Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

24. jūlijs 13:00

Gaiziņkalna Bulta


Vieta: , , ,
Notikums: , , ,
Distance:

Mājas lapa: Gaiziņkalna Bulta
Pieteikšanās lapa: Gaiziņkalna Bulta pieteikšanās

24. jūlijā pirmo reizi Latvijas vēsturē sportisti mēģinās uzskriet Gaiziņkalnā pilnas 10 reizes! Dalībnieki skries 10 apļus ap Gaiziņkalnu, kopējais distances garums ir 7,8 km. Dalību sacensībām var pieteikt jebkurš. Katrs dalībnieks saņems īpašu medaļu, uz kuras varēs norādīt savu distances laiku, lai katru gadu vērotu savu progresu, bet pirmo vietu ieguvēji vīriešu un sieviešu klasēs saņems naudas balvu 200 EUR apmērā, otro un trešo vietu ieguvēji saņems balvas no atbalstītāja STIRNU BUKS – abonementu 2017. gada sezonai. Aizvadot nogurdinošās, bet drosmīgās 10 reizes un īsu atpūtas brīdi, sportisti pēc brīvas izvēles tiks aicināti uz papildus 11. reizes sprintu, lai cīnītos par GoPro kameru GoPro Hero 4 Session!

13177979_638317212992132_1024295421188487241_n

22. maijā, 12. jūnijā, 26. jūnijā, 10. jūlijā un 17. jūlijā tiks rīkoti treniņi kalnā. Treniņi ir bez maksas, uz tiem var pieteikties tikai tie, kas jau pieteikuši savu dalību sacensībās. Tie apņēmīgie, kas būs apmeklējuši visus treniņus, saņems bezmaksas slēpošanas pacēlāja izmantošanu Gaiziņkalnā visas 2016./2017.gada sezonas garumā. Pieteikšanās treniņiem sūtot e-pastu uz fitnessabc.lv@gmail.com, sacensībām var pieteikties www.fitnessabc.lv

11. REIZES SPRINTS– pēc finiša un nelielas atpūtas (1h) dalībnieki tiek aicināti uz 11. reizes sprintu kalnā. Tas, kurš to paveic visātrāk, balvā saņem GoPro kameru GoPro Hero 4 Session.

GAIZIŅKALNA BULTIŅA– 1 reizes skrējiens kalnā bērniem. Pieaugušie skrējienā var pavadīt savus bērnus, kā arī to darīs Fitness ABC komanda. Dalība ir bezmaksas un uzvarētāji ir visi. Katrs mazais drosminieks balvā saņem piena dzērienu Rasēns no Latvijas Piena kombināta.

ARĪ ATBALSTĪTĀJIEM – tā kā skrējiena trase ir viegli pārredzama, sacensības interesantas būs arī skatītājiem. Apbalvoti tiks skaļākie, kreatīvākie un centīgākie atbalstītāji, saņemot bezmaksas slēpošanas pacēlāja izmantošanu visas 2016./2017.gada sezonas garumā. Balvu daudzums ir neierobežots, tāpēc nāc, atbalsti savējos, iedvesmojies, kārtīgi izbļausties un slēpo bez maksas visu ziemu!

Pasākuma programma:

11:00- sākas reģistrācija un iesildīšanās

13:00- sacensību sākums

14:30- sacensību laika beigas

14:45- Gaiziņkalna bultiņa

15:30- 11. reizes sprints

17:00- apbalvošana

Finiša laika ierobežojums- 2h un 30min. Finišējuši ir tikai tie, kas spēj iekļauties norādītajā laikā!

Sacensību NOLIKUMS.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
sandrisbatarags piedalās

Piedalās - 1

2 komentāri rakstam Gaiziņkalna Bulta

  • Artūro Artūro

    Savā laikā 10x uztūcījos Lemberga hūtē. Gaiziņa relatīvais augstums par 11m plusā – vajadzētu būt jautri. Piedevā aplītis apkārt Viešūra ezeram mierīgākā pulsā ;)

  • Andulis

    Mazliet izbrīna intereses trūkums šeit… bet vismaz oficiālajā dalībnieku sarakstā noskrienieši ir.

    Šodien un rīt joprojām var pieteikties internetā. Padārgi varbūt šķiet tagad, bet svētdien uz vietas nebūs lētāk :) Pirmajā reizē – var atļauties…

    Ja pats nebūtu BBSL abonējis, tad piebiedrotos Gaiziņkalniešiem. Teorētiski gan var arī pēc Jelgavas paspēt; praktiski – kaut kā negribas ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.