Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

30. oktobris 10:00

30. Frankfurtes maratons


Vieta: ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: 30. Frankfurtes maratons
Pieteikšanās lapa: 30. Frankfurtes maratons pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Dalības maksa 50/60/65/70 €, piesakoties internetā attiecīgi līdz 31.01./30.06./31.08./9.10.  Uz vietas – jau 80 €. Par čipa nomu papildus vēl jāmaksā  6 €.

Iespējams arī komandas starts maratona stafetē (12 + 6 + 10 + 14,2 km).

2010. gada trase;     dalībnieki no VSK Noskrien.

NB! 29./30. oktobra naktī notiks pāreja uz ziemas laiku, tātad skrējēji varēs labi atpūsties pirms starta. :)

50/60/65/70/80 € līdz 31.01./30.06./31.08./9.10./uz v




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
sm72 piedalās
Didzis piedalās
Aivars piedalās

Piedalās - 3

64 komentāri rakstam 30. Frankfurtes maratons

  • Didzis Didzis

    Uz šo jau plānojas lielāks NOSKRIENIEŠU pulciņš.Kuldīgā jau tiku informēts,ka puslīdz skaidrs,ka mūsu pulciņam pievienosies arī Kampars un unknown.JAUKI GAN ! A,varbūt kāds vēl domā par šo ? Nu tādā kā LAUMĪŠA stiliņā(Brisele,arī kalnu pusīte-kas gan sanāca garāka)….

  • sm72 sm72

    Kā tad tur ir ar tiem pārējiem braucējiem. Pēc Kampara šodienas Ozolnieku pusmaratona “joņojuma” izskatās, ka 2:35:00 rezultāts ir nopietni apdraudēts)

  • Aivars Aivars

    Es savas domas mainījis neesmu – nedēļas nogalē došos uz Frankfurti.
    Ko tad Kampars šodien Ozolniekos “sastrādāja”?

  • sm72 sm72

    Pēc šodienas ziņām par Hamburgas un Oslo reisu atcelšanu AirBaltic varētu arī neņemt vērā Tavas domas Aivar:( tpfu, tpfu, tpfu!

  • Didzis Didzis

    sm72,TU šitos izbeidz !

  • Aivars Aivars

    Ar to mani, sm72, nenobiedēsi! :)

  • Didzis Didzis

    Ka tik rainerīšiem piektdien nav kāds streiciņš ???!!! Ha-ha-ha,….

  • sm72 sm72

    Ja rainerītim izalene uz iluminatoru izturēs, tad Frankfurtes maratons nekur nepamuks:)

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/253681/0?show_inbox=1

  • Didzis Didzis

    Parādās jaunas problēmas – MIGLA ! LĪDZ SESTDIENAI TĀ NERIMŠOTIES,sm72 ! Sestdien jau viss ČIKINIEKĀ !Kā pa miglu,kā pa miglu visa mani dzīve SKRIEN ,……………..

  • sm72 sm72

    Labāk paņemsim to TAVU MIGLU Didzi līdz uz Frankfurti, lai paglābtos no Faterlandes saules:)

  • Didzis Didzis

    Okey!

  • Uldzha Uldzha

    Frankfurtes maratona tiešraide telekanālā HR (Hessische Rundfunk) 30.oktobrī 11.00-15.00 (Latvijas laiks) – uz Astru notēmēto satelītšķīvju lietotājiem,
    kā arī hr-online.de:
    http://www.hr-online.de/website/rubriken/sport/index.jsp?rubrik=61959.
    HR telekanālā maratonam veltīta programma jau no plkst.8.30, vairāk adresē:
    http://www.hr-online.de/website/rubriken/sport/index.jsp?rubrik=55687&key=standard_document_36982578

  • Aivars Aivars

    He, he… tad jau varbūt nemaz nav vērts uz Frankfurti doties, ja visu tepat TV varēs noskatīties!? :)

  • Aivar, vai esi jau iestudējis finiša spurtu?:)

