Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

20. decembris 10:00

Skrienu, skrienu vēl! (SSV) 2.4 koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: ,
Notikums:
Distance: ,

Maratonam ir jāgatavojas.

Gatavojoties ir jāskrien (daudz).

Maratons (Rīgas) ir pavasarī.

Jāskrien ir ziemā.

Ziemā skriet vienam – vajag krampi.

Ziemā skriet bariņā – prieks un izklaide.

Tautās dodas nedēļas nogales garo (30+km) skrējienu koptreniņu seriāls “Skrienu, skrienu vēl!” (SSV jeb Svētais) – sestdienas vai svētdienas izskrējiens galvaspilsētā vai tās tiešā tuvumā. Skrējiena temps – saprātīgs (apmēram 5.40 min/km 6.00 min/km ) un pielāgots skrējēju noskaņojumam un laika/ceļa apstākļiem (garais skrējiens=mierīgs skrējiens).

Detaļas tiek apspriestas un precizētas pirms skrējiena – padalies ar savu priekšlikumu komentāros. Noskrien!

 

 

Maršruta shēmai ir informatīva nozīme, skrējiena gaitā tā var tikt mainīta atkarībā no dažādiem (ceļa segums, satiksmes regulatori u.c.) apstākļiem (plus/mīnus 10% robežās)! Pievienošanās un atvienošanās no pamatgrupas ir iespējama jebkurā skrējiena posmā (tiesa gan – uz paša dalībnieka atbildību:))!





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Pičuks Dz sekoju līdzi
Aivars piedalās
Mārtiņš Plaudis piedalās
Artūrs Ketlers piedalās
Vančuks piedalās
ansiso piedalās
Maikijs piedalās
Una piedalās
Ultralapsa piedalās
Kristaps Broks sekoju līdzi
IviBoy piedalās
Kiky piedalās
vatakusi sekoju līdzi
GintsB sekoju līdzi
Artūro piedalās

Piedalās - 11

Seko līdzi - 4

83 komentāri rakstam Skrienu, skrienu vēl! (SSV) 2.4 koptreniņš

  • vatakusi vatakusi

    Braucam varbūt ciemos uz Jelgavu ? :)

  • Pičuks Dz Pičuks Dz

    Brauciet gan. Te tuvumā ir tik daudz patīkamu meža ceļu skriešanai!

  • vatakusi vatakusi

    Velviens variants pārnesam pasākumu uz 5dienu plkst 19:00 ar distanci 21 km un pēc tam uztaisam karaoke vakaru citādā krogā :)

  • Vančuks Vančuks

    es par ierasto brīvdienu garo.

  • Ultralapsa Veipaskundzīte

    Ai, nē, lūdzu nevajag čakarēt SSV – tas ir interesants tieši ar to, ka ir 30+ km un pa gaismu!

  • vatakusi vatakusi

    Ok tad ir variants braukt uz Jūrmalu. :) Mēs varētu palūgt Nikolaju īzvadāt cauri skaitākajām Jūrmalas vietām.

  • ansiso ansiso

    Maikij, saorganizē Ogres apkārtnes skrējienu. Šis skrējiens jau ļoti ilgi gaida rindā. Pamēģini sazināties ar kādu vietējo. Kopā Ogrē atzīmējuši savus marsrutus 18 skrējēji. Turpat blakus Ikšķilē vēl 7, kas noteikti labi pazīst Ogri. Ogres Zilo kalnu parks ir brīnišķīga vieta (kaut neesmu tur nekad bijis).
    http://www.daba.gov.lv/public/lat/iadt/dabas_parki/ogres_zilie_kalni/

  • Maikijs Maikijs

    Labi,Ansi.Mēğināšu kādu entuziastu sameklēt…

  • GintsB GintsB

    Sveiki,
    es esmu no Ikšķiles un diezgan regulāri skrienu no Ikskiles uz Zilajiem kalniem un atpakaļ uz Ikšķili.
    parasti man sanak ap 20 bet ir arī padomā 30 km trasīte kur sanaktu vel klāt piekert Ogres upes tiltus.

    trasīte ir pa meža taciņām, pa ļoti skaistām vietām, un ja vajag 30 _km tad sanāks klāt vēl Ogres celiņus un varbūt pat kādu gabalu dambi.

    ja intresē mans piedāvājums esmu gatavs parādīt taciņas un celiņus ;)

  • ansiso ansiso

    Zīmulis rokā un tik uz priekšu:
    http://www.noskrien.lv/noskrietais/cik-es-esmu-noskrejis/
    Papildus Zilajiem kalniem interesanti varētu būt arī līdz Dendrārijam un Lazdukalnam, gar Ogres upi var arī pa Ikšķiles dambi

  • in

    Tik tāds sīkums, ka Ikšķilē nav dambja gar Ogres upi, ir tikai gar Daugavu (kurā gan ir jau arī Ogres ūdeņi ietecējuši).

