Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

18. novembris 12:00

“Rembates aplis” 2011


Vieta: , ,
Notikums:
Distance: ,

Mājas lapa: “Rembates aplis” 2011
Pieteikšanās lapa: “Rembates aplis” 2011 pieteikšanās

Skrējienam „Rembates aplis” – 25 !

Starts – pie Rembates pagasta pārvaldes, Lielvārdes ielā 3. Sacensību dienā pieteikšanās no plkst. 10:30.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
ro piedalās
druupijs varbūt piedalās
Baiba_M piedalās
voļda piedalās
Dainis Mors piedalās
Emons piedalās
Darya piedalās
Daina varbūt piedalās
iwetta1 piedalās
KRISTA11 piedalās
elie piedalās
sm72 piedalās
OreMan piedalās
Signis varbūt piedalās
Roberts L. piedalās
Dainis piedalās

Piedalās - 13

Varbūt piedalās - 3

39 komentāri rakstam “Rembates aplis” 2011

  • elie elie

    Ļoti gribētu piedalīties šajās sacensībās, bet man tāds jautājums – varbūt kāds zina, kā vislabāk no Rīgas līdz Rembatei nokļūt? Ar vilcienu sanāk paliels gabals ko kājām iet. Ar autobusu laikam var nokļūt, bet tad jāpārsēžas Ogrē, un tur diezgan reti tie autobusi kursē.

    Vai arī, ja vēl kāds plāno doties ar mašīnu un ir kāda brīva vieta, tad es labprāt pievienotos! :)

    Ja pareizi saprotu, tad reģistrēties iepriekš var šeit – http://www.mnk.lv/rembates-aplis/registracija – lai gan tā lapa tāda īpatnēja, jo visu laiku rādās bilde ar MTB maratonu, kas šķiet bišķi ne pa tēmu.

  • ro

    Nez, parasti jau pieteikšanās tieši uz vietas. Nu vide mazliet Ozolniekus atgādina, turpat reģistrējamies, pēc tam gan nav pirts, bet gan kopējā zālē visi sanāk un noklausās koncertu, pēc tam apbalvo, smuki, ar medaļām.

  • REG

    Iepriekš var pieteikties aizpildot anketu http://www.mnk.lv/rembates-aplis/registracija. Iepriekš jāpiesakās tā iemesla dēļ, lai sacensību dienā neveidotos rindas un dalībniekiem būtu ērtāk un ātrāk piereģistrēties.
    Tie dalībnieki, kuri būs piereģistrējušies iepriekš sacensību diena izņems uz sava vārda sagatavotu konvertu, kurā būs dalībnieka numurs un laika mērīšanai nepieciešamā iekārta (čips). Pārējie pieteiksies uz vietas, bet tas katram dalībniekam prasīs laiku un iespējams veidosies rindas.

  • Gribu piebilst, ka Rembates aplī jau n’tos gadus kāds no finišējušiem dalībniekiem laimē televizoru (šogad būšot plakanais 32″) kuru dāvina rembatietis, skriešanas entuziasts Jānis Avens.
    Interesantākais ir tas, ka Jānis ir vienkārši REMBATIETIS un sacensību dalībnieks un ar maču organizāciju viņš nenodarbojas.

  • ro

    Jā,tādu faktu atceros – izlozes veidā nevis uzvarētājs saņem televizoru. Pērn viens puisītis, kas sēdēja pirmajā rindā tieši pretī balvai, laimēja :). Vēl pirms gada – Toredo no VSK Noskrien.

  • Ervins

    Tik paliek jautajums kura distance bus galvena 3.km vai 10,8km?

  • Ja var ticēt nolikumam, tad šogad būs tā kā bija parasti, izņemot pagājušo gadu, kad daži nesportisti ielika 3km par galveno distanci, lai tikai vietējie, salasot baru var vinnēt! Bet sanāca baigais aplauziens, jo ogrēnieši arī salasīja baru, kas komandas interesēs skrēja 3km un iekabināja ;-). Tā, ka šogad vajadzētu būt normāli.

