Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

28. augusts 09:00

CCC® / Courmayeur Champex Chamonix (28.-29.08.) [ATCELTS]


Skriešanas seriāls:
Vieta: , , , ,
Notikums: , , , , ,
Distance:

Mājas lapa: CCC® / Courmayeur Champex Chamonix (28.-29.08.) [ATCELTS]

Starts 9:00 (GMT+1) Itālijas pilsētā Courmayeur. 101 kilometra garumā būs jāpieveic 6100 augstuma metri.

ccc

The CCC® has climbed from being the “little sister of the UTMB®” to becoming a unique race that is one of the most prestigious of the world. The start line at the centre of Courmayeur is tinged with an atmosphere that only Italians can provide, a rare emotional moment to the music of Vangelis.

  • DUV (visi gadi)




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
PeterisSkorovs piedalās

Piedalās - 1

3 komentāri rakstam CCC® / Courmayeur Champex Chamonix (28.-29.08.) [ATCELTS]

  • Andulis

    20. maijs laikam turpmāk būs sēru diena Monblāna faniem… Vakar paziņots par visa pasākuma atcelšanu šogad!
    (Paldies čaklajiem rūķīšiem, kas uz karstām pēdām te salaboja kalendāru!)

    TĀ laikam nav vēl bijis! Statistik.d-u-v.org rāda (ceru, ka pareizi?) – pilnīgi atcelta līdz šim esot vienīgi TDS distance 2010. gadā.
    Galvenā distance – UTMB noīsināta 2010. un laikam arī 2012. gadā.
    Izskatās, ka arī CCC būtiski saīsināta tajā pašā nelaimīgajā 2012. gadā. Varbūt matiss labāk atceras. (Kaut gan… ja atmiņa neviļ… Lauma par savu CCC-2011 arī rakstīja, ka distanci noīsinājuši par dažiem km?)
    Jaunākā OCC distance laikam vēl nekad nebija apskādēta, tad nu pirmā reize.

    Jāsecina, ka ultrataku sacensībām sikspārņu un zvīņnešu vīrusi kaitē vairāk nekā kalnu negaisi un sniega vētras.

    Interesanti, ka līdz 30. maijam var pieteikties labdari, kuri visu savu samaksāto dalības naudu gatavi veltīt ziedojumiem. Pārējie automātiski saņemšot atpakaļ 55% no tās.
    (Hehe… ja nu atceltais Liepājas pusmaratons & “Skrien Latvija” ņems piemēru no frančiem, rīkosies līdzīgi? ;)

  • Lauma Lauma

    Ja man atmiņa neviļ, tad tai pašā 2012.gadā, kad ielejā plosījās negais un sniegs sniga UTMB distanci pat atcēla, bet vēlāk tomēr atļāva piedalīties, tiesa daudzreiz saīisnātā maršrutā (~100km).

  • Jā, 2012.gads bija jautrs. UTMB dalībnieki skrēja bezmaz šurpu turpu pa vienu ieleju un bija knapāks par TDS, tāpēc to laiku maksimālo 4 punktu vietā, iedeva 3, bet TDS – 4, jo tur bija paskarbi apstākļi. Dima iznāca no trases un stāstīja pilnīgu vājprātu, kā skrējis bez obligātajiem cimdiem un tinis plaukstas plēves maisiņos utt. Dace pēc UTMB finiša teica, ka no vestes kasīs ārā U burtu un pēc gada pārskries, jo viņai bija Trail Mont-Balnc, bet nebija Ultra, jo jau tad mums bija skaidrs, ka takas līdz 100km var vienīgi cerēt uz citu patskani no vārda Eco. Taču tikpat labi uz finišētāja vestes var palikt trīs burti TMB. Pašam trāpījās CCC ar nogrieztām divām pēdējām virsotnēm un trasi zem 90km. Bija forši vienā augstumā baudīt svaigu sniegu, citā lietu. Dubļainas peļķes bija visos līmeņos..

    Par šī gada pasākumu sapratu, ka orgi mēnesi bija domājuši variantus. Kā zināms, līdz rudenim Francijā neļaus notikt pasākumiem virs 5000 dalībniekiem, tāpēc Poleti ģimenei bijuši mēģinājumi samazināt kopējo dalībnieku skaitu divas reizes, bet mazajā Šamonī pilsētiņā nez vai distancēšanās tajā augusta nedēļā ir reāla.
    Tuvāk okeānam septembra vīna maratons arī bija pārāk liels un laidīsim ballēties nākamgad ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.