  • Aivars Aivars

    Tur, finiša taisnē, kas šajā maratonā ir paredzēta halles iekšpusē zem jumta, jau jāskatās, kur būs izvietotas kameras. :) Tad jāpiebremzē, lai pārpildīto tribīņu priekšā līdz galam izbaudītu īsto maratona finiša smeķi un pie viena arī ilgāk un labāk eksponētos kadrā. :) Kāpēc to visu, Mošķi, vajadzētu sasteigt un izbojāt ar kaut kādu finiša spurtu?! Fui! :) Es to izbaudīšu un izgaršošu nesteidzoties! :)

  • Aivars703 Aivars703

    Veiksmīgu startu, spēku un izturību līdz galam. Aivar, lai arī finišēsi nesteidzoties, atceries ka savs PB jāuzlabo tikai par nepilnu minūti lai nošautu divus zaķus uzreiz – jauns PB un pārspēts manējais. To es saku savtīgos nolūkos – uz ziemu parādītos jauns stimuls trenēties nopietni. Didzi, galvenais neuztaisi falšstartu – arī Vācijā pagriež pulksteni 1 stundu atpakaļ. Dace, lai izdodas izskriet Londonu. NOSKRIEN.
    Galvenais nav uzvarēt, galvenais finišēt ar smaidu sejā.

  • Aivars703 Aivars703

    sm72, no Tevis gaidam jaunu fantastisku PB.

  • Aivars Aivars

    Labāk iztikt bez visādām “fantastikām”, bet satikties un “pabādēties” visiem kopā pēc finiša peldbaseinā un uz Tavu, Aivar703, veselību pacelt vienu riktīgu vācu Alus kausu! :)

  • Lai jums Frankfurtē labi klājas. Gan uz turieni, gan atpakaļ un, protams, pa starpu skrienot arī. Jūs jau neejat iz olimpisko normatīvu un varbūt varat padalīties savās cerībās un mērķos?

  • Aivars Aivars

    Es dodos uz Frankfurti izbaudīt pasākumu – stāsta, ka vācieši labi organizējot savus maratonus. Tā apraksts liecina, ka tas būs labi “nopakots” ar visām nepieciešamajām un vēl citām ekstrām. Oktobra sākumā esot pabeigta dalībnieku reģistrācija un limits, 15 tūkstoši dalībnieku, sasniegts.
    No sportiskā viedokļa, ņemot vērā to, ka pieteikumā norādīju samērā pieticīgu mērķi – noskriet ar laiku 3:40, man ir ticis atbilstošs starta koridors kaut kur pašā dalībnieku viducī. Vismaz pirmos 10-15 kilometrus pilsētas centrālajā daļā būs bieza “gaļa” un tad steigties nav vērts – labāk ir baudīt maratona atmosfēru. Otrajā distances pusē un vairāk pilsētas nomalē, ja paliks brīvāks, var, atkarībā no pašsajūtas, paskriet arī ātrāk un tad jau pēc 30.kilometra skatīties, kas tur beigās var sanākt. Šis nav tas gadījums, kad es vēlētos piepūstiem vaigiem un stiklainu skatienu aizelsies pēc iespējas ātrāk maukt uz finišu. Tomēr man nav iebildumu padomāt arī par Aivaru703 un sagādāt viņam jaunu stimulu nopietniem treniņiem ziemas sezonā.:) Rezultāts jau ar laiku piemirsīsies, bet emocijas un sajūtas atmiņās par šo maratonu paliks. Novēlu arī pārējiem “noskrieniešiem” šajā nedēļas nogalē gūt daudz pozitīvu emociju neraugoties uz to, kādās aktivitātēs katrs esat nolēmuši piedalīties!

  • visiem jauniešiem novēlu ātras kājas un vēsu galvu! Lai izdodas viss kas cerēts!:) Turēšu īkšķus!:)

  • sm72 sm72

    Esmu jau Frankfurtē un jāsaka, ka man piemetušās vecās likstas- kā atbraucu uz maratonu, tā nekrietni uzlabojas laika apstākļi un izlien no mākoņiem neķītrā saule:)

    Dienā automašīnā rādīja 19 grādus.