  • Hmm.. man te tāds jautājums radās. Cik smagu jūs to trasi gribat? Tādu pavieglu krosiņu, vai esat gatavi izbaudīt kalniņus tā pavisam nedaudz nopietnāk :)?

  • Inga_K Inga_K

    Tādu viduvēju var? Gluži Siguldas dubli Nr.2 negribētos, bet galīgi pa vieglo arī nē

  • GintsB GintsB

    nav man īsti skaidrs kā šis http://www.noskrien.lv/noskrietais/cik-es-esmu-noskrejis/
    darbojas jo zem kartes esošās pogas nereaģē, (varbūt tādēļ ka man MAC)
    bet ja ir iepēja es ar velo izbraukšu maršrutu ko esmu iedomājies un tad man būs gpx fails kuru varēs kāds spečuks uzlikt uz kartes un būs redzams plānotais maršruts. Jo, piemēram Ikšķiles dambis kartē nemaz neparādās un tā pat lielākā daļa no Zilo kalnu takām ne tik. es pats endomondo nelietoju, lietoju citu motion trakeri, bet noteikti ka gpx failu, zinātāji varētu izmantot lai būtu redzamas maršruts.

    maršruta ēdienkarte ir diezgan bagātīga, varam skriet pa Dambi gan Ikšķilē gan Ogrē, pēc tam caur Ogri un / vai Ikšķili uz Zilajiem kalniem, no asfalta uz zeminieku un meža takām pāriet, kā arī no līdzenuma uz kalnaināku apvidu.
    Varam sākt Ikšķilē pa dambi tad caur Ikšķili pa Ikšķiles meža takām, kas aizved līdz Zilajiem kalniem, cauri Zilo kalnu skaistākajām vietām kas aizved uz Ogri, tad caur Ogri uz Ogres upes tiltiem apkārt Ogres estrādes kalnam un pa Dambi Ogrē uz veco Rīgas ceļu gar Daugavu uz Ikšķili, atpakaļ uz starta vietu.

    Šāds maršruts būtu diezgan optimāls un gana interesants, no sākuma viegls paskrējiens pa asfaltētu dambi, tad lēnām pārejam uz mežu tad uz mežu ar kalniem pēc tam uz asfaltu, vietām bruģi un pēdējo daļu pa dambi.

    Ko teiksiet!

  • Nu Ogrē īsti Siguldu nevar piedzīvot.
    Mana ‘karte galvā’ .. pirmie 10km tie smagākie (~150m kāpums), pēc tam nedaudz mierīgāks.
    Trasē iekļaujot moliņu gar Daugavu, dažus tiltus, skatu torņus, aplīti ap karjeru.. daudz meža taku (gan Zilie kalni, gan Lazdu u.c.) un nedaudz (<5km pa vairāk apdzīvotu ceļu)..
    Patiesībā sanāca tāds precīz 30km .. mēģināšu līdz nedēļas nogalei izskriet, lai nebūtu aizķeršanos.

  • GintsB GintsB

    Zilo kalnu meži ir ļoti skaisti un tur tādu mega dubļu nemaz nav, par cik tie pārsvarā ir priežu un vietām egles takas ir sausas un ar sūnām + vēl distancenēm trases iekārtotas daudz.

    ArtūrsK – 30 km pa Zilajiem kalniem un Ogri nesanāks baigā riņķošana uz vietas ?
    man Ikšķile – Ogre ar daudz Zilo kalnu takām sanāk ~20 km.

