Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

8. oktobris 12:30

Sportlat Rīgas duatlons 2011


Vieta: , ,
Notikums:

Mājas lapa: Sportlat Rīgas duatlons 2011
Pieteikšanās lapa: Sportlat Rīgas duatlons 2011 pieteikšanās

SKRIEŠANA + VELO + atkal SKRIEŠANA !





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
ssandijss piedalās
didzisv piedalās
Inga_K piedalās
Arnis varbūt piedalās
Ewiaa varbūt piedalās
LAL piedalās
vargans piedalās
aicis piedalās
MRX piedalās
ro piedalās
Viestarts piedalās
imy piedalās
Atis piedalās
BeLinda varbūt piedalās
klara-lido piedalās
voļda piedalās
karlos piedalās
Aivars703 piedalās
Riekstina piedalās
llindish piedalās
hashtreck piedalās

Piedalās - 18

Varbūt piedalās - 3

10 komentāri rakstam Sportlat Rīgas duatlons 2011

  • Aivars703 Aivars703

    Finišēju. Uzdevumu izpildīju – nepaliku pēdējais. Duatlonā piedalījās tik daudz smuku dalībnieču, ka skriešanas temps pirmajā etapā iznāca tāds saraustīts. Visu laiku likās, ka tur tālāk, priekšā, skrien vēl smukāka skrējēja aiz kuras varētu smuki iesēsties astē. Tad sākās otrais – bezcerīgais posms. No sākuma mani apdzina daži individuāli braucēji vai mazas grupiņas. Ik pa laikam mežonīgā ātrumā aiztrauca garām palielas sportistu grupas. Es viņiem biju kā ceļa zīme, kas ierakta brauktuves vidū, jo mūsu ātrumi bija tik atšķirīgi – 45km/h pret 30km/h. 3. un 4. aplī mani apdzina visi tie (ieskaitot bērnus un pusmūža sievietes) kam nebija slinkums un kaut cik bija vēlēšanas mīt pedāļus. Piektajā aplī mani vairs neapdzina – laikam visi jau bija mani apdzinuši un bija pārgājuši pie trešā – skriešanas etapa. Pēdējā – skriešanas etapā, es tomēr sasparojos un ik pa laikam apdzinu priekšā skrienošos (jaunatni un seniorus). Ar sacīksti esmu apmierināats – uzstādītais uzdevums – velo virs 30km/h – izpildīts. Grupā neesmu pēdējais (starp citu – starēju meistarības garajā distancē, ja mauc – tad pa visu naudu) – aiz manis kā izrādās palika vēl daudzi (ja 4 ir daudz).
    Mačošanās ar Laumiic nesanāca – viņa bariņā ar Ģipsi un Arturo vēroja mūs no malas.

  • Inga_K Inga_K

    Aivara apraksts atsauc atmiņā sajūtas :) Es arī finišēju, bet šīs nu atkal laikam bija sacensības ar morālo traumu – arī mani apdzina visi, kuriem nebija slinkums. Vai gandrīz visi. Grupā 8. vieta no laikam kādām 20 dāmām, kas arī startēja veselības klasē (man šīs bija pirmās sacensības ar riteni). Vienīgi gandarījumu sagādāja tas, ka dažus no tiem, kas mani tik veikli apdzina ar riteni, es tomēr apdzinu pēdējā skriešanas posmā. Bija absolūti nereāla ātruma izjūta, liekas, ka velkos, bet Garmins rāda ko citu :) Ar aprēķina metodi izrēķinātais laiks gan nerāda lielu ātrumu pēdējā skriešanas posmā, bet gaidu oficiālos rezultātus, jo liekas, ka varbūt nav īsti korekti sarēķināts.
    Milzonīgs paldies Laumiic par aizdoto riteni un ķiveri.

  • ro

    Man arī šis nebija labs duatlons, likās, ka dzen visi un visas, pie tam nevarēja saprast, kuri ir tautas klase, kuri meistaros. Ar riteni nebija braukts sen un ne pietiekami, tāpēc nebija īsta gandarījuma. Visjautrākais likās finišs, kad skaļrunī pabrīdināja M.Lemesi, ka viņu kāda taisās apdzīt. Ok, neesmu viņas grupā, bet tāpat, piedzinu tiktāl, ka varbūt fotofinišā varētu noteikt uzvarētāju. Viņas čips gan nopīkstēja pirmais :).

  • Dokken

    Pateikšu tikai, ka Monikai piedējas dienas temperatūra bija – 37,3 grādi. Uzskatu, ka jā tu nav gatavs startam, tad vispār nevajag startēt. Laila nostartēja nepārliecinoši. Iemesls ne tikai velotreniņu neesamība, domāju, ka vajag pievērst uzmanību dietai, jo sportistes svars, neatbilsts „kaujas svaram”.

    Pats sagatavojos labi. Ieņēmu 7.vietu kopvērtējumā un otro vietu veterānu grupā. Speciāli gatavojos šim startam pēdējo mēnesī, jo vienkārši apvienot skriešanu un velo nevar, vajag taisīt speciālo darbu, kaut vai tie paši ķieģeli.

  • Aivars703 Aivars703

    Inga_K, apsveicu ar 1.vietu (no 22) savā grupā SKRIEŠANĀ. Lai arī ar velo pirmie mači – Tev 12. rezultāts. Ģērbies gan lēnām – tikai 19.vieta.
    Tu attaisno mūsu devīzi – GALVENAIS NOSKRIET. Tu otro vietu skriešanā apdzini par 1 minūti un 5 s. Un tas izdarīts 6.4km distancē. Apsveicu.

  • Inga_K Inga_K

    Paldies Aivar, šādā griezumā nebiju parēķinājusi rezultātus :) 1. vieta, lai arī tikai skriešanā, protams, priecē :) Šādi sarēķinot, man būtu 2. vieta skriešanā arī meistarības klases īsajā distancē. Garā gan tā vairāk uz beigām :)

  • Aivars703 Aivars703

    Ar to es gribēju teikt, ka katrā mačā var izvilkt interesantus (sev tīkamus) faktus kas tevi priecē un motivē. Un tos kas nepatīk, var droši aizmirst (nav jau viss jāatceras) :)

  • Didzis Didzis

    Aivars703 ! Nu nebij smuki nodzīt Ilgvaru ! Valmiermuižas alus krāniņš nu ciet gan!Bet ILGVARS caur 56.Viljandi Linajooks dodas pretīm kārtējam SĀREMĀ titulam !!!

  • Andulis

    Jāpiebilst, ka Ilgvaram palīdzējuši arī citi “valmiermuižnieki”. :)
    http://skriesim.lv/lv/public/skrcalendar/view?calendar_identifier=6005

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.