    Plāni jau vienmēr saistīti ar PR, taču šogad kaut kā nav ar veselību paveicies. Aivakar brīnumainā kārtā organisms izspieda no smaganām pirms mēneša izrautā zoba šķembiņu. Liekas, ka tā lielā mērā arī varēja bojāt veselību.

    No redzēs, kāda pašsajūta, jo iesnām un krekšķim vajadzētu atkāpties, jo šodien izdzēru kādus 250 garmus medu, uz kuru vairs nevaru paskatīties. Tādēļ šobrīd ēdu marinētas zaļās olīves:)

  • Aivars Aivars

    Arī Didzis Frankfurtē skries pēc sajūtām. Šobrīd viņš ir ceļā starp Valmieru un Frankfurti, bet viņa Garmin’s joprojām atrodas Valmierā… Varbūtība, ka viņi abi tuvāko 24 stundu laikā satiksies praktiski ir tuvu nullei.
    Bet es vakardienu arī beidzu ar sauju zaļo olīvju – tās ļoti palīdz noņemt medus garšu!:)

  • Didzis, Cerins Marathon 1964 2628 Valmiera VSK Noskrien
    Sirants, Mareks Marathon 1972 2118 Jelgava VSK Noskrien
    Veiss, Aivars Marathon 1959 2260 Salaspils

  • Ervins

    Sveiki vai tie kuriem nav uz astru noregulets satelits ari var redzet tiesraide maratonu.

  • Ainars Ainars

    Veiksmi un izdošanos. Pa ceļam Rīgā Didzi vēl Laumiic paspēja noekipēt ar sm72 rezerves Garminu komplektā ar Mošķa jostu:) Foršs komplekts ar klubiņam raksturīgu izpalīdzību.

  • Ervins

    Es atradu cik intresanti ir skatit no malas kur skreju 2010 g ja baigi aizraujosi nav ka pie mums.

  • elie elie

    Paldies par linku!
    Skatos un turu īkšķus par mūsējiem!
    Uzvarētāja finišs bija vienkārši sirdi plosošs. Burtiski 4 sekundes līdz pasaules rekordam, njā..

  • Ainars Ainars

    Uzvarētājam pietrūka ~ 4 sekundēm līdz pasaules rekordam:(

  • izskatās, ka visi 3 Noskrien biedri ir uzstādījuši PR, par to liels prieks!
    burtiski neatejot no ekrāna, vēroju skrējienu; patīkami, ka mājās palicējiem bija iespēja redzēt video tiešraidi, atlasīt interesējošos cilvēkus un apskatīt gan viņu rezultātu katrā starpposmā, gan arī viņus pašus kartē. NRM ir, kur augt.

  • Kampars

    Apsveikumi Didzim, Aivaram, sm72!
    Apsveikumi, protams, arī Dacei Linai un Valērijam Žolnerovičam. Abi klasificējušies Londonas olimpiskajām spēlēm 2012.gadam ar B normatīvu:
    02:40:08 un 02:16:29 attiecīgi!

  • Artūro Artūro

    Pievienojos apsveikumiem. Lai arī bija migla, izskatījās maratona trases pilsētas ainava varētu būt interesanta. Un superīga atmosfēra, pat caur ekrānu, bija sajūtama “finiša zonā”, pabeigt hallē jeb ballē (-ītē)!

    Pamanīju kadrā vienu vīru ar uzrakstu LATVIA, bet nummuru neievēroju, ar blondiem matiem.

