Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

10. novembris 11:00

2012. g. sezonas noslēguma kross Ogrē


Vieta: ,
Notikums: ,
Distance: , , ,

Mājas lapa: 2012. g. sezonas noslēguma kross Ogrē

Ogres Zilajos kalnos slēpošanas trasē, starts Ogres – Tīnūžu šosejas kreisajā pusē, vienu kilometru uz Tīnūžu pusi.  Skrējiena trase ir praktiski tāda pat kā ar zili raustīto svītru atzīmētā, tikai nebūs jāveic cilpas ar kāpumiem, kas ir posmā no ~0.6-1.7 km. Tā vietā, šis posms tiek noīsināts pa līdzenumu.

Sacensību sākums plkst. 11:00, pieteikšanās starta vietā no plkst. 9:30.

 

Dalības maksa pieaugušo un veterānu grupā 1 Ls, jauniešu grupās 0,50 Ls. 2012. gada skrējienu seriāla “Apkārt Zilajiem kalniem” dalībnieki no dalības maksas atbrīvoti.

 

Galvenais tiesnesis Georgs Gutpelcs (mob. t. 29896493, georgsgutpelcs@inbox.lv).

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Stereotips piedalās
Johny piedalās
voļda piedalās
dzelksnite sekoju līdzi
Kanifers varbūt piedalās
Oļegs P. piedalās
Atis varbūt piedalās
Ivars varbūt piedalās
shahs varbūt piedalās
MarisV varbūt piedalās
Čingons no Babītes varbūt piedalās
Josika varbūt piedalās
Kristiāns sekoju līdzi

Piedalās - 4

Varbūt piedalās - 7

Seko līdzi - 2

36 komentāri rakstam 2012. g. sezonas noslēguma kross Ogrē

  • Ja kāds 2 nedēļas vēlāk vēlas atjaunot SKM sajūtas, to varēs izdarīt Ogres Zilajos kalnos – arī tie nav ar pliku roku(kedu) ņemami.

  • Stereotips Stereotips

    Super super super!

  • kekss k3kss

    Vilinoši, tikai žēl, ka iekrīt manas dzimenes weekendā :D

  • k3kss, skrējiens mežā būtu lieliska dzimšanas dienas programmas veselīgā daļa;)

  • Darya Darja

    Tas vel nav sezonas noslegums :P vel ir kross – Rembates apli 18/11/2012 ;)

  • Sezona kādreiz beigsies ar? :)

  • Ivars Ivars

    Nu protams, ka beigsies – 9.12 Ozolnieku Ziemas skrējiens. Un jauno sezonu sākam ar tradicionālo 1. janvāra koptreniņu. Tā kā veselas 3 nedēļas ko atpūsties un “salaizīt vātis” :)

  • Es to lasu šādi. Katrā apdzīvotā vietā ir savas sezonas beigas, nevis vispārējās:)) Kur nav speciāla sezonas noslēguma, tie izvēlas un brauc ciemos.

  • dot dot

    Sezona oficiāli beigsies 31.12 ar 12H netālu no Tallinas!
    Jaunā sezona sāksies 01.01 ar tradicionālo koptreniņu!
    Starp sezonām var pat paspēt izgulēties.

  • Andulis

    Tie, kas dažādās apdzīvotās vietās rīko “sezonas noslēguma” skrējienus, starp sezonām laikam iekrīt lāča miegā. :D

  • Lielākā daļa, manuprāt, neiekrīt lāča miegā. Beidzas sacensību sezona (ar dažiem izņēmumiem). Treniņu sezona nomainās, kā dot norādījis.

  • Stereotips Stereotips

    Pievienojos pēdējiem diviem Artūro komentāriem.

  • Zilie Kalni ir mans treniņu/piemājas mežs. Pa ZK nēsājos tad, kad gatavojos 15.aprīļa Ogres X-trail skrējienam, kā arī gatavojoties Siguldas Kalnu maratonam.

    Salīdzinot abas vietas, ar roku uz sirds varu teikt, ka ZK ir grūti skrienama vieta, bet Sigulda – reizes piecas grūtāka. Vissmagākais kāpums Zilajos kalnos ir 10x vieglāks, kā Siguldas starta kalns.

