Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Gada derības

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2012. gadā kādā maija vakarā vienā no Juglas mājām bija sabraukuši viesi no Liepājas, Teikas, Mežciema un citām jaukām vietām, lai atzimētu NRM Pasta Party. VSK Noskrien karogs bija izklājies pie sienas vēl dažas stundas pirms bildēšanās pie Lielā Kristapa krastmalā.

edGars un Maffija izprovocēja cilvēku, kurš nekad nesader. Maffija noskrien pusmaratonu 1h45min, Matīss maratonu 3h30. ķīlā kaste saldējuma. Abi zaudēja. Matīsam tīk teikt, ka 3h31 un divas sekundes ir kā nodeva kedai, kura divreiz atsējās. Abi pēcāk ēda saldējumu. Divreiz. Otrā reize četratā kaut kur Ķengurciemā. Tur arī tapa jaunas derībās par 2013. gadu. Nule kā aizvadītajā kartupeļu pankūku ballītē kļūmīgi izpļāpājāmies un ir sanācis tā, ka iesaistīto personu loks ir krietni plašāks, kā bija runāts sākumā un atvainojamies par plašo vērienu. Kluba biedri mums ir gana azartiski. Nenoliegsiet.

GADA DERĪBAS

Artūro – finišē SKM pamatdistancē TOP10
Matīss –  nomauc Monblāna TDS distancē TOP100
Druupijs – Viļņas 100km zem 8h
Mārtiņ š – nomočī SKM garāko distanci zem 4h 50min
Maffija – Pirmais maratons (rudenī, piemēram Tallina vai Valmiera) zem 3h20min
aspruds – maratons (otrais pēc barselonas) zem 3h10min
Lindams – Pirmais maratons (NRM) zem 3h33min
eees – Ārzemju kalnu maratonā zem 100km iekļauties kontrollaikā (orientējoši 5. oktobris Somijas Marathon of Danger 43km x 2 apļi)
Pulvermuca – Daugavpils 50km zem 5h20min
Amelie – ar velo nobrauc Haanja 100km zem 7h30min
xxx – Pusmaratons zem 1:30

* iespējams paaugstināt likmes

deribas (1)

“Ar savu parakstu apliecinu, ka kartupeļu pankūkas nav iespaidojušas manas sportiskās smadzenes un es saprotu, ka man nav variantu un būs vien jādod iekšās:” tālāk seko parakstu jūra

Nenoliegsim, likmes patiesi ir augstas! Zināms, ka Artūro garāko distanci nav līdz šim finišējis, taču ir pietiekamas ambīcijas. Drūpijs 100km ir skrējis tikai reizi dzīvē un labi zinām, cik no Latvijas bija spējīgi paskriet Viļņā zem astoņām stundām. Maffija ballītē tā iekarsa, ka savam pirmajam maratonam pacēla likmes no 3h30min uz 3h20min. Mārtiņ š sapņo par 4h40min Siguldā, vēl likme palikusi neizlabota. Asprūdam konsīlijs atļāva 17. martā Barselonā skriet lēnāk nekā 3;20, taču tad nākamais maratons šogad 3h10min bez atkāpšanās ceļa. Kartupeļu pankūku ballītē bija skrējēja Lindams un velobraucēja Linda. Vienai tika NRM ar 3h33, kamēr otra nevarēja izšķirties starp 7h un 8h 100km mtb braucienā un saņēma 7h30. eees nebūs vienīgā Somijā, Matīsam TDS būs pirmskrējiens, kā daļai no augstākminētajiem pirmais maratons.

Derību objekts ir skriešana (velo kā izņēmums). Par izpirkuma ķīlām vēl taps juridiska vienošanās, taču jau tagad drīkstat palīdzēt komentāros. Ir izskanējušas versijas par prāmja izmaksāšanu uz Stokholmu. Izpletņlēciena uzsaukšana. Skrējiens no viena Daugavas mola uz otru, kam sekotu peldēšana atpakaļ uz pirmo. Taču jautājums, ko no tā gūst pārējie. Un iesaistīto personu ir pārāk daudz. Sezonas beigās restorānā banketu apmaksā zaudētāji un ierasties drīkst tikai uzvarētāji? Izklausās lēti, jo izpildīs visi. Šīs derības ir kā “Dzimuši lai skrietu” papildnodaļa (superatlētu 80km skrējiens Vara kanjonā nobāl, jo šeit ir savējie kluba biedri). Kompromisi un piekāpšanās ceļi nav atļauti. Savu 2013. gada apņemšanos izpildīs un ballītē “Killing Me Softly” līksmos visi.