  • malači! Tā turēt! :)

  • Aigars

    Super malači ,apsveicu Valēriju, Didzi ,Mareku , Daci viņus pazīstu personīgi ,protams pārējos arī sveicu ar labiem rezultātiem un jauniem personīgiem. Ceru ,ka mūs ar Andri ieteiktais maratons Jums patikās un ieteiksiet vēl saviem kluba biedriem ,kas grib izbaudīt labu maratonu ,tad lai dodas uz Frankfurti. Novēlu ātri atjaunoties un kalt plānus uz priekšu. Jo konkurenti jau neguļ.:)

  • Ervins

    Tak Valerijs jau to bija izpildijis ieprieksejaa maratona un Dacei nekas ipas jau nav neskaitot pb rezultatu un merki tikai startet olimpiskas speles un tas bus augusta karstuma nekada rezultata tur nebus tapec jau Prokupcuka nestarte maratona distance olimpiskas speles ,to kad bus labaki rezultati neka pasu maju trases to jau vareja gandriz 100% paredzet ,jo ta tak ir rekordu trase .

  • sm72 sm72

    Īsos vārdos varu pastāstīt sekojošo:
     Laika apstākļi ideāli- mākoņains un ap 14 grādiem ar nelielu atsvaidzinošu vējeli.
     Skatītāju atbalsts fantastisks. Pagaidām liekas, ka hesenieši ir labākie atbalstītāji sākot no pašdarbnieku kolektīviem (daudz bundzinieku) līdz mazajiem roku stiepējiem, kuriem vajadzēja uzsist „pieci”;
     Laba dzirdināšana- pēc izvēles ūdens, sporta dzēriens, silta tēja un uz beigām sākot ar kādu 35 km Coca-cola. Tāpat banāni un citi augļi, bet švamīte gan bija jānes pašam līdz, ko iedeva paciņā. Domāju, ka Aivars703 drīz sarosīsies uz Frankfurti, jo pēc skrējiena vari ņemt cik vari rokās noturēt bezalkoholiskā un divu marku alkoholiskā alus šķirnes;
     Maratona finišs, ka gaismas zib gar acīm Uz lielā ekrāna katra finišētāja dati un rezultāts. Un katrai dāmai pa rozītei.
     Pēc maratona dušas un Expo turpinājums ar iespēju medālī iegravēt personas datus un rezultātu (8 EUR);
     Ar rezultātu apmierināts. Ja vēl nebūtu tā „hevere” ar zobiem…
     Hihg5 rullē!
     Otrais pusmaratons vēl tomēr par minūti lēnāks (jātrenē vēl ātruma izturība).
     Didzis kā vienmēr pirmajos km jāķer
     Aivars parādīja Aivaram703, kur vēžī ziemo
     Laba kompānija sanāca ar diviem Frankfurtē dzīvojošiem večiem no Kazakijas, kuri pa ceļam izstāstīja trases knifus, jo skrēja jau trešo gadu pēc kārtas šo maratonu.
     Noskrien…

  • Ervin, Valērijs B normatīvu izskrēja pavasarī, bet izpildījis nebija, jo trase nebija sertificēta. Un pamēģini pats vienā Olimpiādē pa TV skatīties kā citi startē un nākamajā jau pats iespējams nokļūt tikai un vienīgi ar savu darbu, apņēmību un gribasspēku. Un Proporčuka maratonu Olimpiādē neskrēja citu iemeslu dēļ. Priecāties vajag, ka kāds no mūsējiem (skrējējiem) tiek uz Olimpiādi, sasodīts. Pofig par rezultātu, galvenais ir noskriet.

  • Aigars

    Piekrītu Signim, Ervīns gan tāds jocīgs , visi priecājas a šis te kaut ko ne pa tēmu sāk. Lai pats pamēģina noskriet pa 2:40 kā to iespēja Dace. Vajag novērtēt tas ,kas mums ira. Ervīn Tev laiks laboties:)

  • Ervins

    Signi, es jau priecajos par tiem rezultatiem, jo saprotu kadaa ceļaa tie naakusi tomert saku Prokupcuka vairaakaart ir noraidiijusi iespeeju skriet maratonu del klimata un trases un citu nepiemeerotibas peec vinas organismam,parasti olimpiadees augstveertiigi rezultaati netiek sasniegti.Tapeec stipri apšaubu tur labakus rezultaatus par šiem frankfurtes iespētiem.

