Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

11. maijs 10:45

2. Latvijas baskāju draudzības skrējiens


Vieta: ,
Notikums: , ,

Mājas lapa: 2. Latvijas baskāju draudzības skrējiens

Skrējienā aicināti piedalīties visi interesenti neatkarīgi no bezapavu skriešanas pieredzes. Iesācēji tiks iedrošināti varbūt pirmo reizi izmēģināt skriešanu basām kājām, bet pieredzējušākiem skrējējiem varbūt atradīsies arī pa kādam derīgam padomam no personīgās baspēdošanas pieredzes. Sāksim ar nelielu instrukciju un turpināsim ar īsu paskrējienu pa dažāda seguma apkārtni. Distances garums nav noteikts, bet, ņemot vērā, ka starp dalībniekiem varētu būt pilnīgi baspēdošanas iesācēji, tā būs ļoti īsa – varbūt ap kilometru vai tamlīdzīgi.

Pulcēšanās laiks: Sestdien, 11.05.2013., plkst. 10:45 – 11:00.

Pulcēšanās vieta: Juglas ielā 20, laukumā pie ieejas Bērnu Klīniskajā Universitātes slimnīcā, iepretim gājēju pārejai pie sabiedriskā transporta pieturas “Bērnu slimnīca”, tieši ielas malā (vieta kartē zemāk atzīmēta precīzi).

Kontakttālrunis: 26429408 (Alīna).

P.S. Pasākums ir bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās!

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
minikin piedalās
Jekaterina piedalās
kopijs piedalās
Māris T sekoju līdzi
Ivars varbūt piedalās
Kuks piedalās
Gucis piedalās

Piedalās - 6

Varbūt piedalās - 1

Seko līdzi - 1

20 komentāri rakstam 2. Latvijas baskāju draudzības skrējiens

  • Daudzi ik pa laikam izsaka vēlmi pamēģināt paskraidīt basām kājām, bet īsti nezin, ko un kā darīt. Šī ir iespēja to praktiski izmēģināt pieredzējušāku baspēdotāju pavadībā.

    Būtu forši, ja kādam no citiem vairāk vai mazāk pieredzējušākiem baspēdotājiem būtu iespēja šo pasākumu apmeklēt, lai dažādotu informāciju – katram jau citāda pieredze, kāpēc un kā/ko labāk darīt.. :)

  • Būšu domās ar jums, jo atradīšos Maskavā, patipināšu Sokolņiku parka rajonā:)

  • Ja rodas kādi papildjautājumi vai nevar atrast pulcēšanās vietu, droši var zvanīt – t. 26429408. :)

  • LauraX LauraX

    Lai Jums izdodas labs pasākums! (:

  • Laura, paldies! Droši nāc mums piebiedrojies – izvēlētais maršruts ir īpaši piemērots baspēdošanai! :D

  • Redz, cik jauks plakāts pat uzmeistarots (skatīt augstāk). Paldies mūsu maketētājam! :)

    Starp citu, tā kā daudz neskriesim, tad liekas, ka pēc šī pasākuma interesenti vēl varēs pat pagūt uz Jelgavas pusmaratonu.. Turklāt iesildīšanās būs jau paveikta ;)

  • Informācija papildināta ar kontakttālruni gadījumā, ja nevarat atrast starta vietu vai kavējaties un gribat, lai jūs nedaudz pagaida, vai tml.

    Hmm, nez, vai tie, kas pieteikušies kā līdz sekotāji, grasās to sekošanu izveikt klātienē vai kā citādi? ;)

  • LauraX LauraX

    minikin, paldies par uzaicinājumu, taču rīt no rīta dodos uz Tartu ‘maratonu’ nūjot 23.4 km pa smuko Otepi. Lai Jums priecīgas pēdas pēc pasākuma :))

  • 13 stundas līdz šī gada pirmā baskāju kopskrējiena startam.. Pamaz esat augšā piereģistrējušies dalībai, aktivizējamies, aktivizējamies, aicinām līdzi arī draugus un citus garāmgājējus! :)