“Ko tik ballītes dēļ neizdarīsi – Evitiņa…”

Vai vēl kāds ir palicis ārpus saraksta un vēlas sadzirdēt nebijušas ovācijas pēc sava sezonas mērķa izpildīšanas? Klīst runas, ka mūsu 100niek-karaļi jau sākuši intensīvi gatavoties Viļņas izpriecām un laiks atklāt kārtis! Personiskie rekordi maratonos un pusītēs padomā daudziem no mums. Gada kilometrāžas un Renča skaitļi, kā ar tiem?

Kauliņi tiek mesti!
Maffija & Matīss

73 komentāri rakstam Gada derības

  • mtiger mtiger

    Pulvermuca kā jau juriste uzreiz ielikusi “otmazku”… :)

  • eees eees

    “zem 1000km ” -te viena 0 par daudz :) Pie tam Somija ir kā opcija-drīkstu arī īsāku un vieglāku :P
    Pie tam jāpiezīmē, ka ne viss te bija brīvprātīgi un pēc paša inciatīvas, dažiem nācās izvēlēties mazāko no ļaunumiem ;)

  • kasio

    Man laikam vislabāk sanāk tad, ja es klusi saņemos un vienreiz izdaru, nevis visiem pasaku, ka izdarīšu.
    Līdz ar to pat, ja man būtu vēlme pievienoties derībās – es būtu 100% zaudētājs.

    tāpēc mans, lai paliek pie manis, bet jums visiem – Lai izdodas!

  • Šādas derības arī vajadzīgas, jo ja visi klusi pie sevis visu darīs zudīs prieks, kas rodas no līdzi jušanas un sekošanas, kā arī atbalsts no malas. Sev atlaidi iedot vienmēr var, ja neviens cits neko nezin.
    Ar nepacietību gaidīsim ieplānotās sacensības, lai suminātu tos, kuri uzdrošinās pat ja mērķis netiks sasniegts ar pirmo reizi.

  • aspruds aspruds

    Pulvermuca patiešām viltīga. Par sevi runājot, es kaut kā pa miglu atminos, ka runa bija par jebkuru 2013. gada maratonu, nevis otro pēc Barselonas. Bet ko nu vairs…

  • BeLinda Lindams

    Jāpiezīmē gan, ka likmes (vismaz manā gadījumā) lielākoties neizteica tie, kam tās būs jāpilda. :)
    Es visa vakara garumā centos Mārtiņu pierunāt uz SKM zem 5h finišējot ārpus TOP 10. Nesanāca.

  • ugis_v ugis_v

    Maffijai pirmais maratons zem 3:20 ???
    Kreizī šit…

  • Guna Guna

    Ja jau tad jau – šī gada apņemšanās: finišēt šo pasākumu http://www.xtremeidfjord.no/eng/Hardangervidda-Marathon (eees var pievienoties ;)) un SKM garāko distanci

  • pulvermuca pulvermuca

    ehh… tā tik bija dieniņa un naksniņa.
    izmantojot to, ka vienā ballītē biju sildījusies ar boli, otrā ballītē lika man parakstīt kaut kādu papīru.
    Derības gan neuztveru nopietni, kaut vai tāpēc, ka ambīciju attiecībā uz skriešanu man praktiski nav. 50km ir plānā, ja veselība atļaus, tad šogad, ja visi labvēlīgie apstākļi sakritīs, tad būs arī 5:20, bet mērķtiecīgi uz to neeju.
    mērķtiecīgi eju uz ko citu, ko atteica rakstīt derību lapā, jo it kā es to varot izdarīt (kaut gan es to neesmu izdarījusi nekad)

  • Jekaterina Jekaterina

    Jā, jā, atceros kā bija ar to publisko apņešanos – pietika tik ierakstīt forumā par apņemšanos noskriet kaut ko garāku par 100km 2 gadu laikā, pusgada laikā jau nācās skriet/iet :D
    Vispār jau sezonas plāni ir visnotaļ pieticīgi – maratons zem 3:45 un varbūt arī 50km zem 4:45(meklēju arī personisko TT uz NRM 2013 ;)).

