Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

22. aprīlis 09:00

Rock ‘n’ Roll Madrides maratons 2012


Skriešanas seriāls:
Vieta: ,
Notikums: , , ,
Distance: ,

Mājas lapa: Rock ‘n’ Roll Madrides maratons 2012
Pieteikšanās lapa: Rock ‘n’ Roll Madrides maratons 2012 pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Pirmais Rock’n’Roll sērijas maratons Eiropā. Šo maratonu īpašu padara tas, ka sportistus sacensību laikā izklaidēs un stimulēs enerģiska dzīvā mūzika uz 20 skatuvēm visas trases garumā un finiša zonā. Īsts muzikāls sporta festivāls.

Maratons un 10 km satelītskrējiens

IAAF Silver Road Race statuss.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Dzo piedalās
Andulis piedalās

Piedalās - 2

19 komentāri rakstam Rock ‘n’ Roll Madrides maratons 2012

  • Didzis Didzis

    Laiks posties uz Rock’n”Roll Madrides maratonu ! Dzo ,šķiet jau,ka nav tālu mirklis,kad maratonu skaits pārtrumpēs treniņus.Andulis ,pērno Madrides 10-ku nomainīs pret savu n-to maratonu.VEIKSMES !

  • Ainars Ainars

    Lai izdodas kā iecerēts!

  • sm72 sm72

    Man jau “lomkas” sākas pēc Spānijas. Laimīgie! Lai Jums abiem ātri skrienas un noteikti nobaudiet kādu rītu čurekus ar šokolādi.

  • spaanietis spaanietis

    Buena suerte a Dzo y Andulis ! Droši vien, ka abiem nebūs pirmā reize Madridē, bet ja pilsētā nav daudz būts, tad noteikti varu ieteikt pāris labas vietiņas, kur ieturēties. Pieļauju, ka āra kafejnīcas Plaza Anna laukumā funkcionē un tā ir vieta, kur pasūtīt chopitos (mīklā cepti kalmāru mazuļi), pievienojot uzspiestu citronu un uzdzerot glāzi baltvīna, pirkstus var aplaizīt ! Vakariņām iesaku turpat pie vienas no Plaza Anna
    pieejošajām ieliņām esošo Taberna ALBERTO, kur ir vienkārši kolosāla Rabo del Toro + una copa de Rioja! Mēli var norīt, gaļa pati mutē kūst ! ;) Ko skatīt Madridē, droši vien paši jau esat izdomājuši, bet nu ja vajag kādus ieteikumus, droši. Kā jau mans niks to pasaka, šī zeme man nav sveša un komandas kapteinim noteikti prieks palīdzēt ! ;)

  • Man liekas, ka šī varētu būt laba tradīcija zinātājiem pakomentēt ko tad darīt, kur būt un ko sajust pilsētā reizē ar maratonu. Vismaz tajās, kur mūsējie skrien. Droši vien braucējiem nevajadzētu arī kautrēties prasīt.

  • Didzis Didzis

    Nav nekur manāmi vēl šitam rezultāti arī.

  • Dzo izskatās ir izskrējis PB. 2:50:15,0

  • Didzis Didzis

    Dzo,kurš pilnīgi noteikti 2012. saskries visvairāk maratonu ,MALACIS.Novēlu kādā no nākamiem izskriet zem 2:50.Mūsu ANDULIS arī veiksmīgi sasniedzis finišu – kaut neēsmu pārliecināts vai vispār viņam vajadzēja startēt,jo bija riktīgi apslimis,tas skriešanas trakums mums neliek mieru nemazdrusciņ,bet nu veselība – MUMS VISIEM ,IR VISS,VISS…DĀRGĀKĀ GAN.Anduļa rezultāts atbilstošs – ap 4:28.APSVEICU ar kārtējo PIEVĀRĒTO.

  • Ainars Ainars

    Labs, Džo. Tieši uz Rīgas pusmaratonu būs superkompensācija.

  • Andulis

    Jā, esmu pilnīgi pārliecināts: startēt un pat vispār doties uz Madridi nevajadzēja – no VESELĪBAS viedokļa. Taču ir kas stiprāks – ATKARĪBA! ;) Tad arī ZIŅKĀRE – nebiju vēl slims maratonu veicis. Bez tam, jau ~113 Ls bija pasākumā ieguldīti (Ryanair biļetes, starta maksa), tos pavisam ‘zemē nomest’ bija žēl. Tātad SKOPUMS. ;) Tagad sakrāti 68 _šosejas_ maratoni, no kuriem Madrides 4:28:21 (neto) ir visu laiku 6. lēnākais. Dzīvs esmu, staigāju, šķiet, ka mājup atkulšos. Būs viena citāda reize, ko atcerēties. Klasiķu vārdiem runājot – “Es daru tā, kā es daru. Iedvesmai. Piemēru NEŅEMT.” :)

  • Dzo

    Beidzot esmu atgriezies, paldies par atbalstu!
    Rock’n’Roll bija super, diemžēl nepaspēju izlasīt un izmēģināt komentāros ieteikto. Sigņa ieteikums ir baigi laba doma, zinātāji, kā Spaanietis, tiešām varētu laicīgi iepublicēt ieteikums. Šoreiz čurekus nenogaršot neizdevās (bet pa mēnesi ne to vien paspētu ;)). Toties Spānijas gaisotni izdevās izbaudīt vispārākajā pakāpē.
    Varbūt gada baigās būs jāsaņemās uzrakstīt sezonas kopsavilkumu…

