Ls 2,00, pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadiem – Ls 1,00. (LSC biedriem attiecīgi Ls 1,20 un Ls 0,60.)





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
druupijs varbūt piedalās
Raitis piedalās
Edgars Tomsons piedalās
Edmunds piedalās
ariana prusinkaite varbūt piedalās
Vaivars piedalās
Arle piedalās
MAKRO piedalās
ekstremā piedalās
modris_aa piedalās
laputis varbūt piedalās
Andulis piedalās
Jekaterina piedalās
Kuks varbūt piedalās

Piedalās - 11

Varbūt piedalās - 4

20 komentāri rakstam LSC atklātais čempionāts šosejā, 4. kārta (5 km, pusmaratons)

  • Ervins

    sveiki tad jau sestdien mani kaads vilks uz rezult 1h 20 min pa visiem vsk-noskrien kopa????

  • Andulis

    VISI noteikti nebūs ar mieru to darīt, savu tempu bojāt. :)) Ja nu varbūt MAKRO apžēlosies… :)

  • Didzis Didzis

    MAKRO “nesīsies” vismaz uz 1:17.

  • Andulis

    Dikti liela starpība jau nav. :) It kā.
    Ervins varētu vēl censties “izmantot” vienu citu no šeit atķeksējušamies biedriem – ar PR 1:21:22.
    …Vai otrādi. ;)

  • Jo lielāks ātrums, jo īstenībā ir lielāka arī starpība starp it kā tuviem rezultātiem (konstanta minūšu skaita ziņā). Trīs minūtes pie šādiem ātrumiem (1:17 līdz 1:20) nozīmē veselu (pat nedaudz virs) 0.6 km/h izmaiņu vidējā ātrumā, kas jau, manuprāt, ir ļoti padaudz.. Tās pašas trīs minūtes citā gadījumā (rezultātam no 1:57 – 2:00) dotu tikai 0.27 km/h vidējā ātruma izmaiņu.

  • Andulis

    Mjā… pārrēķinot uz ātrumiem, to starpība iznāk prāvāka.

    Vispār jau “lēnajam galam” ir labāka dzīve. Ar nelielu vidējā ātruma palielināšanu panāk jūtamāku efektu. :)

    Tātad – ar principu GALVENAIS IR NOSKRIET ir trāpīts pareizi! Inteliģenta, matemātiski pamatota izvēle. :))

  • Ervins

    Da labi riit neviens uz tadiem aatrumiem nemaz nebuus spejiigi tada karsta sutiigaa laikaa ,es tikai pajokoju es skriesu loti lenaam aerobaa liimenii ,un makro skries tikai 5 km ,varbuut es pie baigaa gribasspeka noskrietu pa 1h 20, bet man to galiigi riit nevajag a uz 1h15 es neesmu gatavs sobriid ,jaaatstaaj uz rudeni taadi aatrumi-riit galvenais tikt visiem liidz finisam.

  • Andulis

    Uf! Nojozu. Tīri ciešami! Gaidīju, ka būs sliktāks laiks, gan sportiskais, gan meteoroloģiskais.
    Daļa rezultātu jau redzami. Pusmaratonisti varētu būt visi.
    Iznāca gan neplānots “iesildīšanās aplis”, meklējot starta vietas atzīmi. :/
    [Kas man ir pēdējā nedēļā – Liepājā neredzēju 4, 5, 6 km atzīmes uz asfalta, kas tur esot bijušas; šeit pirmajā garāmskriešanas reizē nepamanīju startu… Laikam vecums nenāk viens. Vai arī uznākušajā tropu klimatā nestrādā acis un smadzenes.]

    Rezultātā, ar tiesnešu svētību, sāku krietni vēlāk nekā pārējie, ~11:07. Nākas atvainoties tiem, ar kuriem distancē nemaz nesatikos, bet nu izrādās – ar rezultātu esmu drusciņ apsteidzis. Vairāk tā nedarīšu! :)

  • Didzis Didzis

    Ha-ha ! Anduli,šitā rezultātus gan uz sarunāšanu nu nevar piefiksēt mačos ,riktīgas PIECAS minūtes paprāvam bariņam aiz muguras finišējot……Tā jebkurš var tikt pie tīkamāka rezultāta.