  • ro

    Man neliekas slikti, ka vietējie salasa to baru – ir apbrīnojami, ka lauku ciemā skrien tik daudz cilvēku, kaut vai 1x gadā, bet skrien, varbūt labi strādā vietējie organizatori, varbūt nostrādā tas triks ar televizora izlozi, bet nevienos maza mēroga mačos neesmu redzējusi tādu vietējo iedzīvotāju atsaucību, īpaši bērnu. Ozolniekos, piemēram, nostartē tikai kādi 5 bērni.
    2009.gadā bija tādas vecuma grupas kā šogad nolikumā minētas, bet 2010. gadā, piemēram, manas S30 grupas nemaz nebija 10,8km distancē, tāpēc arī skrēju (un novinnēju kopvērtējumā) trīnīti.

  • no Ogres stadiona būs bezmaksas autobuss uz Rembati. pašlaik vēl nav zināms, cikos – nāks tuvāk, došu ziņu!

  • elie elie

    Kas organizē to autobusu no Ogres stadiona un vai tur var jebkurš braukt?
    Es šodien no Rembates pagasta pārvaldes uzzināju, ka viņi ir gatavi aizsūtīt mašīnu uz Lielvārdes dzelzceļa staciju, lai nogādātu skrējējus Rembatē, tikai pirms tam viņiem jāpiezvana, jāpasaka, cikos vilciens pienāk, un cik daudz cilvēku, bet būtībā viņi ir gatavi arī vienam skrējējam sūtīt mašīnu.
    Ja iet autobuss no Ogres, tad tas laikam sanāktu izdevīgāk tiem, kas brauc no Rīgas, bet, ja tur tomēr kas nojūk, tad vēl paliek arī Lielvārdes variants.

  • xorix xorix

    Es arī labprāt paskrietu Rembatē, bet man augšā grafikā rādās, ka Fiziskais sacensību dienā būs -82% diez vai ar atlikušajiem 18% spēšu līdz finišam tikt :) Bet patiesībā pietaupīšu spēkus nākamās dienas REMOSam… Vispār jau tie Bioritmi man rādās 1 dienu pēc sacensībām – tā ir kļūda vai man nezināma fīča, piemēram, sacensību diena 18.nov, bet Bioritmi 19.nov?

  • Jā, nu man te augšā fiziskais bioritms uz Rembates apli (starp citu, man rādās pareizi – 18.11.) rādās -98%, tā kā Tev, xorix, ar saviem -82% nav vēl, par ko sūdzēties.. ;)

  • xorix xorix

    OreMan – Signis 1/2 stundu pirms Tava komentāra šo problēmu atrisināja, tā esot skārusi cilvēkus, ar “īpašiem” dzimšanas datumiem – tai skaitā vai arī vienīgi mani :) Tev gan tas Bioritms tik pesimistisks, ka būtu bailes pat uz startu doties! Daļēji jau varētu piekrist šīm Bioritmu būšanām, līdzīgi kā horoskopiem un citām reizi mēnesī var trāpīt kā naglai uz galvas – pārējā laikā, ja zināsi ko Tev prognozē – tad varbūt piepildīsies. Ja ne – tad dzīvo laimīgs tā pat un nezini uz ko vainu novelt, ja nu nepaveicas ar likumsakarībām/apstākļiem.

  • sm72 sm72

    Man patīk jubileju skrējieni, tādēļ piesakos:) Pie tam uz to pusi nākošā dienā šādas tādas darīšanas. Kādas tur ir trasītes īpatnības? Kam jānoskaņojas?

  • Darya Darja

    OreMan un xorix kur jus redzat bioritmus?

  • xorix xorix

    Darja – neesmu speciālists šajā jomā, bet pieļauju domu, ka Tev jāizpilda pāris darbības lai parādītos šie Bioritmi:
    1) Pie profila atver [Parametri]
    2) Ievadi dzimšanas datumu
    3) Ieķeksē – [Rādīt Bioritmus]
    4) Saglabā
    Un baudi Bioritmu sinusoīdas :)

  • “Kādas tur ir trasītes īpatnības?” runā, ka vienmēr sniegot sniegs :)
    bet visumā, cik atceros, līdzena trase, 1 aplis pa grantenēm.

