Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

16. oktobris 10:00

Lāčplēšu kross – taku un šķēršļu skrējiens Latvijai!


Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: , , , ,

Mājas lapa: Lāčplēšu kross – taku un šķēršļu skrējiens Latvijai!
Pieteikšanās lapa: Lāčplēšu kross – taku un šķēršļu skrējiens Latvijai! pieteikšanās

File_003

Jau otro gadu Mežaparkā pulcēsies patriotiski un aktivitāšu mīloši dalībnieki, lai piedalītos taku un šķēršļu skrējienā “Lāčplēšu kross”. Skrējiens šogad norisināsies svētdien, 16.oktobrī, ar jaunu distanci garāku distanču cienītājiem – 10 kilometru Bruņinieku krosu, kas, līdzīgi kā pārējās distances, vedīs pa meža takām un ceļiem.

Katrā distancē būs jāpārvar dažādi šķēršļi ar tematiskiem nosaukumiem – Melnā bruņinieka bedres, Kangara tīkls, Spīdalas slazds, Kokneša bluķi, Laimdotas laipa, kā arī Jodu ķērājs. Šķēršļiem būs simboliska nozīme – līdzīgi kā eposā “Lāčplēsis” galvenajam varonim bija jāpārvar dažādas cīņas un grūtības, tāpat šķēršļi distancē simbolizēs grūtības, kas jāpārvar katram latvietim ikdienā.

Pēc skrējiena katrs dalībnieks saņems piemiņas medaļu un putru, kā arī varēs piedalīties dažādās aktivitātēs – rokdarbos, orientēšanās spēlē, loku šaušanā un citās. Pēc sacensību apbalvošanas plānots balvu konkurss visiem dalībniekiem.

Reģistrēties sacensībām sacensību mājas lapā www.lacplesukross.lv. Dalības maksa bērniem un jauniešiem ir 2 EUR, bet pieaugušajiem – 7 līdz 10 EUR atkarībā no izvēlētās distances. Sacensības piedāvā Rīgas dome un Izglītības, kultūras un sporta departaments, organizē “xRace”.

VSK Noskrien kluba speciālais piedāvājums – iespēja reģistrēties izdevīgāk, ievadot atlaides kodu VSKN6 (kods derīgs līdz 9.oktobrim). 

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
maffija piedalās
VladimirsT piedalās
Elhana piedalās
Atis piedalās
Anastasija_Vasko piedalās
JK piedalās
KarīnaK piedalās
LindeM varbūt piedalās
Trakais piedalās
Agate_K piedalās
Logins piedalās
kpot piedalās
intarsmotocross piedalās
Gīča piedalās
everitaalbina piedalās
Dzintars piedalās
anciite piedalās
AndrejsP piedalās
kominieks piedalās
Oskars piedalās
Kikucisss piedalās

Piedalās - 20

Varbūt piedalās - 1

7 komentāri rakstam Lāčplēšu kross – taku un šķēršļu skrējiens Latvijai!

  • Andulis

    Būs interesanti šajā dienā Mežaparkā.
    Vispirms 11:00 varēs startēt asfalta 15 km (vai 5 km) LSC šosejas čempionātā; tad tūlīt uz Lāčplēšu 5 km vai Bruņinieku 10 km startu turpat blakus, plkst. 12:30 ;)

  • Jā, viena no divām svarīgākajām šī gada sacensībām būs man šis LSC. Pirmās bija LRM, tur izpildīju pirmo no šī gada diviem lielajiem mērķiem. Redzēs kas sanāks ar otru..

  • Dokken

    Kā zināms, LSC čempionāts 5 km distancē (arī 15 km distance) tika pārlikts uz 16.oktobri (svētdiena) tā iemesla dēļ,ka 15.oktobrī notiks LR čempionāts krosā, arī pa vecumu grupām.

  • edGars

    Bija gads (2011), kad abos sačos startēju. Bija jautri. Noskrēju LSC, skrēju uz trambuli, braucu uz Šmerli, un skrēju uz Krosu. Kad esi aizbraucis uz Rīgu, jāskrien cik var, tā toreiz domāju :) Toreiz OreManis Krosā bija stabili priekšā. Bija arī minikin uzmundrinājumi pirms finiša. Par stāvajiem kalniem un dubļu ielejām jau nav ko piebilst.

  • Jā, edGar, es ar atceros to Tavu Rīgas izskriešanās reizi!

  • Logins Logins

    Ja kāds grib tagad noskriet un nav pieteicies tad rakstat vai zvnanat 25442375, Es pats netieku.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.