  • spaanietis spaanietis

    Apsveikumi Dzo ar lielisko startu un jaunu personisko. Nu sorry, pamanīju šo komentāru sleju tikai tad, kad pasākums bija ielecis lapas kreisajā pusē pie nedēļas kalendāra. Jebkurā gadījumā ceru, ka Madride nelika vilties, jo Madride tiešām ir jābauda ! :) Arī komandai bez līdera gāja pasmagi un vienubrīd bijām atkrituši pat uz 15-to vietu, bet nu tagad pēc Dzo kilometru savadīšanas esam atpakaļ zirgā! :) Hasta otra ves! ;)

  • Andulis

    spaanietis – ir vēl daži pasākumi tajā pazīstamajā zemē:), kas ierakstīti mūsu kalendārā. Atrodami vienuviet iekš http://www.noskrien.lv/kalendars/vieta/spanija-2/. (Nākamgada Seviļas un Madrides maratoni arī pievienosies, tuvākajās dienās.)
    Esi laipni aicināts dalīties pieredzē, ja pamani, ka kluba biedri taisās uz Spāniju! :)
    Pagaidām gan izvēle maza, ar ko dalīties, vien daži raugās uz Valensiju. No viņiem – galvenais valensietis :) nav vairs īpaši mācāms, pats ir īsts, khm, “Andalūzijas suns”… gribēju teikt, dzīves baudītājs… :)) Viņa potenciālos sabiedrotos gan vari bikiņ izglītot. :)

  • Andulis

    Protams, arī no manas puses – apsveikumi Dzo, gan par lielisko rezultātu un PR, gan par gaisotnes baudīšanā iespēto! Vismaz viens kluba biedrs godam nostartējis. Šķiet, maratona rītā ap 8:15 manīju Dzo sarkanā kaujas formā, dodoties no mantu glabātuves Retiro parkā uz starta pusi. Ja kļūdos, neņem ļaunā. :)

  • Dzo

    Madride patiesībā pozitīvi nošokēja, šķiet, ka pat bez ieteikumiem izdevās tik daudz jauku vietu un lietu izbaudīt, ka vairāk diez vai būtu paspējis. Vispār izdevās pat divus PR sasniegt viena mača laikā – pagaidām arī pusītes PR sasniegts šī maratona ietvaros. To tad arī pēc maratona ar vēl vienu dalībnieku no LV, kas arī PR uzstādīja, atzīmējām īsti spāņu stilā ;).
    Varētu tā būt, ka ap to laiku jau devos ieņemt starta vietu. Tas arī visnotaļ attaisnojās, jo kaut kā tā sanāca, ka nokļuvu pirmajā rindā, kur roku paspieda un veiksmīgu startu novēlēja maratona patronese – Madrides mēra sieva ar kuplu reportieru svītu ;). Tevi, Anduli, gan nemanīju (un droši vien arī nebūt atpazinis pēc profila bildes ;)). Pilnīgi saprotu smago lēmumu tomēr startēt Tavā situācijā (gan jau pats arī nebūtu spējis atturēties). Ceru, ka uz veselību tas nekādas sekas neatstās.

  • Andulis

    Par veselību – tad jau manīsim. Biķernieku pusīte nu sanāca jūtami lēnāka kā pērn, tomēr vēl ceru līdz NRM atkopties…

    Gribēju gan ko citu piebilst. Izrādās, Madridē esam skrējuši veseli četri latvieši, arī viena dāma! Tad nu apkopoju visus. Vietas – sava dzimuma kopvērtējumā. Finišēja 1015 dāmas + 8944 kungi = pavisam 9959 maratonisti.

    328. F655 INESE ĶĪKULE 1975 4:15:24 4:10:29 (PR)

    82. 471 JĀNIS ACTIŅŠ 1972 2:50:19 2:50:15 (PR)
    6880. 7897 LAURIS LIZBOVSKIS 1973 4:22:29 4:16:36 (PR)
    7645. 3555 ANDULIS ŠMIDLERS 1967 4:35:03 4:28:21

    Jāpiezīmē, ka Inese Ķ. ir arī reģistrējusies kā VSK Noskrien biedre. Bet viņas teiktais pirms Madrides lasāms ŠEIT.

    Esmu vienīgais, kurš neuzlaboja savu PR. Toties varu tagad padižoties ar sakrātu skaistu spāņu maratonu trīsvienību: Barselona, Seviļa, Madride. Nu, kuram vēl tāda ir? :) Ja godīgi, Madridē gribētos vēl kādreiz atgriezties, lai noskrietu žiglāk…

  • sm72 sm72

    Andul, Tavam spāņu karaliskajam pokeram trūkst vēl Valensija:) Ja godīgi, tad esmu domājis nākošā gadā pavasarī par Madrides maratonu. Vai ir vērts?

  • spaanietis spaanietis

    Andulis – ok, par Seviļu ir pāris ieteikumi. Viens kolosālākais flamenco krodziņš, pilnīgi autentisks un bez nevienas izkārtnes. Varētu mēģināt izstāstīt kā atrast, jo vietējie labprāt patur noslēpumā no extranjeros :)

    Par Valensiju man nav ko teikt, jo jāatzīst visos sovos Spānijas braucienos tomēr nekad neesmu tur pabijis. Māsa gan nodzīvojusi tur ilgāku laiku, pie vajadzības varu protams apjautāties, bet saprotu, ka te ir arī daudz pieredzējušāki Valensijas eksperti.

    Ja kāds izdomā tomēr noskriet Bilbao nakts skrējienu, tad par Basku galvaspilsētu gan droši varu nokonsultēt pa nopietno, jo tur nu esmu sabijis padaudz un arī apkārtne skriešus izpētīta padziļināti :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.