  • no Ogres stadiona parasti iet Sporta centra organizēts autobuss, un man māsa teica, lai info ieliek te – tātad varēs braukt katrs, kurš gribēs! domāju, ka šodien vai rīt noskaidrošu par laikiem!

  • Andulis

    Pašlaik – pēc interesentu skaita Rembate ir apdzinusi Ventspili, rezultāts 14:13. Tā turēt! :))

  • Nu jūs kungi un dāmas dodiet!!! Bioritmi 98% vai 82% !!! Bullšits kaut kāds! Pie jūsu rezultātiem labāk ir vairāk speķi ēst un trenēties nevis murgot par procentiem un želejām. Atcerieties savu devīzi: “Galvenais ir noskriet” nevis noiet, norāpot vai kā citādi…
    Trase ir pa līdzenu granteni un sliktu asfaltu.

  • Didzis Didzis

    Nu,nu Inesi,tikai bez uzbraucieniem lūdzu.

  • Didzim.
    Sveiks!
    Tas ko es rakstīju nebūt nav uzbrauciens kādam, bet gan objektīvā realitāte. Skriešana ir visdemokrātiskākais,lētākais un veselīgākais sporta/aktīvās atpūtas veids, bet visiem jau gribās biznesu – īpaši piemērotie apavi, super-duper termo veļa, želejas, sporta un nesporta dzērieni un ēdieni(cik man tagad želejas jāaprij, lai es varētu pusmaratonu 2:15 “noskriet”) garmini, GPS, pulsometri un nike+; asics- un vēl nezin kas,.. A kā jūs domājiet? Tiem 500 kenijiešiem, kas maratona olimpisko normatīvu var izskriet ir visi šitie liberiņi un rijamie?

  • tātad – pēdējā info, kas nonākusi manā dzirdamības laukā – autobuss 10:15 no Ogres stadiona. autobuss bez maksas, pamatā paredzēts Ogres komandai, bet, ja labi uzvedīsieties, nekāpsiet uz mīkstajiem beņķiem, neapzīmēsiet logus un brauciena laikā neklaigāsiet, jūs laidīs iekšā :)

  • Ervins

    Tagad jau tada moderna skriesana ir modee=varbut aizbraukt un paskriet nemoderni Rembatee-intresanti zinat cik man zelejas jaaaped lai es pusmaratonu noskrietu pa 1h 10 min ??

  • inesi, ņem to mazliet vieglāk … ja kādu interesē kāds no šiem jautājumiem, tad arī diskutējam :)

  • Andulis

    Daļēji piekrītu inesim par liberiņiem un želejiņām. Taču, no otras puses – neviens tak ar varu nespiež pirkt. Pavisam vienkārši.

    Novēlu visiem Rembates skrējiena dalībniekiem atrast pareizo želeju daudzumu un marku šim startam. :) Pa kluso pačukstēšu, ka daudzums noteikti nepārsniedz 5 (piecas). :D

    Ja sinusoīdas iekritušas “bedrē”, tad vajag palūgt Signim, lai uztaisa arī kosinusoīdas. (Lai nomaina funkcijas, sin ar cos.) Tad katrs varēs izvēlēties sev piemērotāko bioritmu. :D :D

  • sm72 sm72

    Inesi, Tu kaut kā kompleksaini šo lietu esi uztvēris. Katrs taču dzīvo savu dzīvi kā vēlas, mēģinot prognozēt no tā visa izrietošās sekas un cerot uz to labāko. Ja kāds liberiņš norāda “uz kaut ko tālu- nezināmu”, kāpēc censties “apgriezt spārnus”?