  • njá- es laikam párák reti iegriezhos pabaso.lv, jo tikai no minikin e-maila pirems nedeeljas uzzinaaju par ‘so pasákumu.. Labprát pievienotos, bet biju jau liciigi ieplaanojis citu skreejienu pa asfaltu, kur ‘soreiz basám neskrieshu :D

    Lai jums izdodas pasákums! :)

  • Kuks Kuks

    Piedalīšos! Pēc stundiņas startēšu no mājām un tad jau būšu klāt tieši laikā. Laiks atklāt baspēdošanas sezonu un kur gan vēl labāk to izdarīt kā baskāju kopskrējienā :)

  • kopijs

    Labs pasākums sanācis, tik mazuma piegarša. Organizatori teicās padomāt par ikgadējā pasākuma biežumu maiņu. Gaidīsim :)

    Paldies!

  • Kuks Kuks

    Mazuma piegaršu izdzenāju mājupceļā baspēdojot cauri Biķernieku mežam :) Pasākums bija foršs, ievaddaļa – patiešām lietderīga. Vienreiz dabā redzot un pamēģinot tapa daudz skaidrāki pamati, par kuriem bija lasīts. Pārvietošanās veidu (ar kājām) iedalījums – ģeniāls :) Paldies PaBaso.lv par pasākumu!

  • Paldies visiem, kas ieradās, liekas, ka pasākums izdevās. Nu jā, bez mazuma garšas jau neiztikt, jāsāk jau esot palēnām. Varētu mēģināt kaut ko tādu organizēt arī biežāk, tikai jautājums, cik daudzi gribēs pāris km dēļ braukt (laikam jau tikai tie, kas blakus dzīvo), kā arī – vai taisīt kaut kādu stāstīšanas daļu pirms skriešanas (regulārie apmeklētāji katrreiz jau negribēs apmēram vienu un to pašu klausīties, bet jaunajiem apmeklētājiem tas varētu būt interesanti/noderīgi)? Nez, jāpadomā būs par šo.

  • Andulis

    a) var taisīt pārmaiņus – vienreiz iesācējiem, otrreiz rūdītajiem/regulārajiem baskājiem;

    b) vai arī noteikt, ka iesācēji ierodas ātrāk, lai noklausītos instruktāžu; regulārie var lēnā garā nākt, mazliet vēlāk :)

  • vakar “sirdī” biju kopā ar baskājiem, pēc darba izskrēju 11km pa Mežaparka takām. izskatās, ka jautājums par to, kur ņemt naudu jauniem šosejas apaviem, vairs nav aktuāls :)

  • Wow, tā uzreiz 11 km basām kājām? Vai arī bijuši kādi priekšdarbi?

  • teiktu, ka 11km tāpat, uzreiz. sākumā novilku kurpes, domāju 15min paskriešu, jo interesēja, kā tas ir (es parasti vasarā daudz staigāju basām, bet skrējusi nebiju). neērti bija nest arī ūdens pudeli, tāpēc noglabāju kurpes uz vienu apli, 5.5km. atsākot skriet ar kurpēm, sapratu, ka sajūtas pārāk atšķiras, pēkšņi sāka sāpēt ceļgali. atstāju kurpes uz vēl vienu apli :) ārkārtīgi interesanta sajūta, kad priekšā eksistē tikai 2 metrus garš tunelis, kur paspēj apskatīt visus čiekurus un izpētīt, kur likt nākošos 2 soļus. tāda “tver mirkli” sajūta. beigās palika pārāk tumšs, īstajā laikā pieskrēju pie kurpēm. https://twitter.com/ddaina/status/333273945425989632/photo/1

  • Nu forši, forši. Jā, tas par tuneli rosina pazīstamas sajūtas :)

  • Beidzot esmu tikusi pie komentēšanas! :D
    Gribēju vēlreiz pateikt paldies visiem, kas ieradās! :)
    Un, protams, liels prieks arī par Dainas veikumu!
    Varbūt tiešām nākamreiz būs jāpadomā par kādu ambiciozāku distanci. :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.