    Lai veicas dubļos un sniegos!

  • Johny Johny

    Arī man Zilie Kalni ir mājas trase. Lieliska vieta treniñiem. Par grūtības pakāpi salīdzinājumā ar Siguldu piekritīšu tikai dałēji. Ja ir dūša, tad var iekłaut maršrutā 2.kalnu un vēl dažus pauguriñus. Bet šajos mačos kalniñi protams būs, bet tie ir pievārējami:) Ja es regulāri neskrietu pa Zilajiem, tik viegli Sigulda neskrietos, tas ir fakts. Laipni visi aicināti uz Ogri.

  • Oļegs P. sveide

    Sveiki! Es nekad Ogrē nebiju, bet gribu piedalīties šajā skrejienā. Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds vietējais uzzimēs uz kartes, kur ir starta vieta, kā tur labāk atbraukt no Rīgas ar vilcienu vai autobusu; pēc iespējas arī trasi. Jo pēc informācijas augšā (Tīnužu šosejas 1. km) nevaru precīzi atrast šo vietu

  • Andulis

    Starta vieta man arī nav gluži skaidra, taču vismaz aptuveni tā ir iezīmēta augstāk redzamajā kartē. (Varbūt PRECĪZI, tiešām nezinu :) Spied uz plusiņa..

    Kā nokļūt… vislabāk laikam samesties ar kādu kopā. Gan jau braucēji no Rīgas vēl parādīsies.

  • Stereotips Stereotips

    sveide,
    ņem par labu: http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=gnstxt&centerx=535902&centery=6298116&zoom=2&layer=orto&ls=o

    Kaspar,
    pievienojos Johny. Nu tā gan nav, smagākais kāpums ZK ir tikai trīs reizes īsāks uz nepilniem 100 m, jo Ziediņkalns ~300m (varbūt mēs te runājam par dāžādiem kāpumiem). Un smagums ir atkarīgs no skrējēja/kāpēja trenētības un tehnikas (+ nūjas), nevis no kalna slīpuma/garuma/augstuma, jo visiem vienāds tā pat kā laikapstākļi. Ja šoreiz SKM53 pieveicu neiespringstot 6h10m ar noskrietiem vidēji 40 km nedēļā pēdējās sešās (241 km), būs man vien jātic. Lieliska treniņvieta “skrējējiem” saudzīgajā režīmā, bet ar krietni lielāku atdevi kā uz šosejas.

  • Paldies stereotipam par informatīvo karti.

    Skrējējvīriņš ievietots kartē, vadoties no slēpošanas trases starta punkta, kuras shēma atrodama šeit – http://bit.ly/TYynH1 Ja pieņemam, ka Tīnūžu šoseja sākas Tīnūžu ielas un Mālkalnes prospekta krustojumā (?), tad ir apmēram 1km:)
    Sveide, cerams, ka dodoties tajā virzienā, garām nepašausi. Vai arī jums, vīri, ir jāsarunā došanās turp reizē.

  • Oļegs P. sveide

    Paldies visiem par atsaucibu, īpaši Stereotipam par karti: vismaz startu tagad noteikti atradīšu! Ceru, ka nebūs to traku kalnu, kas bija Carnikavas skrējienā 20.oktobrī :) Par Siguldas kalna marafonu es vispār klusēju: cepuri nost visiem, kam izdevās tur noskriet līdz galām!
    Papētīju sarakstus: iznāk, ka no Rīgas vislabāk braukt ar vilcienu līdz st.Jaunogre: 8:39 -> 9:22. Pēc tam jāiet pa kreisi ~ 1 km līdz Tīmužu šosejas

  • Stereotips Stereotips

    Tā kā biļetenā ir uzrakstīts diezgan ģeniāli – “… 1 km (no nekurienes) uz Tīnužu pusi”, tad labāk dodies pa zaļās līnijas maršrutu (lasi aprakstu uz tās) “iespējams” pasākuma reģistrācijas un Starta vieta būs 700 m ātrāk pie tās pašas Tīnūžu šosejas ka norādīju iepriekšējā saitē.
    http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=wbeqne&centerx=535873&centery=6298189&zoom=2&layer=orto&ls=o

    Nezinu kādi pauguri ir Carnikavā, bet šeit būs (es ļoti ceru) diezgan šerpi priekš krosa.