  • Man nav tikai Zilie kalni ;)
    Trasīte: Tur kur pa Zilajiem, tur varbūt izskatās nedaudz sarežgīti, bet ļoti jaukas takas. Izmantoju vecos GPS trekotos skrējienus, lai tā apmēram sazīmētu.
    Trase

  • in

    Siguldu nevar, bet ACG maratonu 2006 gan var mēģināt nodublēt. Tur gan toreiz bija tikai 42 km četros apļos. Toties ne miņas no asfalta.

  • Mēģināju tā, lai tūrisma piesitiens (un pēc iespējas mazāk tā asfalta)… vienā lielā aplī. Mazākos nebūtu tik interesanti, kaut varētu ;) – to nākamreiz, vajag tikai padot ziņu.

  • GintsB GintsB

    He, sapratu kā tā karte top, http://www.noskrien.lv/trase/?trase=98130 bet man nesanāca 30+km

    ArtūrsK – trase izskatās izskatas OK, es piedalos ;)
    būs kautkas jauns priekš manis.

  • ansiso ansiso

    GintsB, ja paņemtu tavam maršrutam vēl to 1.5km līdz Dendrārijam, tad sanāktu 30km. ArtūrsK trase izskatās ļoti laba. Starts Ogres galvenajā stacijā. Sākums pa Dambi, tad Zilie kalni. Tie, kam pietiek ar Zilajiem kalniem, var pēc 20 vai 25km doties uzreiz uz finišu. Izturīgākie turpina skriet pilno maršrutu: uz Dendrāriju caur Lašupi. Vilciens no Rīgas pienāk 10:19. Attiecīgi startu laiku varētu pieskaņot, piemēram, 10:30.

  • Tiem kam pietiek ar Zilajiem kalniem – trase jau beidzas pie 10km… sākumā ir 10km pa kalniem un tad aiziet pa dambi ;)..
    Startu var atstāt kā ir – 11:00 ;)

  • ansiso ansiso

    Nesapratu sākumā. Autostāvvieta tad sanāk pie hokeja halles? Un tad sanāk, ka ir iespēja gan pēc 10 km beigt, gan arī pēc 18. km beigt, ja uznāk nogurums

  • Ja nu tiešām kāds vēlētos (un ja es turēšu kājās), tad var vēl mazo līkumiņu, lai būtu pilni 40 ;) … arī pamatā meža takas un ceļi.

  • Starts: Zilo kalnu pakāje
    Tuvākās stāvvietas: Pie halles kā arī jaunizveidotā vieta tur pat Zilajos kalno (~1km no starta vietas)
    Pirmais posms ( 0-10km ): pa Zilajiem kalniem (+Skatu tornis/ Skatu platforma pie karjera un vienkārši skaistas meža takas), un pēc šī aplīša atkal sanāk skriet garām starta vietai. Var arī kāds pievienoties uz atlikušo distanci ~1h vēlāk.
    Otrais posms ( 10-18.5 km): Nedaudz pa Zilajiem kalniem un ar nelielu līkumu tiekam līdz dambim.. noskrienam arī to.
    Trešais posms (18.5-24.5 km): Pārogre / Lazdukalni (Špakovska parks) / Lašupes.. šajā posmā izpētam Ogres upes otru krastu – varam arī uzkāpt skatu tornī.
    Ceturtais posms (24.5 – 31.6): ‘Ieskrien mežā’ (+caur kapiem nedaudz).. bet pamatā kādi 85-90% noteikti šeit pa mežu. Segumam nav it kā jabūt pārāk dubļainam, bet tas atkal atkarīgs no temperatūras.
    Piektais posms (papildposms līdz ~pilniem 40): Pa Zilajiem kalniem, bet pa krietni ‘līdzenāku’ trasīti.

    Ja ir vēl kādi jautājumi, varu mēģināt atbildēt. Rakstam arī privāti, ja ir nepieciešamība ;)
    -Artūrs

  • Maikijs Maikijs

    Liels paldies Gintam un Artūram par priekšlikumiem.Šķiet,ka SSV plāns par Ogri un tās apkārtni tiks veiksmīgi realizēts,un neskatoties uz solītajiem laika apstākļiem būsim gandarīti par piedzīvoto.Izskatās,ka Ogres pusē mēs iegriezīsimies vairākkārt,jo abiem noskrieniešiem ir labi piedāvājumi.Izvirzu priekšlikumu,pirmajā reizē iecelt ArtūruK par SSV 2.4 Ogre-Zilie kalni koptreniņa galveno gidu,blakus, plecu pie pleca mūsu komandierim Vatakusi,jo Artūrs ir sagatavojis trases plāna aprakstu.
    Ceru Gint,ka neņemsi ļaunā manu priekšlikumu,un sastādīsi mums kompāniju,kā arī kādā no nākamajiem SSV koptreniņiem, Ikšķiles pusē, vadības grožus ņemsi savās rokās.

