Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

4. maijs 13:00

Stipro Skrējiens 3


Vieta: , , ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: Stipro Skrējiens 3
Pieteikšanās lapa: Stipro Skrējiens 3 pieteikšanās

2010. gadā uzsāktā tradīcija – skrējiens pa dubļiem, ūdeni, pāri mākslīgiem un dabīgiem šķēršļiem jeb pirmie divi masu ekstrēmie izturības skrējieni, ir vēl labā atmiņā. Bet tuvojas jauns pavasaris un pienācis laiks domāt par pieteikšanos “Stipro Skrējienam 3”.

Tradīcijas turpinājums būs 2011. gada 4. maijā kinopilsētā Cinevilla. Organizatori, ņemot vērā pagājušā gada pieredzi, strādā pie jaunas trases izveides. Tiek pilnveidoti pieredzēti šķēršļi un veidoti jauni. Plānots trasi integrēt arī filmu „Rīgas sargi” un „Rūdolfa mantojums” dekorācijās.

„Šim skrējienam jābūt unikālam un jānotiek tikai vienu reizi gadā. Tāpēc esam nolēmuši turpmāk rīkot to katru gadu 4. maijā, mūsu valstij tik nozīmīgā dienā,” pastāstīja sporta biedrības „Par stipru Latviju!” pārstāvis, viens no sacensību organizatoriem Raimonds Bergmanis.

Pasaulē ir pazīstami vairāki līdzīgi skrējieni, populārākie no tiem – „Tough guy” Anglijā un „Fishermans Friends Strongman run” Vācijā, bet nu ir iesākta jauna tradīcija Latvijā. Organizatori cer, ka ar laiku mūsu pasākums kļūs tikpat populārs, piesaistot dalībniekus no visas Baltijas un Skandināvijas. Pirmie soļi jau ir sperti. Katrā no iepriekšējiem Stipro skrējieniem piedalījās apmēram 1000 dalībnieki, kuru vidū bija interesenti arī no citām valstīm.

Kā ierasts, jo ātrāk piesakieties, jo dalības maksa zemāka. Rūpējoties par sacensību dalībnieku ērtībām, tiks organizēti papildus autobusi maršrutā Tukuma stacija – Kinopilsēta, atvieglojot dalībnieku nokļūšanu sacensību norises vietā un nokļūšanu mājās pēc sacensībām.

Dalībnieks ir pieteicies ar brīdi, kad saņemts tā pieteikums un nomaksāta dalības maksa. Dalības maksa jāapmaksā divu dienu laikā pēc pieteikuma anketas iesūtīšanas!

Seko jaunumiem par Stipro skrējienu
*) http://www.stiproskrejiens.lv/forums
*) http://www.draugiem.lv/stiproskrejiens
*) http://twitter.com/StiproSkrejiens





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
edGars varbūt piedalās
Juris Brēdiķis piedalās
Katrīna Gatere piedalās
Zintis piedalās
Edgars Tomsons piedalās
KristineEglite piedalās
Indra piedalās
Becks piedalās
Vizbuliite piedalās
Liva piedalās
nikjels piedalās
auskari piedalās
Andrejs piedalās
AndrejsP piedalās

Piedalās - 14

Varbūt piedalās - 1

13 komentāri rakstam Stipro Skrējiens 3

  • Ervins

    NU JUMS GAN PATIK VISAADI ORIENTEESANAAS CEĻI UN BEZCEĻI -A KAPĒC STADIONAA VSK-NOSKRIEN NEPIEDALAAS ?

  • Didzis Didzis

    VSK NOSKRIEN visur bliež ,arī pa stadionu,arī 4.maijā – vari pārliecināties VALMIERĀ ! 2010.gadā taču reiz arī ERVINS bija iemaldījies.Nu trešdienas vakarā sagaidāma arī elite – MAKRO,KAMPARS,……

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Piedalās arī stadionā, ja ir pa ceļam un laiks atļauj.
    Mežā ir interesantāk. Apnikusi jau tā pilsēta.

  • Lauma laumiic

    No rīta braucot vēl nezināju uz ko parakstījos braucot kā līdzjutējs. Smaids sejā atplauka ieraugot mašīnu jūru, kura brauca uz Cinevillu kā arī to lērumu auto, kas stāvēja stāvlaukumā. Pēc pirmā starta nekāda mierīgā pastāvēšana un paskatīšanās nesanāca, jo man taču bija jāskrien un jāfotografē (vienā rokā Indras jaka un otrā mans foto). Labi, ka starp dāmām atpazinu tikai dažas skrējējas savādāk būtu vēl trakāk. Tāpat Vizbulīte ar Indru skrēja ar jūtamu intervālu beigās. Secinājums ar kedām skriet pa pļavu (tādus kā intervāla skrējienus) nav laba doma :D Tas saucas atbraucu pafanot, bet noskrējos pamatīgi. Atziņa: pasākums uzrīkots godam :)
    Dažas bildes: https://picasaweb.google.com/laumce/20110504StiproSkrejiens?authkey=Gv1sRgCP77ueqKxY7d2QE#

  • Ideāli patika pasākums. Ļoti daudz šķēršļu, krietni grūtāki kā pirmajā reizē (otrajā nepiedalījos), daudz jo daudz dubļu, auksts ūdens, pat peldēt vajadzēja un līst zem dzeloņdrātīm, kā arī lēkt caur uguni. Nākamgad noteikti jāatkārto!

  • Juris Brēdiķis inteligent

    Man arī ļoti patika. Skrēju gan pirmo reizi, bet nākamgad ir doma atkārtot. Ceru, ka trase būs vēl labāka…

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Pirmo reizi piedalījos šādā pasākumā, un man ļoti patika. Vissāpīgākā izrādījās līšana zem vagona. Visi ceļi vienos zilumos, bet tas jau netraucēs svētdien skriet pusmaratonu :)

  • Aivars703 Aivars703

    Vizbulīt, Tu esi Varonis. Sestdienas naktī noskriet-noiet-nobrist 10 stundas pa mežiem-purviem, otrdien pusotru stundu noskraidīt pa Carnikavas mežu un nākamā dienā AR SMAIDU (spriežu pēc bildēm) iziet dubļus-šķēršlus-ūdeni.
    Apsveicu arī pārējos. Galvenais nav uzvarēt, galvenais ir aizrāpot līdz galam. Un apsteigt tuvāko draugu ir papildus bonuss.

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Paldies, Aivar703! Tā bija tāda iztrakošanās. Varonis būšu 22.maijā, kad pieveikšu savu 1. maratonu. Nākamās 2 nedēļas jādzīvo pa godīgo. Cerams neuzradīsies kāds kārdinoši traks pasākums :)

  • ai, trakie, trakie!!! paskatījos bildes, šķēršļi tādi, ka bail! :)

  • ro

    Trakie gan :), malači! Es mazliet sabaidījos no šī pasākuma, no iespējamām traumām, taču tāpat biju rezervistos kādai komandai. Par laimi, mani neievajadzējās. katrā ziņā izmēģināt gribētos noteikti!

  • JURIS

    Labs video, kurā redzams, kā viena komanda pieveic gandrīz visus šķēršļus
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N9kzvftXcg8

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.