Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

29. jūnijs 19:00

Teikas riksis (TRT)


Skriešanas seriāls:
Vieta: ,
Notikums: ,
Distance:

IR jāskrien Teikas koptreniņos visu gadu. Kādu reizi uzskriesim intervālus, kādu reizi tirināsimies stadionā, pirms mačiem skriesim mierīgus pusgaros treniņus. Turpināsim izpētīt Teiku un sastādīt viens otram kompāniju vakaros.

Tātad – ja nepieciešams pēdējā brīža uzmundrinājums vai vienkārši kompānija paskriešanai – Teikas riksis trešdienās būs īstā vieta!

Aptuvenais temps 5:30-6:00 min/km. Aptuvenais vidējais skrējiena garums – ~15 km. Pievienoties un atvienoties no pamatgrupas iespējams jebkurā skrējiena posmā. Kavētājus gaidām 1 minūti.

Atruna par tempa korekcijām – grupa var skriet lēnākā tempā, ja kādam no grupas biedriem ir iestājies Mīkstmiesis, bet, lai to darītu, attiecīgajam biedram ne mazāk kā stundu pirms koptreniņa sākuma ir jāmaina niks uz Mīkstmiesis. Ja ir vairāki biedri ar Mīkstmiesi, katrs nākošais nikam Mīkstmiesis pievieno numuru. Grupa var nolemt arī piekāst Mīkstmiesi un skriet ātrāk. Tad atļauts izmantot “skrienam lēnāk”.

Šonedēļ brīvās izvēles trase – tie, kas ierodas, skrien ko un cik grib :)





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Inga_K ļoti skauž
Viktoriinii ļoti skauž

Ļoti skauž - 2

4 komentāri rakstam Teikas riksis (TRT)

  • Inga_K Inga_K

    Tā kā es 29. svinu Pēterdienu, bet Dace azņemta Dancī, šonedēļ brīvās izvēles TRT – apmeklētāji pirms strata vienojas kur un cik daudz skries :)
    Ja neviena nebūs – pārcelsim uz nākošo nedēļu. Kā arī – ja nu kādam ir kāds maršruts jau iepriekš zināms, ko gribētos skriet – var atsūtīt man linku, ielikšu.

  • Andulis

    Cik noprotu, 29. jūnija TRT nav noticis? (Viena cilvēka sastāvā, diemžēl, neskaitās.)

    Tad laikam 1.37. pārceļas uz rītdienu, 6. jūliju? Varbūt uz 13. jūliju?

  • Inga_K Inga_K

    Jā. Vajadzētu pārcelt. Tad es varētu arī iezīmēt un ielikt trasi rītdienas TRT.

  • Inga_K Inga_K

    Uz rītdienu.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.