Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

10. jūlijs 12:30

Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram


Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: , ,

Mājas lapa: Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram
Pieteikšanās lapa: Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram pieteikšanās

Turpinot sacensību seriāla aktīviem cilvēkiem „SportLat Balva 2011” aktivitātes, 9. jūlijā norisināsies 10. posms – Vaidavas triatlons, un 10. jūlijā notiks 11. posms – Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram.

Starts tradīcijām bagātajam skrējienam apkārt Vaidavas ezeram tiks dots jau 30. reizi!

Dažādu objektīvu un subjektīvu apstākļu dēļ Vaidavas sportiskās nedēļas nogalē sacensības ir samainītas vietām!





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan varbūt piedalās
Arvis piedalās
Edgars Tomsons piedalās
flower piedalās
Timpas piedalās
inga.brusova piedalās
burkaans varbūt piedalās
ngr varbūt piedalās
Budzis varbūt piedalās
agneka varbūt piedalās
Lauma piedalās
Lielkuilis piedalās
vargans piedalās
Ivars piedalās
ekstremā piedalās
andaz piedalās
Ainars piedalās
Geo piedalās
Karlis S piedalās
Didzis piedalās
jaanisz piedalās
laputis piedalās
AndrejsP piedalās

Piedalās - 18

Varbūt piedalās - 5

31 komentāri rakstam Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram

  • Lauma laumiic

    Izskatās, ka Sportlat ir apmainījis vietām abus šos pasākumus. Tagad sanāk, ka skrējiens ir 10.jūlijā un trialons 9.jūlijā :)

  • Andulis

    Jā, kalendārs mazliet atpaliek, bet tas nebūs ilgi. Paldies par atgādinājumu!

  • Didzis Didzis

    …a mani uzrunā šis,šoreiz gan bez teicamnieka aukstās zupeles.

  • Aivars Aivars

    Tie jau Tev, Didzi, tādi kā pašmāju mači, kuros būtu grēks nepiedalīties! Tik nesapratu – vai Tu par skriešanu vai triatlonu…

  • Ainars Ainars

    Didzis ar picām kārdina uz Vaidavu, tur arī jaunajai paaudzei būs ko darīt, bet gabals jābrauc; bruņurupucis Jūrmalā tiek pienests klāt, bet tur tas distances garums tāds jocīgi mazs. Nevaru izlemt. Trešais variants – noiet pagrīdē un 2 mēnešus tikai briest 100niekam Vinčhotenā.

  • sm72 sm72

    Ja Didzis piedāvā picas, tad brauc ēst garšīgās picas un vispār nedomā:)

  • Lauma laumiic

    Man patīk doma par picām finišā.

  • Aivars Aivars

    Vai tad ir bijis kāds piedāvājums par picām?

  • Lauma laumiic

    No slavenā Didža, nē. Bet ideja tāpat nav slikta :)

  • Ainars Ainars

    Būs Ainārs, būs pica un viņš labprāt padalīsies.
    Nebūs Ainārs, nebūs pica kaut gan viņš labprāt padalītos.

  • Evija Evija

    Visu laiku metu acis uz šo skrējienu, taču līdz galam nevarēju nobriest, jo pēdējā laikā sanācis maz skriet.. taču šodien ieraudzīju piedāvājumu perkamkopa.lv un nevarēju atturēties (dalība maksā Ls 3, esošo Ls 6 vietā). Varbūt vēl kādam interesē šis piedāvājums, lai savāktos pietiekošs dalībnieku skaits (vajag 30, pagaidām tikai 3)?!

  • Ainars Ainars

    Jāatdod Didzim aizmirstais lietussargs:)

  • Aivars Aivars

    Ainar, vai tad slavenais Didzis Daugavpilī skrēja ar lietussargu? :)

  • Ainars Ainars

    Lietussargs bija vajadzīgs tikai lai tiktu pēc alus:)
    Svētdien vajadzētu ātrāk tikt Vaidavā un Jēkabam Nākumam jau laicīgi iedot gatavus tekstus par “slaveno Didzi”. Tādā ziņā Tuksneša vētram D-pilī bija krietni komfortablāk, jo viņš skrēja ar austiņām un sev veltītos tekstus nedzirdēja.

  • Didzis Didzis

    Nu tā slavēšana-cildināšana,tiešām nebija paciešama – pēc katra veiktā apļa.To “slaveno Didzi”man laikam pielipinājis Signis, no Vestienas pasākuma,tā tas šķiet aizgājis “tautās”,..:)

  • Ivars Ivars

    Pēkšņi prātā iesitās doma uz rītdienas skrējienu braukt jau šovakar un ar riteni. No Saulkrastiem man tikai 65 km. Ņemot vērā, ka šogad tikai vienu reizi līdz veikalam esmu aizbraucis, varētu būt interesanti. Nu, ja nevarēšu skriet, vismaz atbalstīšu :) Tiekamies Vaidavā!

  • Geo Geo

    Kāds īsti būs distances garums, kāds tur nav skrējis ar GPS? Oficiāli ir 11,7km, bet kartē mērot sanāk labākā gadījumā 11,1km. Un arī rezultāts pirms gada tādā karstumā bija aizdomīgi labs priekš 11,7km.