  • eees eees

    Guna, Tava izvēle ir labāka par Somijas piedāvājumu vismaz km ziņā, bet 7.septembris gan neder :)

  • Forša lieta! Taisni vai žēl, ka nepiedalījos ;)

  • Jā, labs raksts. Noteikti sēkosu līdzi )) vai totalizator sarī ir atvērts?

  • eees eees

    OreMan-uz lapas vēl vieta palika, tā kā ,manuprāt, droši vēl var pievienoties bariņam :)

  • Kristaps Broks kriss240188

    Tagad būs uzmanīgi uz “Piparkūku ballītēm” jāiet, ka tik balles beigš neatrodies uz lapas :D

  • Ainars Ainars

    Piegājiens ir pareizs. Domas uzlikšana uz papīra ir pirmais solis tās materializēšanā. Lai visiem izdodas.

  • dot dot

    Pulvermuca, izskatās, ka 5:20 Daugavpilī ir pārāk zems mērķis. Paskaties pagājušā gada rezultātus: http://skriesim.lv/calendar/view?sid=4j701f4hbtr2lskb6bnb4bhq13&id=8185 Varbūt vari apdzīt ne tikai Kavtaskinu, bet arī kādu mūsu kluba biedru? ;)

  • pulvermuca pulvermuca

    kādi nu kuram tie mērķi :) manējais ir noskriet pašai sevi, citu rezultāti maz interesē. tikai gribas zināt, kā tas ir noskriet 50…

    kriss, šī bija kartupeļu pankūku ballīte, bet ar visām ballītēm jābūt uzmanīgam

  • maffija maffija

    OreMan, doma bija, ka bloga komentāru sadaļa paredzēta arī ārpus saraksta esošajiem, lai visu priekšā publiski paustu savus kādreiz lolotos sportiskos sapņus. Varbūt tieši šogad pienācis laiks tos izpildīt? Pēc ierakstīšanas šeit atpakaļceļa nav, jo to zinās visi un gada beigās būs jāatskaitās. :)

    Uzdrošinies atzīties! :)

  • in

    Dullie!
    Tallinā varētu būt vieglāk nekā Valmierā. Ja nu gadās tāds laiks, kā 2012.gadā dienu pirms skrējiena – pamatīgs lietus, krusa, spēcīgs vējš [šļakatas no jūras līdz brauktuvei; gājējs lāga uz priekšu netiek], tad gan ne. Bet citādi – 2 apļi, gari taisni gabali. Un daudz dalībnieku.

  • Hiēna essnee

    Man tas šīgada mērķis paliek arvien stingrāks pašai. Kas to zina, kāds tas būs Norģika priekšvakarā:D

  • Lai iet! 1)LČ krosā [8km] TOP20 2)II sporta klase 5000m stadionā [16:25] 3)Kādā no ‘Skrien Latvija’ posmiem tautas skrējienā TOP3.

  • Labi, lai iet, publicēšu arī es vienu no saviem sapņiem/mērķiem: noskriet oficiālu [vismaz] maratonu basām kājām. Tēmēju tā kā uz Valmieru, bet tad jau redzēs. Citi mērķi lai paliek kabatā, vismaz pagaidām..

  • vairs tik atliek ķīlā piedāvāt skriešanu gadu tikai uzpumpētās botiņās ;) pats sev varētu piedāvāt zaudējuma gadījumā ēst siļķi vismaz reizi nedēļā līdz nākamā gada beigām

  • Vančuks Vančuks

    PB pusmaratonā (zem 1:34:50), kā arī SKM 33 km noskriet.
    Citi sapņi, sapnīši citam gadam.

  • Kuks Kuks

    Es varētu saderēt uz to, ka arī 31.decembrī/1.janvārī skriešu priekam un ar prieku :) Uz pārējo derēt nav vērts.

  • Ainars Ainars

    No piedāvātā saraksta 3 lietas esmu izdarījis precīzi kā formulēts, vēl 2 arī ir paveiktas ar nelielām korekcijām. Vēl līdz 2 pagājušajā gadā pietrūka ļoti nedaudz. Tās šogad izdarīšu līdz galam, bet parastā darba kārtībā, neliekot tās starp sezonas prioritātēm.

  • sominens- esi sveicināts manu tiešo konkurentu sarakstā :) Lai Tev izdodas II sporta klase 5000m!