  • Paldies sm72 un Mošķim par objektīvo vērtējumu! Vispār jau mēs visi dzīvojam ilūziju pasaulē…
    Bet es labāk atbildēšu Ervinam – lai noskrietu pusmaratonu 1:10 ir jāaprij vagons želeju(vēlams tās dārgākās), bet ja jūs tajā pašā laikā aprijiet divus vagonus želeju un uz abām rokām un kājām uzlieciet tās plastmasas siksniņas ar hologrammiņām (vīriešiem obligāti jāuzliek vēl uz vienas attiecīgas vietas) tad jūsos iestājas LIELAIS KOSMISKAIS LĪDZSVARS un jūs pusmaratonu automātiski noskrieniet 57 minūtēs, kas ir jauns pasaules rekords un jauno hiper-turbo želeju nosauc jūsu vārdā, ko visi pēc tam rij un uzlabo personīgos rekordus ;-).
    Priecīgus svētkus!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ervins

    Trases segums ir kā kuro gadu atsķiras vai ir sniegs vai dubļi, ka bija 2010g 3.km bija slikti skriet par izdangatu ceļu un pielijušām bedrēm.Šoreiz būs jāizlaiž šis skrējiens jo braucu eskursījā uz PRĀGU -tā kā nesanāks man par 3.vietu pacīnīties šogad.Inesim labais koments-žetons pienākas. Priecīgus svētkus!

  • elie elie

    Te būs bildes no skrējiena – https://picasaweb.google.com/103476415279409732185/RembatesAplis2011#
    Liels paldies minikin par bildēšanu!

    Bija baigi foršs skrējiens! Rezultāts arī tīri tā neko, lai gan paliku viena no pēdējām. Biju izbrīnīta, cik Rembatē visi ātri skrien :) Laiks bija izcils skriešanai, trase arī tīri jauka. Žēl, ka koncertu nevarēja redzēt/dzirdēt, jo visa mazā zālīte bija ļoti pārpildīta. Vismaz apbalvošanu varēja labi noskatīties, lai gan ik pa brīdim bija pauze, jo bija jāgaida, kad “meitene atnesīs rezultātus” :)

    Apsveicu visus ar noskriešanu un ar godalgotām vietām! Un vēlreiz paldies tiem, kuri palīdzēja ar nokļūšanu gan turp, gan atpakaļ :)

  • sm72 sm72

    Pievienojos elie apsveikumiem un paldies par bildēm. Vai kaut kur nav rezultāti?

  • Dainis Mors Dainis Mors

    un SM72 laikam nesagaidīja savu diplomu un medaļu par otro vietu savā vecuma grupā.

  • ro

    Paldies par bildītēm! Man patika skrējiens, ideāli laika apstākļi un pat ar visu ne-formu izdevās labot divus gadus veco rezultātu. Nu par sekundēm, bet tomēr :).

  • Sandris

    Skrējiens bija labs, laiks ideāls. Paldies par bildēm!
    Mani arī interesētu, kad un kur būs pieejami oficiālie rezultāti?
    Prieks par sievieti, kas televizoru vinnēja!

  • Andulis

    Apsveicu visus čaklos svētku skrējējus! Es noslinkoju, lai gan iepriekš gandrīz tā kā gribēju braukt… Attaisnojumam: vakar ar dažiem kolēģiem centāmies noskriet kopā 93 km – laikam izdevās. :)
    Uzdrīkstos domāt, ka rezultāti agrāk vai vēlāk parādīsies vismaz skriesim.lv, ņemot vērā tīri pieklājīgo dalībnieku skaitu.

  • sm72 sm72

    Nu jā, kaut kā šis skrējiens man sanāca caurbraucot pa ceļam uz citām darīšanām, tādēļ kultūras programma un rezultātu paziņošana tā kā gāja secen:)

  • druupijs druupijs

    Es ari saku Lielu paldies par nogaadaashanu uz un no sacensībām pretiimnaakoshajiem shoferiishiem un par kompaaniju liidzbrauceejiem :) ..
    Un Paldies elie par to, ka bija panjeemusi savu forsho fotoaparaatu un protams minikin par taa veiksmiigu likshanu pie darba :)

  • Lauma laumiic

    Rezultāti, ja nu kādam vēl aktuāli: http://www.mnk.lv/rembates-aplis/rezultati/grupas/

  • :) Es gan atkal neskrēju, bet tikai skatījos, bet man bija liels prieks satikt jūs, foršos skrējējus! ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.