Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

6. oktobris

Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers


Vieta: ,
Notikums: , , , , , ,
Distance: , ,

Mājas lapa: Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers
Pieteikšanās lapa: Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers pieteikšanās

Šī gada 6. oktobrī 7. reizi Somijas Karēlijā notiks kalnu ultramaratons Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers.

Ir iespēja piedalīties dažādās distancēs:

  • 86 km (2 apļi pa 43 km; kāpumu summa +2320 m)
  • 43 km (uzmanību, atsevišķa reģistrācija)
  • 15 km
  • “Duo” – 2 cilvēku komandā (viens skriešus 43 km, otrs ar velo pa ceļiem ~50? km, dažās vietās var tikties un samainīties)
  • 43 km var arī soļot (trekings)
Dalības maksa 86 km – 60 EUR, 43 km – 55 EUR, 15 km – 35 EUR un komandai 70 EUR. Reģistrācija līdz 29. septembrim vai maksimālā dalībnieku skaita (700) sasniegšanai. Jau slēgta 7.08., visām distancēm!
Garākās distances skrējējiem varēs sekot līdzi tiešsaistē, pateicoties organizātoru nodrošinātām GPS iekārtām. Pēc sacensībām ir iespēja izbaudīt īstu somu saunu (iekļauts dalības maksā) . Sacensību centrs atradīsies Sokos Hotel Koli.

Kvalifikācijas skrējiens The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc® 2013 – 2 punkti

 

Ieskatam 2011. gada nolikums (.pdf) (2012. gadam tiks publicēts pēc reģistrācijas slēgšanas)

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

9 komentāri rakstam Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers

  • Laikam bijām pārāk optimistiski uz pieteikšanos šī mēneša beigās. Facebook lapā 7. augustā ir publicēta informācija, ka reģistrēšanās ir slēgta, jo ir sasniegts dalībnieku limits. Varbūt būs iespēja ielekt kādā neapstiprāta dalībnieka vietā, bet izredzes ir mazas.

    Citēju gūgles tantes tulkojumu FIN-ENG “Now it is full of all the kits and registration closed. Thank you for those registered! Appear on the Internet have registered to live in a little list in the coming days when we update still pending charges.”

    Naudiņa ietaupīsies, bet priecīgs par to neesmu. :/

  • Ja tā, tad būs arī citi varianti, kur šoruden paskrieties. Idejas jau klejo apkārt par 3punktīgajiem Čehijā gan rudenī, gan ziemā. Bet šo gribējās, tas tiesa

  • Tā nu ir. Ir nedaudz žēl, bet no otras puses, būs tagad vairāk laika apgūt somu mēli un sagatavoties šim pasākumam pavisam nopietni. :) No prožektoru gaismas jau pasākums vairs neizkļūs.

  • Vai kāds dosies “briesmu maratonā”? Lubans izteica dziļu apņēmību. Vai Matīss zina par dalībniekiem no LV ārpus VSK sektas?

    Lūk, šādi mazulīši (sekotāji) būs 86km distances skrējēju draugi – uzpildās http://bit.ly/PZicEF Vēl ziņo, ka trase esot pamatīgi piemirkusi.

  • Daļa aprindas lēnām tāpat tiek ievilktas sektā un lasa forumu ;)
    Bet ja par tēmu, tad Tev rīt jāskrien Saldus – Kuldīga!!
    Bet, ja nopietni, tad ieskaties kalendārā zem 7. decembra. Brauksim vākt punktus uz Prāgu..

  • Pat atcerējies manu avantūriņu. Sākotnējais plāns bija paredzēts rītdien, 6. oktobrī. Bet pēdējo nedēļu neesmu vesels, un ir daži citi kavēkļi. Kuldīgas rātslaukums – Kalpaka laukums noteikti noskriešu vienā piegājienā, cieti! Turpmākie iespējamie datumi atkarīgi no apstākļu sakritības.

  • man nevajadzēja atcerēties, jo nebiju piemirsis ;)
    domā, mierīgi varēju lasīt tautas diskusijas par skrējienu apkārt Liepājas ezeram. Beigās nenocietos un sastādīju dot kompāniju un izveicu savu garāko skrējienu, kas arī bijis otrs karstākajiem šajā gadā. Šveicē bija gadījums, kurā atslēdzās Garmins un sapratu, ka esmu joki beigušies ;)

  • GPS tiešraidē (ļoti labas kvalitātes) var redzēt divus dalībniekus no Latvijas – Jānis Višķers (13. vieta; 38km; +36 min no līdera)un Juris Dzenis (šobrīd 59. vieta; 30km; +89min). Līderis ir veicis pusdistanci, dalībnieki tresē ir pavadījuši jau 4,5 stundas. Tiešraide šeit – http://bit.ly/PH9ZT3

  • Klipa viducī redzam kā skrējēji tiek pāri upei
    http://www.youtube.com/watch?v=zh0ktNS-Feo
    Siguldā derētu ko līdzīgu

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.