  • Andulis

    Jā – paldies minikin un OreMan par patīkamo dzirdināšanu!! :)

  • Andulis

    Didzi, taisnība jau Tev ir. Tās piecas (vai septiņas?) minūtes būtu manam laikam jāskaita klāt… Ja protestēsi, nestrīdēšos.

  • Didzis Didzis

    Anduli,man tas ir mazsvarīgi,bet mači ir mači,nevienam neinteresē,kad kurš iziet uz starta.

  • Didzis Didzis

    Anduli,ja piemēram es sāktu skriet minūtes 10 vēlāk,tad mans finiša laiks arī būtu par 10 minūtēm sliktāks,jo ar laika fiksētājiem neko nespētu sarunāt.BET VĒLREIZ ATGĀDINU,KA MAN PILNĪGI VIENALGA KĀDS TAVS REZULTĀTS,man pašam savi rēķini ar sevi.

  • Andulis

    Mjā, stulbi sanācis. Vajadzēja tūlīt atteikties no piedāvājuma pašam fiksēt savu laiku. Bet katram jau “savs krekls tuvāks”, tāpēc labprāt piekritu… nedomājot… :(

  • Man laikam jāuzņemas zināma vaina par to, ka pāris cilvēkiem norādīju, ka starts ir tālāk aiz nākamā līkuma, man kaut kā likās, ka tā būtu jābūt pareizi, bet izrādījās, ka ne :( Atvainojos par to.. (citreiz gan neticiet man!) Nu iznāca kā Juglas apļos – tur arī parasti ir vairāki starti, katrs (vai pa grupiņām) sarunā ar tiesnešiem, ka viņam iedos startu atsevišķi, un nav ar to problēmu :)
    Pats ar savu rezultātu 5 km esmu ļoti apmierināts, īsti neticēju, ka jau varētu izskriet no 20 minūtēm, bet kaut kā forši viss iegrozījās, skrējās, un rezultātā pēc paša datiem 19:59, bet oficiāli finišā padzirdēju kaut ko sakām par apaļām 20 minūtēm (jauns PR par vairāk kā minūti). Labi, ka savu saraksta punktu biju noformulējis izskatā `Noskriet 5 km 20 minūtēs`, nevis lietojis tādus jēdzienus kā `zem` vai `ātrāk par`.. ;) Tagad to tad esmu izpildījis.

  • Andulis

    OreMan, vismaz attiecībā uz mani – esi pilnīgi nevainīgs. :)) Es taču vispār esmu arī LSC biedrs, tas nekas, ka neaktīvs. Man to starta vietu vajadzēja labāk zināt nekā Tev.

    Apsveicu ar rekordu! Tev jau – kuro reizi dodies uz Mežaparku, tā vienmēr kaut ko uzlabo. :) Iepriekšējā reizē arī laikam biji ko līdzīgu izdarījis.

  • Nu jā, tā ir sanācis, ka no šī gada četriem LSC šosejas skrējienu posmiem esmu piedalījies pēdējos trijos un visos ticis pie jauniem rekordiem – attiecīgi 10, 15 un nu arī 5 kilometros. Nākamajā – 5. – posmā skriešu 30 km, un tas jau arī loģiski būs jauns rekords (ja tikšu līdz galam), jo tik daudz nekad sacensībās skrējis neesmu ;)

  • Arle Arle

    Man gan pattika šie mači, beidzot oficiāli noskrēju ļoti labi pusmaratonu un uzlaboju personisko par 13 min. paldies minikin par atbalstu dzirdināšanas punktā.

  • Andulis

    Sazinājos un vienojāmies, ka manam rezultātam pieskaitīs vēl 7,5 minūtes – visticamāko nokavējumu. Tagad ir labots uz 1:52:33. Kļūda nepārsniedz minūti; domāju, ka mazāka.

  • sm72 sm72

    Drusku tāda kā māžošanās sanāk:) Jāuzliek jautājuma izlemšana uz nākošo LSC konferenci:) Būtu izveidota Latvijas skriešanas mīļu federācija, lēmumi būtu vēl objektīvāki:)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.