Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

29. septembris 11:00

NOĶER VĒJU 2012 Salaspils botāniskajā dārzā


Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: , ,

Mājas lapa: NOĶER VĒJU 2012 Salaspils botāniskajā dārzā

Organizē Salaspils sporta skola sadarbībā ar Latvijas Olimpisko Komiteju.

Info – Dace Kaļverša, t. 26383163.

Pieteikšanās uz vietas, no 10:00. Dalības maksas nav. Ir iespēja aplūkot botāniskā dārza piedāvājumu, lielisku rudeni ziedu un koku izpildījumā! :)





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Tuksnesa vetra piedalās
kekss piedalās
Aivars piedalās
Trakais piedalās
maziinais varbūt piedalās
Lielkuilis piedalās
Allegro piedalās
LA piedalās
holmss piedalās
gregsis piedalās

Piedalās - 9

Varbūt piedalās - 1

33 komentāri rakstam NOĶER VĒJU 2012 Salaspils botāniskajā dārzā

  • Andulis

    Visai interesants pasākums! Paldies Tuksneša vētram par info.

    Varētu būt pirmais pusmaratons Salaspilī (nav ziņu, cik precīzi mērīta garākā distance).

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    Ņemiet līdz groziņus, karstu tēju, plīša jakas, sedziņas,bērnus, mazbērnus, draugus, sievas, mīļakos un sākam atzīmēt rudens iestāšanos un gatavojamies Siguldas zelta rudenim.

  • Andulis

    No telefonsarunas sapratu, ka precīza pusmaratona distance (21 097,5 m) varbūt nebūs, čipus neizmantos – bet varētu sanākt jauks treniņš. Taisa otro gadu.

  • Dace Kaļverša

    Arī ieeja Salaspils botāniskajā dārzā ir bez maksas. Tikai uzmanību!!! auto atstājiet vietās kur to drīkst darīt.

  • raitis1898

    nu bāc! :( tāds skrējiens tieši dienu pirms Rēzeknes pusmaratona. nebija paredzēts tik garš skrējiens sestdien. :(

  • kekss k3kss

    Tā biju gatavojies, lai savās mājās kārtīgi uzlabotu PB pusmaratonā, bet tieši nedēļu pirms pilnībā atmira priekšējie augšstilba muskuļi. Laikam vien 10km būs jānoklibo kaut kā. Vēl jau gan naiva cerība, ka pa 3 dienām nottiek brīnums :)

  • Aivars Aivars

    Domāju, ka šo pasākumu, kuru man pienes kā uz paplātes kāt, palaist garām neizmantotu būtu grēks. Nezinu vai skriešu, vai nūjošu, vai rudens ziedus vērošu, bet sestdien būšu botāniskajā darzā! :)

  • sm72 sm72

    Laikam jānobriest foršam koptreniņam:)

  • Biju domājis par LSC(nesanāks 4 posmi kopvērtējuma ieskaitei), bet patīkamāk varētu būt paskrieties nedaudz ārpus Rīgas, kāpēc ne?

  • Darya Darja

    Aā…kāpēc tikai tagad uzzināju paršo skrējienu :((( Sagatavojos jau Rēzeknes pusītei…Laikam šogad Salaspilī paskriet botaniskajā dārzā :((

  • Uz Rēzekni nebraucu, Rogainingu arī izlaižu, Botāniskajā dārzā nekad neesmu bijis un plānā ir garais treniņš! Kādu laiku sola?

  • Aivars Aivars

    Laiks drīzāk būs draņķīgs nekā foršs, taču kā koptrenniņš tas varētu būt pat ļoti o.k.! Izskatās, ka tur varēs skriet tik, cik ir vēlēšanās – vien jāuzmanās, lai 5km skrējēji “nenoslauka” no trases! :)

  • Lielkuilis

    Pilnu pusmaratonu gan vajadzētu.
    Ja ir tikai 21km, tad jātaisa streiks un jāstartē attiecīgo skaitu metru pirms starta līnijas ;).

  • Andulis

    Ja ir vairāki tā domājošie – droši vien, ka varētu ar rīkotājiem sarunāt par starta vietu? :)

  • Lielkuilis

    P.S. Tiem, kas pošas arī uz Rēzekni tad būtu lieliska iespēja skriet divus pusmaratonus Latvijā divās dienās un Signis varētu izveidot īpašo nozīmīti. Varētu pat sarīkot neoficiālu maču par labāko rezultātu summu.

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    Nu re! Kur ir, tur rodas!:)
    Sorry, ka TIK vēlu tika pamanīta Salaspils mājas lapā šī informācija. Katrā gadījumā, tiklīdz uzzināju, tā uzreiz, uzreiz informēju Signi un Anduli! :)

  • Aivars Aivars

    Pagājušajā gadā vispār šie mači netika pamanīti. Vismaz es par tiem šonedēļ uzzināju pirmo reizi.