  • Rudens – personīgo rekordu laiks. Prieks par visiem, kam tas ir izdevies, arī šajā konkrētajā mačā!

  • Ervins

    Runaajot par sportisko pusi kaa tie melnie skrien vienkaarši fantastiski kur nu mums baltiem cilvekiem ar viņiem sacensties.Tapec visi citi rezultati ir tadi ziedini vien-ja te iet runa par pasaules rekordu.

  • sm72 sm72

    Pie tam, ticu, ka Dace to normatīvu ir izpildījusi bez aizliegtiem papildus stimulatoriem, kas vien jau norāda, ka Olipiādes pamatformātam viņa ir atbilstoša. Lai par šo manu repliku neapvainojas citi sportisti, jo ar tiem par šo jautājumu es neesmu runājis un tādēļ nevaru neko par viņu attiecībām ar šiem stimulatoriem spriest.

  • Ervīn, kad Tev būs Ozolnieku trases rekords pusmaratonā, tad varēsim parunāt, vai tā ir ātra, vai lēna trase, un vai Tev ir vērts startēt nākamajās OS.

  • Ervins

    Redzi ja kadam ir pasmerkis tikai piedalities os un kaut vai par 2h 50 min tad ok lai cinas,bet ko noziime 2h 04 min un taa jau ir cita opera. Taa var salidzinat tur de france un pasaules čempi riteņbraukšana- čempis kotējas augstāk starp riteņbraucejiem un tapat ari tur de france. Toties satadiona distances es vērtēju kaa naakas un ari starp sportistiem tas liels gods.

  • Ervīn, interesanti, kāpēc tad pats skrieni maratonus un kopā ar mani tepat Ožos nokapāji pusīti? Pašmērķis kļūt par OS spēļu dalībnieku Tev liekas par zemu? Tad neraksti te savus komentārus, jo neviens kenijietis vai etiopietis to neizlasīs …. … vai pats vari 2:40 maratonā sasniegt?!

  • Aigars

    Labi , ka Ervīnam ir lieli plāni. Būtu labi ,ja šis atklātu kādi tie ir. Es domāju tie ,kas izpildīt olimpisko normatīvu A vai B tas jau ir ko vērts un piedalīties olimpiādē tie ir pelnījuši ,jo tas prasa ļoti lielu darbu. Un katram ir sava motivācija un mērķi ,ko viņš dzīvē grib satikt. Citam varbūt tas ir tikai apskriet kaimiņu sacensībās ar ko kopā tiek noskrieti rīta treniņi utt.

  • Artūro Artūro

    Nu jau dusma sāk paraut, tāds jau trollisma mērķis. Tātad:
    *) nav vērts piedalīties OS, jo tur tāpat labāko rezultātu nevar uzstādīt. Tas nekas, ka skriešana bija jau antīko spēļu laikā un maratons ir prestižs skrējiens.
    *) skrējējam PB jau nekas īpašs nav, tāpat mērķis TIKAI piedalīties OS, kas ta tur… Lai jau tur neskrien letiņi, par kuriem priecāties, paskatīsimies TV tikai citu valstu sportu pūliņus.
    *) nav jēgas vispēr skriet, jo ātrākie tāpat ir mellie, ko ta ar viņiem sacensties, phe, lai močī vieni paši.
    Vai tā, pareizi sapratu, ja? (ceru, ka nē)

    Prokopčukai ir savi mērķi, sacensības, un priecājamies gan par viņas, gan pērējo sasniegumiem. Kā var savus sportistus tā nomētāt ar *ūdiem, kauna nav! Citās valstīs katru olimpieti godā, pie mums redz pārsvarā nepateicību (teiciens par to, kas uzpeld).
    Marš, stūrī un saprast šo!

  • Aigars Aigars

    Esat noārdījušies nepajokam, tas priecē! Visu cieņu!
    Prieks arī par Daci un Valēriju!