    Oreman- tā kā mana apņemšanās bija mazākā ļaunuma izvēlēšanās un pastāv iespēja, ka es nemaz uz Viļņu neaizbraucu, tad neizdošanās gadijumā es skrienu LSC 30nieku (cik nu tālu tikšu) basām kājām- will you join me? :D

  • Hmm, druupij, varbūt arī piebiedrošos. Tas gan neskaitītos kā mana mērķa izpilde, jo tikai 30 km, bet treniņš būtu labs. Dzīvosim – redzēsim! :)

  • Lai arī mans paraksts uz lapas vēl nav, jāsaka: nu ir dimbā!

  • Uzmanies Oreman ar vārda ”tikai” lietošanu pie 30km – ka tik kādam, kam šīs sezonas mērķis ir pirmais pusmaratons,to lasot neenolaižas rokas, vai vēl ļaunāk -kājas ;)

  • Rainers Rainers

    Es tā pieticīgi domāju -trīs maratonus jānoskrien un …varbūt ko nedaudz garāku…

  • Lai nav tikai muldēšanas, padalīšos ar ultru treniņplāniem http://bit.ly/159pei5 Gribas jūs visus smaidīgus un bez traumām redzēt sezonas noslēguma ballītē ;) dziesma http://bit.ly/159pM7v

  • Andulis

    “Artūro – finišē SKM pamatdistancē TOP10″
    “Mārtiņ š – nomočī SKM garāko distanci zem 4h 50min”

    Šis ir interesants… Vai ir jau skaidri zināms, kāda šogad būs ‘pamatdistance’ jeb ‘garākā distance’? ;)

  • Mārtiņ š

    Nav jau :)
    Ja būs garāka, tad būs sū**.

  • Johny Johny

    Nē veči, sūdi jums būs ja būs īsāka :)

  • Drūpij, paldies! īsākā distancē lielākas cerības paturēt redzeslokā skatu uz Tavu pakausi :D Bet Tev jau vēl paralēli ātrumiem plānā paredzēts ultras skriet :O Fenomenāli!

  • Johny, izdomāšu, kā Tevi dabūt uz Somiju un tad pēc 3ned. Siguldā Tev trase nešķitīs par īsu :))

  • SKM pēc Vaarojen būs atsildīšanās uz superkompensācijas (cerams) pamata.

  • voļda voļda

    Vienkārši sakot baigie SUPERMENI-cepuri nost!!!
    Mans lielākais gandarījums varētu būt 24h skrējiens=240km(vai nav skaisti-ko):)
    Mazāki – 5000m=16:16
    10000m=34:34
    21.097km=1:13:31
    30km=1:55:51
    42.195km=2:42:42
    50km=3:20:23
    100km=7:57:57

  • ing_a ing_a

    Lai Jums visiem izdodas! Vieniigais – saudzejiet veseliibu!

  • Valters Valters

    Uh draugi, nu gan jūs te esat sasolījuši! :))) Kādam ātri viss jāpiefiksē, lai vēlāk ieraksti nesāk pamazām pazust. :)

  • eees eees

    +1 ing_a
    Un vēl – galvenais iet uz mērķi ar prieku un uztvert to viegli, ja nesanāks, lai jau-uzsauksiet pārējiem ballīti un neviens pat to nepamanīs :)

  • Uldzha Uldzha

    +1 ing_a
    Veiksmi visiem!

  • ansiso Ansis Ozoliņš

    Ui, kādus kalnus visi sasolījuši. Es gan pieticīgāks. Gribētos šogad vienu jēdzīgu pusmaratonu minimālajos apavos noskriet. Kaut gan pārliecības nav, vai spēšu noskriet

  • in

    Man šogad uzradās sajūta, ka šīgada pirmajā maratonā neizdosies finišēt atvēlētajā laikā [tur 5 stundas dotas]. Tagad pamazām sāk likties, ka tik traki tomēr nebūs. Tad nu es varētu apņemties finišēt ātrāk. Bet, tā kā es nederu, tad – neapdraudēšu sevi un neko neapņemšos :D

  • Amelie Amelie

    Derības nav mana stihija, bet pirmo reizi mūžā tām ir tāda jēga, kā šoreiz. Nav grūti saderēt ar draugu par to, vai rīt līs lietus. Grūti ir saderēt pašam ar sevi un pateikt to skaļi. Es pat teiktu, ka šī jau ir puse no ceļa. Vismaz man :)
    Veiksmi pārējiem cīņubiedriem :)