  • kekss k3kss

    Zīriņi paši uzrīkoja un paši balvas visur saņēma. Laikam negribēja, lai kāds patraucētu :) šogad nāksies pacīnīties

  • Aivars Aivars

    “NOĶER VĒJU” – tas ir tāds interesants šo sacensību nosaukums. Man gan šķiet, ka tām labāk piestāvētu cits nosaukums – “NOĶER TUKSNEŠA VĒTRU”! :)
    Par to mums būs iespēja sestdien pārliecināties.:)

  • Andulis

    Ņemot vērā sacensību norises vietu – ka tik nav jāsaka “NOĶER DĀRZA VĒTRU”? :)

  • sm72 sm72

    Atceroties PPP noķert Tuksneša vētru ir pusbēda, vēl kaut kā jamāk viņš nomest no aste nost:D

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    Aivar, nepārspīlē, lūdzu!:)Mani noķert un apdzīt ir “pupu mizas”!
    SM 72, paldies par PPP, jo bez Tavas palīdzības, proti slepšanās aiz Tavas platās muguras, es nebūtu tik labi noskrējis.
    Pārējiem – pievērsiet uzmanību labāk Lielkuilim. Jā, jā, tieši viņam!:)

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    Kā arī “Trakais”! Srz, ka uzreiz nepieminēju.

  • kekss k3kss

    Mans ķermenis mani noteikti ienīdīs, bet jāņem vien laikam būs pusīte :D

  • Atkal man “gribējās kā labāk, sanāca kā vienmēr.” Saaukstēšanās piespieda atteikties no šī rudenīgi romantiskā pasākuma un atlika iespēja doties paskatīties draugus, kas joza LSC Mežaparkā, lai pavisam nepavadītu dienu istabā. Cerams noķērāt vēju un bija labi.:)

  • Trakais Trakais

    Paldies Tuksneša vētram, bet man līdz jūsu līmenim vēl gadiem jāskrien. Paldies, ka painformēji par šo pasākumu – bija labs. Prieks par personal best un to, realizēju ideju braukt uz šo pasākumu ar riteni (23 km x 2). Esmu pelnījis vannu!

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    Johoho ho un pudele…………Francijas pussausā sarkanvīna uz līķu kaudzes!:)Liels paldies visiem “Noskrieniešiem”, kuri savas ambīcijas, laiku un “sīku vaļu” veltīja tieši Salaspils skrējienam. Bija lieliska konkurence, atmosfēra un sajūta, ka skrien mājās! :)))
    Dzo, protams zvērs, taču esmu pārliecināts, ka bez viņa LIELISKĀS atbalsta grupas viņš mani nenoskrietu :P Protams, paldies Lielkuilim, jo bija vismaz interesanti “mačoties”! Tiekamies nākošgad! P.S. He he, nemaz neceriet, ka tagad visu gadu neskriešu. P.S.S. Dzo vinnēja televizoru (42 collas), idrid madrid!!!

  • kekss k3kss

    Tomēr galā tīri veiksmīgi. Jauns PB un vēl uz pjedestāla tiku, droši vien tāda ekstra būs iespējama tikai atkal pēc gada.
    p.s. Tuksnesa vētra tieši pēc tam vēl turpinājās lotereja un šķiet tu būtu laimējis maisiņu ar konfektēm pie vīna, bet bijāt jau kādus 200m gabalā. Tā nu tika kādam citam :)

  • Aivars Aivars

    Bija laba diena un jaukas sacensības. Pusītē startējām tikai 13 dalībnieki – tās laikam bija līdz šim mazskaitlīgākās sacensības, kurās esmu piedalījies. Pēc sajūtām kā koptrenniņš, kā ļoti labi noorganizēts koptrenniņš. Kopējais noskaņojums bija ļoti pozitīvs, vide patīkama. Trases malā ziedēja gan rozes, gan dālijas, gan kannas, gan flokši gan vēl daudz citu ziedu. Arī meitenēm trase būtu patikusi. :) Vietām paukšķēdami uz asfalta krita grieķu rieksti. Lai saprastu, kas ir tie koki vai krūmi ar neparastajām lapām ceļmalās būtu jāapstājas un jāpalasa, kas uz plāksnītēm latīniski vai latviski sarakstīts. Bija interesanti – citās trasēs tā nav. Pasākumā bija padomāts par visu – gan dzirdināšanu gan banāniem trasē. Un, protams, par balvām pēc finiša. Noskrienieši – Dzo, Tuksneša vētra un Lielkuilis pārliecinoši bija skrējiena līderi. Iespējams, ka turpmākajās vietās arī bija mūsējie, taču es apbalvošanas laikā jau biju devies prom tāpēc precīzi to pateikt nevaru. Pats khe,… khe,khe.. pirmo reizi mūžā finišēju kā pēdējais, tomēr arī pamanījos saņemt balvu – šoreiz par otro vietu savā vecuma grupā. Izrādījās, ka man tomēr bija viens konkurents! :D Bija jauki un, ja nākamgad atkal būs šīs sacensības, noteikti tajās atkal piedalīšos.

  • Dzo

    Pasākums tiešām sirsnīgs un vide fantastiska (paldies Tuksneša vētrai par painformēšanu). Lai arī noskrienieši šogad nebija pārliecinošā vairākumā (dažus laikam uz vietas neatpazinām) tomēr Noskrien gars pasākumā valdīja (arī pusītes pjedestāls viss mūsējais :)). Nākamgad šī pasākuma ietvaros varētu noorganizēties lielisks koptreniņš.
    Bildes mēģināšu ielikt rīt, tagad nav laika – jāskatās uz jauno televizoru :P.

  • Dzo

    Nelielu fotoreportāžu no pasākuma ievietoju “ej punkts uz slīpsvītra nokerv”. (linku neļauj pievienot :()

  • Tuksnesa vetra Tuksnesa vetra

    :) Pa smuko!
    Liels paldies! :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.