  • Ervins

    Nee Moski!! tagad nevaru ta noskriet un es uz visu skatos objektivi.Piemeram Fadejevs kluudijas izveloties valmieras maratonu ka os normativu izpildi-butu skrejis Berline butu izpildijis,jo noskreja vins labi togad Valmieras kalnainaja trase .Ka jau teicu par piedalisanos vai ne ta ir pasam sava lieta ar savu finansejumu utt -par piedalisanos vien tev medalu nedod-paliek gods parstavet savu valsti un izjust os atmosferu tas ir ari viss.Tad jau redzesim ka tur bus ar to trasi un laika apstakliem-es saku jau sobrid uz 90% tur nebus plus 14c un bezvejs ar rekorda trasi.

  • Ervins

    Aigar, plani man ir 2012 gadam savi protams,bet izpildit os b-normativu viriesiem es nevaru un tads nav mans merkis,jo tas ir loti augsts rezultats tas nav 2h 40 min ko es ari iespejams izskriesu nakamgad jo ir atskiriba starp 2h 18 min un starp 2h 40 min.

  • Ervins

    Olimpiskas speles sen jau vairs nav tikai sportiskie rezultati-musdienas tas ir biznes,komercprojekts,reklamas,utt joprojam dazreiz aizkulises tur paradas nesmukas lietas -varbut atceratiees bija tads os prezidents Samarancs no Spanijas.Ir ari tadas valstis kurassnem wild-card nu teiksim kads Argentinietis uz ziemas os spelem tad tiesam vins ir 1 puika sava ciema tas nekas ka pedejais galvenais piedalities. Par pb es gan neko sliktu nesaku tas ir apsveicami ne jau katru gadu tadi ir saniedzami. Un ka dazi sasniedz tos rezultatus zem cetram acim ari so to pateiktu-tlants,darbs,farmakologija utt.

  • tā kā mana māsa arī ir izpildījusi normatīvu Londonai un diez vai grasās WR izsmērēt pret sienu, tad šo es uztvēru nedaudz personīgi. bet – “diemžēl” no Tava viedokļa, vai “par laimi” no citu – normatīvs ir daudz zemāks kā pasaules rekordi, tādēļ pietiekoši daudziem sportistiem tiek dota iespēja parādīt un pierādīt sevi, piedalīties, nosvinēt ilgi gatavošanos, treniņus agros rītos pirms darba vai skolas, otru treniņu pēc darba vai skolas, nosvinēt to, ka varbūt tas viss ir paveikts pašu spēkiem un arī līdzekļiem.

    un vispār – es diez ko nesapratu, kas Ervīnam ir pret to, ka skaista un spēcīga meitene Dace izcīnījusi tiesības braukt uz Londonu!? “Dacei nekas ipas jau nav neskaitot pb rezultatu” – diez vai kāds sportists, kam ir izdevies uzstādīt PB, tā domā. un no 2:50 uz 2:40…

  • Ervins

    Un vel lai sasniegtu labu rezultatu ir loti daudzas lietas un apstakli jarada sev par labu. 1) Pareiza un regulara uztursa lietosana,visas atlautas un reizem ari neatlautas vitaminu komplekti ,energetiki,atjaunosanas lidzekli utt,2)normals dienas rezims .darbs ne jau 8h stundu un tad noguris vicosi trenina ka svaigs gurkitis-musdienas tas gruti savienojams elements,3)labs treninplans kuru censas izpildit, arstu apskate organismam jabut gandriz 100% veselam lai izturetu slodzes,4)protams ir jabut finansem jo bez tas nekur neiztikt un 5)ari sportiskai veiksmei jabut -bez tas nekur.