  • spaanietis spaanietis

    Njā, izlasot uz pergamenta liktos mērķus un vēl te klāt piesolītos, sāk nedaudz rasties sajūta, ka skriešana ir tikai priekš pašiem trakākajiem un profesionāļiem. Nu varbūt, lai nedaudz iedrošinātu arī tādus veselības skrējējus pie kādiem sevi pieskaitu sevi, tad mani mērķi/sapņi šim gadam varētu izskatīties apmēram šādi:
    1) noskriet visu gadu bez skriešanas traumām (celi, muguru u.c. vecās kaites neatsvaidzinot);
    2) turpināt audzēt savu gādā noskrieto kilometrāžu, paceļot līdzšinējo latiņu teiksim līdz 1500km;
    3) RS – 18-21;
    4) Noskriet savu piekto jubilejas maratonu (ideāli ja sanāks zem 4h);
    5) izmēģināt spēkus vai nu kādā kalnu maratonā (neesmu pat Siguldā skrējis 11km) vai kaut ko garāku par 42km (mana līdz šim garākā distance).

    Bet pats svarīgākais man ir pirmais mērķis kombinācijā ar gūto prieku par katru skrējienu! :)

    Lai visiem veicas sasniegt iecerēto, bet nenodarīt sev pāri ejot uz šiem mērķiem!

  • shahs shahs

    Jūs visi esat viegli ķerti, bet par to prieks:):):). Katrā ziņā, lai izdodas visiem derību dalībniekiem sasniegt mērķi – kā saka, būs labi iemesli nepagurt garajā treniņu režīmā. Pārējiem, t.i., tie, kuri slēdz “derības” paši ar sevi novēlu to pašu – lai izdodas sasniegt mērķus un sezonas beigās ir patīkams gandarījums. Endorfīmi rullē :D

  • Čingons no Babītes chingons no Babites

    Piekrītu Kasio – labāk saņemties un vienreiz kaut ko izdarīt, un pēc tam to pavēstīt pasaulei.
    Ak jā, viens nedarbs jau ir veikts, nākamais jau prātā steidz:)

  • Mārtiņ, vakar papētīju Siguldas vēsturiskos rezultātus un sapratu,ka esmu tevi pārāk žēlojis atrunājot no 4:40, jo rekords ir Krūmiņa 4:41:56,8 uz 55km, nevis 53,7 kā pērn. Dzirdētas baumas, ka Jānis varētu atgriezties gan Stipro skrējienā, gan Siguldā. Pārliekam atpakaļ uz Tevis piedāvātajiem 4h40? Zem 5h tas tā kā būtu tāpat

  • sm72 sm72

    Prieks man par Jūsu jaunības maksimālismu:) Izklausās, ka mums varētu but grūtākā apņemšanas- kādu nedēļu neskriet vispār:D Tas priecē-Noskrienam!!!

  • Izrādās, 50km/5h20min ir precīzi 2h15min pusmaratons un 4h30min maratons. Galvenais Daugavpilī būs nepārķert tempu

  • in

    ” Izklausās, ka mums varētu but grūtākā apņemšanas- kādu nedēļu neskriet vispār:D” – kāds varētu šito gavēņa laikā ievērot ;)

  • Guna Guna

    ” Izklausās, ka mums varētu but grūtākā apņemšanas- kādu nedēļu neskriet vispār:D” – kāds varētu šito gavēņa laikā ievērot ;)
    Ir cieša apņemšanās reizi pusgadā šo ievērot(citādi tā pat gadās saslimt), plānots gan pēc lieldienu gavēņa beigām

  • Vakarvakarā Juglā jautrā bariņā noēdām neskaitāmas tortes un kūkas. Rezultātā nedaudz apreibām un izvilkām Derību līgumu, lai to nedaudz papildinātu ar zilu krāsu.