  • GintsB GintsB

    SSV 2.4 būs ļoti labs, es jau tikai piedāvāju vienu no variantiem, un Artūra variants man pašam ar labāk patīk un priekš manis arī būs kas jauns jo ir vietas kur Ogre neesmu skrējis, un tas nozīmē ka manām trasītēm nāks klāt vēl ArtūrsK trasītes ;)
    Man ir šādi tādi nākotnes plāni par Ikšķiles – Zilo kalnu – Ogres apvidus skriešanu un šī pieredze tikai būs solis tuvāk šo plānu realizēšanai.

    Paldies un tiekamies sestdien!

  • Una Una

    Ansi, mēs tad močījam ar vilcienu, ko? Tik būtu labi, ja kādm būtu starta/finiša vietā auto, kur somu ar drēbītēm atstāt.

  • Sanča_Ro Sanča_Ro

    Ai, cik žēl, ka es tik ātri neskrienu, lai ar jums kopā skrietu. Mēģināšu viena šo trasīti sestdien izskriet.

  • GintsB GintsB

    Es būšu tačku, varēs tur mantas salikt !

  • Starts tad paliek 11:00??

  • Dalamies ar ierakstu Facebook’ā – un tiekamies koptreniņā ;)

  • Maikijs Maikijs

    Jā,domāju,ka nevienam nav pretenzijas starta laiku noliekot uz 11:00 Ogrē.
    Artūr,vienīgi norādi lūdzu precīzu to pulcēšanos vietu,kur Tu mūs sagaidītu, un būtu jauki,ka tur mēs varētu visi arī novietot savus auto.
    Paldies.

  • Lauma Lauma

    Es gan vēl esmu uz varbūt piedalos robežas, bet ierosinātu sākt 10:00, jo zinot tur esošo reljefu skrējiens būs ilgāks. Ar domu, lai vakarā vēl kaut ko var izdarīt (man ir pasākums).

  • Maikijs Maikijs

    Tā ir Laumiņ,varu piekrist Tavam viedoklim:)
    Domāju,ka gala vārdu par starta laiku teiks mūsu Komandieris.
    Gaidīsim.

  • ansiso ansiso

    Maikij, kartē taču ir norādīts starts. Uzliec satelītu, un tu redzēsi milzīgu stāvvietu. Vilciens gan no Rīgas, gan no Aizkraukles pienāk Ogrē 9:59. Varbūt tomēr pieskaņot to starta laiku šim. Piemēram, 10:20 vai 10:30. ArtūrsK, nezinu vai ir jēga aizrauties ar 40km, jo var jau kādu citu reizi taisīt SSV Ikšķile/Zilie kalni, kur vēl kaut kādas cilpas ielikt. Ja nemaldos, tad iepriekšējos 2 SSV kopējais skrējiena ilgums bija vairāk kā 4h, jo bieži apstājamies.

  • Es personīgi par startu 10:00 arī piebalsoju. Ar vilcienu no Rīgas daudziem arī izdevīgāk (pienāk Jaunogrē 9:22);

    Skatīt karti ar nozīmīgākajām vietām;
    Trase;

  • Andulis

    Ja es piedalītos, tad piekristu ansiso – gan par labāko starta laiku 10:20 vai 10:30, gan arī par 40 km. Taču plānos it kā vairs nav nekas garš paredzēts pirms 31.12. orģijām :) … Nudien, nezinu, ko nolemšu sestdienas rītā.

  • Man principā ir vienalga kad sākt jau iesvīst. Noelemiet kā jums parocīgāk un ērtāk tas viss. ;)
    Starts: 10:00 (Vilciens no Rīgas pienāk Jaunogrē 9:22)
    Starts: 10:30 (Vilciens no Rīgas pienāk Jaunogrē 9:57)
    1.4 km no Jaunogres līdz starta vietai.