  • Ervins

    Vienvardsakot ir atskiriba starp svetdienas skrejejiem un amatieriem-pusprofesionaliem,tev ir jadzivo taja vide,domas par rezultatiem.nedriks nomocit sadzives problemas un citi sarezgijumi ,es pats kad 2008g biju Turcija 14 dienas trenejos karstuma un kalnos un noskreju Daugavpils maratonu 30C karstuma ko nebutu izdarijis ja nebutu trenejies tajos apstaklos kados skreju maratonu.Te daudzi vsk-noskrien biedri paskrien savus garos skrejienus pa 5-6min uz km ,un ari ne katru dienu jo galvenais nav uzvaret a noskriet,ta ir pavisam cita lieta neka 3-4 menesus gatavoties maxsimala rezimaa tas ir citas slodzes.

  • druupijs druupijs

    apsveicu Aivaru, Didzi un sm72 ar tik labiem rezultātiem! :) mani māc šaubas par to,vai kad būšu jūsu vecuma grupu skrējējs, tad spēšu jūsu saniegto atkārtot :D Par sm72 nemaz nerunājot, jo jau tagad ievērojami atpaliek mans PB maratonā :D Malači! :))
    Tā turpinam!

  • Ervins

    Piemera pec,es pats 2011g gatavojoties Frankfurtes maratonam loti daudz kam izgaju cauri un bija doma izskriet no 3h jo vienmer ieprieks kautkas notika, ka nespeju vai nu sakums par atru vai sapes vedera utt,tapec es saku lenam un ar rezevi un noskreju pa 2h 54 min. Savukart sogad man ir loti maza kilometraza un ozolnieku pusmaratonu noskreju tikai ap 100 km menesi jo speciali negatavojos un nebija del darba ari iespejas skriet,Es te nedomaju tos kuri skrien pa tumsu pec darba savus skrejienus -tie ne iet cauri.Zinu cietiem vajag noskriet 300-400km pusmaratonam un 400-600km maratonam.

  • Lauma laumiic

    Ervīn – mazāk runā, bet ej skriet!
    p.s. Sveiciens visiem Frankfuritešiem ar labajiem rezultātiem.

  • mani apsveikumi gan profiem, gan ne tik profiem!

  • Aivars Aivars

    Paldies visiem, kuri svētdien turēja īkšķus, paldies arī tiem, kuri izmēģināja šo maratonu iepriekšējos gados un to ieteica izmēģināt. Tas, patiešām, uz to liktās cerības attaisnoja. To var teikt par visu – gan organizāciju, gan skatītājiem, sacensību trasi un pat par laika apstākļiem. Esam atgriezušies mājās un ko vairāk par iespaidiem kādā citā reizē. Tā gadās reti, kad visiem gandrīz arī viss izdodas, taču šoreiz laikam tā bija.

  • Didzis Didzis

    Paldies visiem,visiem par jaukiem vārdiem,līdzjušanu.Īpašs paldiesiņš Laumītim par operatīvo darbību – izlīdzoties ar ceļojošo Garmin.Maratons pats bij neaprakstāmi kolosāls.Prieks par Valērija un Daces izpildītajiem B olimpiskajiem normatīviem.Jāsaka gan ,ka Daces dalība olimpiādē būs stipri vien atkarīga no J.Prokopčukas.

  • Ervins

    Ne Moski nav mans blogs un man tadu blogu nevajag, es to rakstu lai jus saprastu kas ir kas vispar skriesanas pasaulee.To ka maratonu var skriet dazadi i par 2h i pa 6 h un ka katrs gatavojas tam ka var un mak,un lai jus saprastu no ka veidojas tads un tads rezultats-tas ir ka maju buvet pa kiegelim,pa kiegelim,tapat ari rezultats ir atkarigs no objektivu un subjektivu faktoru kopumu. Un starpcitu es te nevienu personigi ne izcelu ne ari nolieku-es tik skatos cik asi jus reagejat uz maniem komentariem.Labi lai veicas visiem ata.

  • Arle Arle

    Ervīn, ja jau raksti, tad moš raksti bez drukas kļūdām un pienācīgā latviešu valodā, jo grūti lasīt tavus memuārus, kad stipri jāpiedomā līdzi, ko esi uzrakstījis.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.