Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

8. maijs 11:00

SEB 29. Tartu Jooksumaraton


Vieta: , ,
Notikums: , , ,
Distance: , , ,

Mājas lapa: SEB 29. Tartu Jooksumaraton




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
certa piedalās
Kampars piedalās
Dokken piedalās
krista_e. piedalās

Piedalās - 4

9 komentāri rakstam SEB 29. Tartu Jooksumaraton

  • Dokken

    Organizēju braucienu uz 29.Tartu jooksu maratonu. Vēl ir 3 vietas automašīnā. Pieteikties šeit vai rakstot uz pasta kasti.

  • Apsveicu Kamparu! Aizbrauca gan uz Lietuvu savākt dāvanu maisu, gan nu arī uz Igauniju. Ir OK! :)

  • Kampars

    Igaunijā tāpat kā iepriekšējos gadus viss bija labi organizēts. Nezinu kāpēc, bet šajā ikgadējā Tartu Jooksumaraton man īpaši patīk skriet. Tāpēc, bez īpašas domāšanas, izvēlējos braukt tieši uz šejieni, lai gan šajā dienā bija daudzi labi pasākumi arī citviet, to skaitā Rīgas pusmaratons. Arī ~400km uz vienu galu nebija nepārvarams šķērslis.
    Laika apstākļi un trase bija lieliski, tāpēc varēju kārtīgi uzskriet. Man palaimējās – jau distances sākumā uzsākām cīņu ar vienu igauni, ne es ne viņš neparko negribēja otram piekāpties. Tā arī visu trasi noskrējām kopā viens otram kurinādami tempu. Panācām pa ceļam arī kādu etiopiešu sieviešu kārtas skaistuli :)
    Tempu spēju izturēt līdz finišam, bet igaunis palika dažas sekundes aiz manis. Pagājuša gada rezultāts uzlabots par apmēram 1,5min. Normāli. Rezultātā 16 vieta kopvērtējumā, vai 1 vieta savā vecuma grupā. Saņēmu kausu, dāvanu maiss izpalika :)

  • edGars

    Paldies par aprakstu, kolosāli esi noskrējis. Tā tiešām ir laba veiksme, kad ir tāds vienā tempā skrējējs/kurinātājs.

  • Inga

    Man arī ļoti patīk skriet Tartu Jooksumaratonā. Organizētība līmenī, trase ar patīk, nav garlaicīga, vienmuļa. :) Skrēju pagājušajā gadā un šogad arī skrēju, savu rezultātu uzlaboju par 6.30 min. Skriešu vēl. Malacis Kampar, redzēju apbalvošanā! Apsveicu!:)

  • G-street G-street

    Apsveicu Kamparu!
    Dokken arī noskrēja labā līmenī.
    Ja nebrauktu uz Diseldorfu, noteikti dotos uz Tartu- pagājušajā gadā patika gan distance, gan organizācija.

  • Didzis Didzis

    Ar nokavēšanos apsveicu Kamparu ar lielisko startu.Šis pasākums ir kolosāls,ja vien nebūtu Prāgā,tad piedalītos,nākamgad noteikti.

  • Dokken

    Kārtīgi labs mačs bija. Šoreiz ieņemu 6.vietu V40 grupā no 271 dalībnieka. Kamparam, protams 1.vieta grupā. Viņam izdevās to, ko iepriekšējā gadā neizdevās A.Matisonam, kurš palika 13. kopvērtējumā un 2. savā grupā. Bet apbalvo tikai viena cilvēka no grupas. Starp citu, par 5 kārtējo dalību, organizatori apbalvo ar sudraba zīmi. Es šogad tiku pie tā.

    Ir neoficiāla informācija, kā tie etiopieši, kuri uzvarēja, gan vīrieši, gan sieviešu konkurencē, startēs Rīgas maratonā. Viņiem tā kā Baltijas valstu sacensību brauciens.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.