    Ansi – Tā ‘milzīgā stāvvieta’ ir maksas, cik atminos. Kartē atzīmēju ‘lētos’ variantus.
    Nezinu, vai ieilgs līdz pat 4h, bet šādas pauzes mēs noteikti varam uztaisīt. Nav vērts aplūkot skata torņus tikai no apakšas.
    Anduli – Tie 40 km ripos tikai tad, ja kāds to vēlēsies, un tad, ja pats spēšu, pavadīšu arī trasē. ;)

  • vatakusi vatakusi

    ArtūrsK ierakstu Facebook uztaisīšu TAN!K/ SSV grupas lapā, kā arī tavu ierakstu nopublicēšu.
    :)Startu atstāstim līdzīgu, kā tas bija Saulkrastu SSV. Domāju, ka tur nav vērts atklāt Ameriku! :)

    Rīgā pulcēšanās: 1) TNT tikšanās vietā (Brīvības gatve 230) plkst. 10:00

    2) Izbraucam no Brīvības gatves 230 plkst. 10:05.

    3) Starta vieta autostāvvieta pie . Sākam plkst. 10:45.

  • vatakusi vatakusi

    Papildus ir jautājums, kur tieši ir Starts Ogre? Kāda ir adrese?

  • vatakusi vatakusi

    Nākamais jautājums paliek par auto? Kas šoreiz ir ar mieru, kādu atvest no Starta vietas un cik katram no vedējiem būs vietas auto?

  • Ultralapsa Veipaskundzīte

    Varu būt šoferis. Rokijā bez manis vēl 3, ja draudzīgi, tad 4 vietas.

  • Una Una

    Transporta nav. Vai nu lecu kādam auto, bet principā, ja ir kompānija, var braukt ar vilcienu.

  • Vančuks Vančuks

    Kā jau ierasts, varu vest .. trīs vai četras vietas ir brīvas.

  • ansiso ansiso

    Rezervēju vietu aizmugurējā sēdeklī pa labi Veipaskundzītes Rokijā.

  • Inga_K Inga_K

    Ja dzelzs rumaku ir pietiekoši, labprāt sēdīšos kādā, bet ja vajag, varu arī ar savu doties un paķert kādus līdzbraucējus.

  • vatakusi vatakusi

    Lieliski! Gala versija starta vietai arī ir nopublicēta. :)
    Pagaidām savu dalību lieku zem varbūt, bet ceru, ka līdz 5dienai gadījumā, ja nu kas vietas auto vel būs. :)

  • IviBoy IviBoy

    Kādu tempu plānojat? UN ja kas – kāds var mani ar mašīnu paķert kaut kur Rīgā vai sastādīt kompāniju man vilcienā? :D Un jā, esmu jauns members jūsu klubā :)

  • Temps: Šķiet tāds, kādu varēšu pavilkt. Pamatā pieturoties pie 6min/km … pirmie 10 km nedaudz pa kalniņiem, iespējams temps nedaudz lēnāks tad būs.

  • IviBoy IviBoy

    Oks, vai varēšu kaut kur nelielu somu ar mantām atstāt līdz skrējiena beigām? Nezinu vai izturēšu visus 40 km vai cik jūs plānojat, bet 30-35 točna.
    Un jā, jautājums par transportu joprojām ir aktuāls, jo vienam braukt ir garlaicīgi :)

  • ansiso ansiso

    IviBoy, vislabāk būtu, ja varētu ierasties uz Teikas starta vietu tur, kur cilvēciņš kartē atķeksēts. Parasti vietas vienmēr pietiek mašīnās.

  • IviBoy IviBoy

    Nu labi, cilvēciņu neatradu, bet būšu Brīvības 230, jo cik sapratu tur tā starta vieta ir :)

  • vatakusi vatakusi

    Iviboy esi pie aptiekas, kas atrodas uz Brīvības gatves 230.
    Pagaidām ir vel 4 brīvas vietas auto Pie Vančuka
    Ja skaitam, ka Veipaskundzīte arī vedīs skrējējus ar savu auto

  • Kiky Kiky

    Es piesakos uz kādu brīvu vietu transportā :)

  • IviBoy IviBoy

    oks, būšu. Ceru, ka vietas visiem pietiks.

  • IviBoy Skrienam ~31km. Par visiem nākamajiem km tad var uz vietas sarunāt.