  • Didzis Didzis

    Tā arī bija,2010 gadā mans Garmin šķiet piefiksēja 11,8km.Rezultāti bij tiešām labi,palīdzēja atvēsināšanās ar švammītēm,kas šādos mačos ir brīnums,ļoti laba lietiņa izrādījās tai sutoņā.

  • Evija Evija

    Diemžēl nepiedalīšos. Vakar vakarā pēkšņi ņēmu un saslimu, laikam ļaunie kondicionieri pie vainas..

  • Didzis Didzis

    Apskriet ta apskrēju,bet prieka nekāda.Pēc 50-NIEKA esmu riktīgi izlādējies,nav pašlaik tā skriešanas smeķa.Pēc 50-NIEKA un 100-NIEKA visas ātruma izjūtas ir samaitātas.Tā,piemēram šodien savā tempā vēl pāris reizes apriņķotu ezeram,bet ātrāk pašlaik paskriet vienkārši nespēju.Šodien vēl pāris reižu pa zeminieku samežģījās kāja,bet nu labi,ka viss beidzās tā.PROTAMS ,KA BIJA PATĪKAMI SATIKT LĪDZATKARĪGOS NOSKRIENIEŠUS,LAUMĪTI AR SAVU ŽIRAFI.

  • Aivars Aivars

    Didzi, neaizmirsti, ka izturība nokauj ātrumu un otrādi…

  • Ainars Ainars

    Pašam priekš sevis atkal jauns ātruma rekords vienlaikus ar atziņu, ka tik ātri skriet man šobrīd īsti nepatīk. Bet visādi citādi – mačs līmenī, visa ģimene izskraidījusies, nopeldējusies un ar dienu ļoti apmierināta. Renāram kārtējā uzvara.

  • Andulis

    Aivar, tad rodas jautājums: kāpēc Didzim ātrums nokauts, bet Aināram ne? :)
    Lai gan vispār… ko nu puksti, Didzi, 12,90 km/h jeb 4:39 min/km pa zemes ceļu ir gluži OK.

  • Aivars Aivars

    Ainar, ir divi varianti:
    a) Tu neesi skrējis pietiekami ātri salīdzinot ar savām iespējām līdz šim, tai skaitā arī Vaidavā, un saglabājis pietiekami zemu pulsu, lai “barotos” pamatā aerobi. Šis Tev ir bijis labs un piemērots tempo treniņš;
    b) Tu esi uz Vaidavas rekorda rēķina, skrienot ar augstu pulsu, “noārdījis” kādu daļu no savas iegūtās izturības, jo esi aptuveni pusstundu pamatā “barojies” anaerobi.
    Visticamāk, ka Vaidavā bija abu šo variantu kombinācija.

  • Aivars Aivars

    Atvainojos, Anduli, augstāk sniegtā atbilde bija domāta Tev. Līdz ar to arī tekstā “Tu” vietā lasīt “Ainars”, “viņš” utml… :)
    Atvainojos arī Tev, Ainar, ka biju neuzmanīgs un Tevi sajaucu ar Anduli. Būtu Tu “slavenais Didzis”, tad…, bet tā… :)))

  • Geo Geo

    Tā kā man patīk precizitāte, tad es joprojām par to distances garumu :) Skatos, ka tiem, kas pie noskrietā ievadījuši GPS datus distance rādās aptuveni 11,3-11,4km. Tas arī liekas reālais attālums, nevis 11,7km. Vispār interesanti – skrējiens jau notiek 30. reizi, bet distance varētu būt nomērīta neprecīzi.

  • Ivars Ivars

    Es nenospiedu stop pogu finišā, bet 11,8 rādīja jau pēc atsildīšanās labi tālu no finiša. Bet interesanti, ka 10 un 11 km atzīmes apmēram sakrita, izskatās, ka tas 700m posms ir bijis īsāks. Un tāda arī bija sajūta, finišs pioenāca ātrāk kā gaidīts :)

  • Lauma laumiic

    Man finišā rādīja 11.4km un lielākoties distanci veicu pa maliņu (zālīti) mainot skriešanas pusi, lai tiktu pie ūdens vai ceļa līkumos. Lai arī šogad nebija tik karsts noskrēju pa 2min lēnāk kā iepriekšējo gadu (tas uz iepriekšējās dienas triatlona rēķina)

  • Geo Geo

    Jā pēdējie “700m” tiešām bija ļoti īsi. Ja pieņem, ka tur bija 700m, tad mans ātrums bija 2:50 min/km, kas ir nereāli ātri. Bet arī 400m tur nebija, jo tad atkal sanāk nereāli lēni – 5 min/km. Visticamāk tur bija kādi 500m.

  • ainars

    Šitāds īsais paskrējiens kādu reizi jāpamēģina normālos apstākļos, tad arī jāizdomā, vai tādus turpmāk maz skriešu. Zelta keda iznāca nedēļu pēc 100 km, Vaidava nedēļu pēc 50 km. Es tomēr daudz komfortablāk jūtos skrienot drusku virs 4 min/km ilgi nekā zem 4 min/km īsos gabalus. Un treniņos skriet intervālus es joprojām netaisos – prieka nekāda:)

  • Didzis Didzis

    Es ,tāpat noskrēju vairāk kā 2 minūtes lēnāk kā pērn.Jā,un tā vairāk sliecos vairāk uz lēno ilgskriešanu,tā jūtos komfortablāk – vairāk izjūtu skrējienu un baudu to.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.