Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Nike Riga Run stafete

Šogad Nike Riga Run stafetes posmu man kaut kā sanāca noskriet visai paātri, kas man nav dikti raksturīga iezīme, tāpēc nolēmu par to uzrakstīt īsu pastāstiņu. Komanda `Pusnakts eži no PaBaso.lv` kopvērtējumā ierindojusies 47. vietā no 196 komandām – visai pieklājīgi! Basām kājām mūsu komandā startēja šādi ļautiņi šādā secībā, kas šoreiz, izrādās, visi ir ne tikai Latvijas Baskāju skriešanas biedrības, bet arī VSK Noskrien biedri:
1) OreMan
2) minikin
3) Jekaterina
4) Uldis Nipers

Katram no šiem varētu būt savs stāsts par dalību, bet mans stāsts ir šāds – http://oreman.wordpress.com/2013/08/19/niek-riga-run-stafete. Enjoy!

 

6 komentāri rakstam Nike Riga Run stafete

  • Krii_ Krii_

    O, šo baskājaino jaunēkli ar garajiem matiem centos uzmundrināt jau gandrīz pie stafetes maiņas nodošanas! Iespaidīgi, ātri un aizraujoši. Mana draudzene, kura arī skrēja stafeti (tikai apavos) bija pārsteigta, ka ar basām var tik ātri vicot. Kas zina, moš arī es kādreiz saņemšos ba baso, jo tas iespaidoja!

  • Krii_, noteikti jāsaņemas, vismaz pamēģināt! Tūlīt pat – apavus nost un laukā! :)

  • Edgar, uzreiz no apavu uz baso kāju statusa nevar pārslēgties, pats taču labi zini. Bet pamēģināt noteikti vajag ;) Jaukas sajūtas.

    Zem 9 min 2,5 km ir pat ļoti labi. Nezinu kā tu basām kājām tādu tempu turēji. Apsveicami ;)

  • Artūr, no apaviem kā reiz vēlams pārslēgties vispirms tieši uz baso kāju posmu, pēc tam uz minimālajiem, ja vēlas. Protams, ievērojot mērenību :) Paldies par sveikumu!

  • Protams, nekādu minimālos pa vidam es nebiju domājis, bet tiešāk par to mērenību – uzreiz skriet tik pat ātri un daudz kā ar apaviem laikam nevajadzētu. ;)

  • Reizi gadā tik ātri varu noskriet vienu km kedās ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.