    P.S. Kā tad būs ar tām pauzēm? Mēs tad tādas taisam un, piemēram, kāpjam torņos u.c.? Man jau nav iebildumu. Mierīgi varu atvēlēt šim pasākumam 4h+ (ja nu nedaudz ievilksies.. un varbūt kāds vēl gribēs paskriet un tā).

  • Maikijs Maikijs

    Jā,nelielas pauzītes vienmēr uzrīkojam vai pie kultūrvēsturiska pieminekļa,vai sakrālas celtnes,vai uzņemot kopbildi kopā ar šķidrumu:)SSV nav ātrumtreniņš,bet “izklaide ar skriešanas elementiem”(Ņergu izteiciens):))

  • Una Una

    saule rietēs ap 15.30

  • vatakusi vatakusi

    Veiksmīgu visiem pasākumu. :) Ingai_K un Artūram_K galvenā vadība par pasākumu.

  • ansiso ansiso

    Vai kāds, lūdzu, varētu informēt ekstravaganto ogrēnieti Stereotipu par šo koptreniņu un viņu uzaicināt piedalīties? Es netieku viņam klāt, nevaru sakontaktēties

  • Artūro

    Pēdējoreiz, kad devāmies uz Ogri izēsties picas, tas aizņēma turpat 11h un 70+ km. Šoreiz labprāt piemestos kādam dzelzs rumakam par balastu.

  • GintsB GintsB

    kā es gaidīju šo skrējienu, bet nu bet nekā, bus jaarceļ dalība, pirmsvētku darba trakums prasa savu. bus vien vienītī šī distance jaizskrien.
    Lai jums labs skrejiens visiem!

  • Andulis

    GintsB, varbūt varam organizēt papildstartu (papildSSV)? :) Man ir drusku līdzīgi, kā arī sāku taupīties Igaunijai. Gan jau neesam vienīgie tādi.

    Kaut kad janvārī? Sākot no 10.01.2015.

  • vatakusi vatakusi

    Anduli, varam mēģināt :)

  • Paldies visiem par koptreniņu. Bija forš ;)
    Gaidīšu ciemos atkal ;)

  • Mārtiņš Plaudis Mārtiņš Plaudis

    Tātad, http://failiem.lv/u/tstqbfx un diemžēl man jāatvainojas ka bildes ir tikai virspusējs piedzīvojuma atskats (laikam Ķīnas telefons bez nosaukuma neko labāku nespēj sniegt, par izplūdušiem attēliem.. :(( )

  • Vančuks Vančuks

    atkal jau jāsaka paldies izbraukuma SSV maršruta autoram, šoreiz ArtūramK. Gribēšu atgriezties Ogres Zilajos kalnos ;)

  • ansiso ansiso

    Bijām maksimālajā variantā 13, pēc tam 11. Izskaidrījāmies pamatīgi. Bet kas ar nākamo sestdienu? Kiky tā kā ieminējās, ka Ropažu pusē pa mežkiem varētu kaut ko sazīmēt
    http://www.noskrien.lv/noskrietais/cik-es-esmu-noskrejis/
    Teiksim šoreiz uz 25 km, lai nebūtu pārāk daudz

  • IviBoy IviBoy

    Ļoti labi paskrējām, paldies visiem. Doma par nākamo sestdienu ir interesanta. Var mēģināt kaut ko paskriet :)

  • Andulis

    Kā tur īsti ir ar 27./28. decembra un 3./4. janvāra nedēļas nogalēm? Komandieris gan nav paredzējis SSV, bet varbūt tauta pieprasīs? :)

    Atvainojos par, iespējams, muļķīgu jautājumu. Esmu izkritis no regulāro SSVistu saraksta. Varbūt esat jau dzīvajā to apsprieduši?