  • Negribu sveide aizbiedēt no šī pasākuma, bet Carnikavas krosā bija tikai viens tāds kalns (gan jau zini, ko es domāju) kādi Zilajos kalnos ir vairāki :)) Protams, nezinu paredzēto trasi, un kādi pigori tur būs iekļauti. Pieņemu, ka nebūs tik šerpi kā Ogre X-trail mačos pavasarī.

  • nu nez, ja trase ir tāda, kādu viņu zinu, tad tur būs 1 pastāvs kalniņš, 2 palēzeni un 1-2 tā pa vidam. pustrase vispār gluda.

    kāds brauc ar auto? gandrīz vai sagribējās uzskriet.. tāpat uz Ogri rīt jātiek, kādēļ ne pa ceļam šo te :) :)

  • [mani ņemot kompānijā, ir pluss – es, bez visām kartēm, zinu, kur ir starts :D]

  • Tā ir pareizāka pieeja, pavaicāt vietējiem, nekā izteikt pieņēmumus (vecais niķis). :) Interesentiem ir norādīti galvenā tiesneša kontakti un zem mājas lapas saites arī organizatori;)

  • huh, man kaut kas samisējās, nez kāpēc šķita, ka jau rīt, nevis nākamnedēļ.. tādā gadījumā negribēšu gan braukt..
    jebkurā gadījumā, startu būs viegli atrast, jo tas ir pie pašas Tīnūžu-Ogres šosejas, labajā pusē – garām neviens nepabrauks!

  • Stereotips Stereotips

    Artūr, “Tā ir pareizāka pieeja,” ir izteikts pieņēmums ;) un “Tīnūžu-Ogres šosejas labajā pusē” atkārtojās jau 10x

  • voļda valdis ņilovs

    Ja,kādam ir grūtības nokļūt uz Startu Ogres krosam,tad es personīgi varu sagaidīt Jaunogres stacijā un tālāk doties uz Startu.Ar vienu nosacījumu,lai varētu pirms starta iesildīties:)

  • Johny Johny

    Ja nu kāds nedaudz baidās no dublīšiem, jo Sigulda vēl atmiñā:) tad Zilajos dubłu nav. Takas ir perfekti sausas, šodien skrēju ar sausām kājām.

  • Ivars Ivars

    Jācer, ka uzlīs, kas tad tas par krosu bez dubļiem…

  • Stereotips Stereotips

    Tiekamies pārdesmit metrus no 24. kilometra stabiņa. Un slēpošanas trase parasti ir slapja tikai atpakaļceļa skuju un kūdras klātajā kamielī. ;)

  • Johny Johny

    Vēl joprojām takas sausas.

  • Agnese

    Ja kāds vēl šaubās par karti, tad varu pateikt, ka ir pareizi atzīmēts. Ja ar mašīnu no Rīgas brauksiet pa P5, starts tur, kur 10x apnicis sliktais asfalts :D

  • RR

    Saitē (http://www.okogre.lv/img/ZKsle_2011.jpg) ir atrodama Zilo Kalnu slēpošanas trase ar visu reljefa informāciju. Rītdienas skrējienā trase ir praktiski tāda pat kā tā, kas atzīmēta ar zili raustīto svītru, tikai nebūs jāveic tās cilpas ar kāpumiem, kas ir posmā no ~0.6km-1.7km – tā vietā šis posms tiek “noīsināts” pa taisno pa līdzenumu.

  • voļda valdis ņilovs

    Dodied ziņu,ja vajaga sagaidīt Jaunogres stacijā mob.t.26132123-Valdis:)
    Visiem Noskrieniešiem veiksmi:)

  • Stereotips Stereotips

    Tilde pirms kilometru skaitļiem tomēr apstiprina faktu, ka mans Edmunds sarēķināja ~10 km distanci īsāku 9,23km/4=2,31km. Ir kāda ticamāka versija?

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.