Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

14. maijs 11:00

Pirmais Rīgas alternatīvais skrējiens/maratons


Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: Pirmais Rīgas alternatīvais skrējiens/maratons

14. maijā Rīgā, Mangaļsalā notiks pirmais “Rīgas alternatīvais maratons”. Šo sacensību mērķis ir piedāvāt skriešanas entuziastiem alternatīvu Rīgas maratonam, kas notiks dienu vēlāk. Pretstatā Rīgas maratonam šīs sacensības notiks nevis pilsētas centrā, bet pludmalē un mežā. Otrkārt, “Rīgas alternatīvais maratons” būs pilnīgi bezmaksas un brīvs no reklāmām. Treškārt nebūs lielas drūzmēšanās, jo dalībnieku skaits būs limitēts.

Skrējējiem tiek piedāvāta viena aizraujoša 7 km distance Mangaļsalas apkaimē, kas vedīs pa dažādiem segumiem: gan meža takām, gan pludmali, gan pa Mangaļsalas molu. Pēc sacensībām iespēja iepazīt noslēpumaino Mangaļsalas bijušo militāro bāzi un iespēja izmantot Vecāķu pludmales piedāvātās atpūtas iespējas visai ģimenei.

Skriešanas sacensības rīko nekomerciālā biedrība Run for fun Riga, kas darbojas kopš 2015.gada ar mērķi pierādīt, ka, lai noorganizētu labu sporta pasākumu, nav nepieciešami lieli sponsori un lielas dalības maksas nav attaisnojamas, sacensību organizēšanai nepieciešams vien entuziasms.

“Rīgas alternatīvā maratona” dalībniekiem jāpievienojas Facebook grupai Run for fun Riga un obligāti jāpiesakās līdz piektdienas, 13. maija, pulksten 17:00. Tāpat visa pārējā sacensību informācija būs atrodama norādītajā Facebook lapā. 14. maijā dalībnieku ierašanās līdz 10:40, bet starts 11:00. Marķējums uz sacensību centru no Mangaļsalas un Stāvvadu ielu krustojuma.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

Viens komentārs rakstam Pirmais Rīgas alternatīvais skrējiens/maratons

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.