  • Kiky Kiky

    Paldies par šo koptreniņu. Tas bija man pirmais SSV :) Varēja redzēt, ka man par maz ir garie treniņi bijuši, jo beigās bija diezgan grūti, bet līdz beigām tiku :)
    Dažas bildītes arī no manis, bet kvalitāte nav tā labākā
    https://www.dropbox.com/sh/88ephh2bp4ujhlr/AAAi0V_T9ArIRnkmSYAqx2pha?dl=0
    Un par tiem mežiem Ropažu pusē – pati tur neesmu skraidījusi, bet ja ir kāds kurš zina tur kaut ko vai ir gatavs uz dullo zīmēt un izskriet, tad kāpēc gan ne :)

  • vatakusi vatakusi

    Šogad SSV vairs nav plānots ņemot vērā gada spilgtāko notikumu 31.12. Igaunijā :)
    Bet pagājušajā TAN!K bija saruna par pusgaro pēdējo šī gada TAN!K treniņu no paša rīta :)
    Takā sarosāmies TAN!K notikuma kalendārā un dalāmies ar idejām 

  • ansiso ansiso

    Pieprasījums ir arī par sestdienu, jo ir vairāki nebraucēji. Kiky, ieliec aptuveno starta vietu. Saprotu, ka tas ir aptuveni aiz Maikija Upesciema mežiem, kur nav skriets SSV

  • Vančuks Vančuks

    Vai tad SSV ir domāti tikai Igaunijas braucējiem? Tiem, kas nebrauc uz Igauniju, tad būtu jāiztiek bez SSV? Ielikt kalendārā taču var. Ja nebūs interese, tad gan neko.

  • Andulis

    Igaunijas pasākums, neapšaubāmi, ietekmē tuvākos SSV. Vienīgi, varbūt no otras puses var tam pieiet… salikt VISĀS sestdienās potenciālos treniņus un skatīties, kāda ir atsaucība…

    => 27. decembrī tad sanāk SSV kārtas numurs 2.5

    => 3. janvārī sanāk 2.6 (varētu būt ekskluzīvs pasākums – BEZ Igaunijas iekarotājiem, tikai palicējiem piedaloties? ;) tomēr nekad nevar zināt :) Un varbūt šoreiz 4. janvārī – svētdienā, ja gribētu normālākos “igauņus” arī iesaistīt??

    => 10. janvārī sanāk jau 2.7 (pašreizējā 2.5 vietā)
    … u.t.t. …

    Vatakusi, ja negribi ķēpāties – es pārtaisīšu. Drīkst?
    (tuvāk pusnaktij gan tas būs)

  • Aivars Aivars

    Paldies Artūram par šodienas maršrutu – jau sen bija dzirdēts par labajām Ogres Zilo kalnu skriešanas vietām. Šodien tās beidzot varēju skatīt savām acīm un izbaudīt savām kājām un gūtie pozitīvie iespaidi pārspēja gaidīto. Tā ir vieta, kur noteikti atgriezīšos!
    Mans nākamais SSV būs tikai nākamgad…

  • vatakusi vatakusi

    Ņemot vērā, ka lielāka daļa brauks uz Igauniju un noteikti pirms Garāka gada skrējiena taupīs spēkus 27.12.2014 un 03.01.2015 bija izlaisti datumi. Bet okey tos datumus ieliku, un varam skatīties, kā būs ar dalībniekiem. Lai gan savu dalību uz 27.12.2014 lieku uz sekoju līdzi jo tie tomēr ir svētki, kuros ir citi plāni :)

  • voļda voļda

    Atkal man garām mājas koptreniņš,ka neveicas tad neveicas:(
    Kāds no skrējējiem sajuta kādus pārdabiskus spēkus-ko?

  • Aivar, gaidīšu ciemos. Padod tik ziņu.
    Redz, ka mēs par Voļdu aizmirsām… kā tā?
    Nekas, nākamreiz noteikti sanāks ;)

  • Artūro

    Paldies par kompāniju un pirmo SSV pieredzi. OZK nebija jaunums, bet kā pirmā daļa patika visvairāk. Taču Pārogrē Špakovska parks bija tiešām patīkams pārsteigums, zināju, ka tur ir bijis kross, bet nebija nojausmas kur šī vieta atrodas. Un jau pirmajās minūtēs pasveicinājām vienu no Ogres zvaigznēm Renāru. ;)

    Ar izbraukumu sanāca gandrīz visa diena. Un pirmoreiz kapitulēju picai. Manuprāt neslikta ideja ir par divdienniekiem (varbūt reizi mēnesī), lai varētu paskraidīt pa vēl nedaudz tālākām un interesantām vietām.

  • Artūro

    Labrīt! Iemesls, kāpēc es skrējienā bieži mazliet iepaliku: foto māksla no manas klausules ;) – http://bit.ly/SSV-Ogre

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.