    Kluba vecbiedre Daina apņēmās 1. septembrī Polijā debitēt Ironman Half distancē un finišēt zem 6h
    Ieva – SEB velosacensībās kādā no posmiem tautas klasē izcīnīs 222. vietu (vai augstāku) kopvērtējumā starp stipriem puikam un dāmām.
    Didzis (Asprūds brālis) 19. maija NRM 1/2 finišēs zem 1h30

    Ja vēl kādam ir interese iesniegt savas likmes, tad lūgtum komentāru sadaļā papildinieties, kamēr nav beidzies Lieldienu gavēnis. Pēcāk viss kļūs nopietni un joku būs mazāk. Būs pienācis laiks vienoties par izpirkuma ķīlu motivācijas celšanai. Pagaidu priekšlikums ir novembrī vai decembrī sarīkot glaunu ballīti vakarkleitās un smokingos kādā greznā iestādījumā. Iztēlojos, kā zaudētāji ierodas restorānā treniņtērpos, vasaras īsajās formās ;)

  • Ivars Ivars

    Es laikam arī šorīt esmu viegli apreibis.
    Klusā apņemšanās pateikta skaļi ir:

    Sezonas laikā nomest 5 minūtes no sava pusmaratona PB, t.i noskriet ātrāk par 1:43:00

  • Arle Arle

    Man Berlīnē maratonu ieskriet 3 stundās, tā lai sāktu krāt visus 5 world marathon majors zem 3 stundām, un pie Berlīnes būs stingri jāpiestrādā, pirmkārt, jāsāk skriet, jo 4 mēnešu mokos ar traumām, gan morālām, gan fiziskām. Nu tas ir lielākais mērķis, par pārējo kuššš ne vārda.

  • 1)LČ krosā [8km] TOP20 <—– DARĪTS
    2)II sporta klase 5000m stadionā [16:25] <—– PROCESĀ
    3)Kādā no ‘Skrien Latvija’ posmiem tautas skrējienā TOP3. <—– PROCESĀ

  • Ir doma pēc SKM sarīkot svinīgu pasākumu glaunās vakarkleitās un smukos smokingos.. Vai Johny būtu gatavs uzņemt Gada derību varoņus savā Bibliotēkā? Kad pēdējo reizi tikos ar James Bond, piemirsu aizņemties tauriņu, būs jāvelk savējais ;)

  • sm72 sm72

    …un tie, kas nav savas derības izpildījuši uzsauc pasākumu?:)

  • man bija ļaunāka doma – ierašanās treniņtērpos, taču reizēm arī mani saprāts piebremzē un varētu iztikt bez tik radikāla derību fināla

  • Treniņtērps jau nemaz nav tik traki, bet, ja grib ko mierīgāku, vienmēr var likt ierasties basām kājām..

  • pulvermuca pulvermuca

    done

  • maffija maffija

    Prieks, ka toreiz Gada derību pasākumā tā iekarsu, ka savu sākotnējo likmi – pirmo maratonu noskriet zem 3h30 – paaugstināju uz 3h20. Spriežot pēc vakar sadarītā, askriet zem 3h30 man nebūtu izaicinājums un es tā arī neuzzinātu, ka savu pirmo varu noskriet arī pa 3h21. :) Mērķējiet augstāk!

    Toties esmu izpildījusi sm72 mesto izaicinājumu – šogad sanāca vienu nedēļu (pat vairāk) neskriet vispār :) nebija grūti un pat patika, bet skriet patīk vairāk.

  • dot dot

    Maffija, ar šādu maratona rezultātu tagad pusmaratonā būs jāskrien uz 1:30 ;)

  • pulvermuca pulvermuca

    gads tuvojas beigām :)varbūt vajag kādu noslēguma pasākumu šim visam?

  • Vajag. Vien jāsaorganizējas, citādi starpsezona “nov-mar” ātri beigsies

  • eees eees

    svētdien 24.nov.??? Apvienojot ar manu kārtējo 23 atnākšanu??? :)

  • Par kārtējiem 23 un novembra pēdīgo svētdienu Raselam kaujas uzdevums ir nodots ;)

  • 1)LČ krosā [8km] TOP20 <—– DARĪTS
    2)II sporta klase 5000m stadionā [16:25] <—– IZGĀŠANĀS
    3)Kādā no ‘Skrien Latvija’ posmiem tautas skrējienā TOP3. <—– DARĪTS

    Cik 'Cielaviņas' esmu parādā? :D

  • eees ar Artūro reiz bija aizrunāta Cielaviņas cepšanas pasākums. Derētu apvienot

  • Rasels.

    Ne par derībām, bet tāpat vien … Kaut kad skrējām un savā starpā čalojām, ka eees jābrauc ar laivu pa Juglas ezeru, lai nepērkot biļeti iekļūtu Brīvdabas muzejā … Daudz gan tā darāmā …

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.