Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Stilīgākais skrējiens Rīgā – 1. jūnijā Mežaparkā!

zeltakeda_2012_1Jau piekto gadu pēc kārtas vasaras sākums Mežaparkā tiks atklāts ar stilīgāko skrējienu “Zelta Keda”. Šoreiz pasākuma datums sakrīt ar pirmā vasaras mēneša pirmo datumu – 1.jūnijs

„Zelta Keda” jau kļuvis par vienu no Rīgas aktīvās atpūtas tradicionālajiem pasākumiem. Tas ir pasākums, kurš pulcē īstenus „profiņus”, „svētdienas” sportistus, sabiedrības „krējumu”, atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus un studentus. Kas viņu vieno? Viņi priekšroku dod aktīvai atpūtai ārpus mājas sienām. Un, protams, viņi zina, ka sportot ir stilīgi!

Skrien cik gribi! (maksimāli atļauts veikt 3 apļus, apļa garums 5 km, bērnu distances no 200 – 600 m). Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašs „PITSTOPS”, kuru šogad nodrošinās „Sportland”. Tajā būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs, balvā par to saņemot saldējumu.

Sacensību programma:

No 9:30 – Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās

11:30 Starts bērnu distancēm

12:12 Starts skrējienam kāzu kleitās un šineļos

12:30 Starts Zelta Keda 2013 skrējienam

15:00 Apbalvošana.

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 30. maijam plkst. 24:00. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas. Visu informāciju par „Zelta Kedu” iespējams iegūt „Sportlat” birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapā www.zeltakeda.lv, aizpildot pieteikšanās formu.

zeltakeda_2012_3

Arī šogad visiem, kam galvā ir vairāk muļķību, kā ātruma kājās, tiek aicināti noskriet trasi (distances garums 3 km) mazliet spilgtākā tērpā, kā pārējiem. Pirms gada “Zelta Kedā” tika ieviesta jauna tradīcija – skrējiens kāzu kleitās, ko rīkoja pasākuma sponsors veikals “Labās Mantas”. Uz starta izgāja 32 dalībnieces un divi vīriešu kārtas pārstāvji. Šogad, jau pieteikušās 60 dalībnieces un starp daiļajā dzimuma pārstāvēm šogad skries jau astoņi kungi. Pieteikšanās skrējienam vēl turpinās, kā arī varēs uz vietas iegādāties kleitu un startēt baltajā skrējienā.

Uzvarētāja kā galveno balvu saņems dāvanu karti romantiskai atpūtai no „Skrundas Muiža”, savukārt pasākuma atbalstītājs ‘’Labās Mantas’’ pārsteigs labāko rezultātu ieguvējus ar īpaši atraktīvām balvām. „Zelta Kedas” sponsors „Labās Mantas” sola atkal parūpēties par tām dalībniecēm, kam kleitu nav, piešķirot tās par simbolisku dalības maksu.

Dalības nosacījumi:

Bez savas kleitas – 20 Ls (kleitu piešķir veikals „Labās Mantas”, kleita pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
Ar savu kleitu
– 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.
Bez sava šineļa – 10 Ls (šineli piešķir veikals „Labās Mantas”, šinelis pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
Ar savu šineli – 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Biedrība sporta kubs SportLat. Pasākumu atbalsta Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Skrējiens „Zelta keda” ir arī viens no Rīgas Sporta gada pasākumiem.

24 komentāri rakstam Stilīgākais skrējiens Rīgā – 1. jūnijā Mežaparkā!

  • Trešo gadu pēc kārtas, Zelta keda man plānots kā ātrākais sezonas skrējiens! Tiesa, jāatzīst, ka arī īsākais, ko uzrāda skriesim.lv (J.A. neskaitās)

    Kompānijā pieteicies Artūro, taču viņam netikšu līdzi. Varbūt vēl kāds/a?

  • Andulis

    Par mazu izvēli nevari sūdzēties. Bez jums abiem, vēl “piedalās” vai “varbūt piedalās” 86 kandidatūras (pašlaik). Kur labāk gribēsi ieķerties – kāzu kleitā vai šinelī? :)

  • NRR pitstopā varēšot tikt pie saldējuma vai cita kāruma, tik skrējiena laikā jāatbild uz pāris jautājumiem. Ja gribu noskriet maksimāli tuvu stundai, tad atkrīt gan saldējums, gan šinelis. Par kāzu kleitu vēl nezinu

  • Andulis

    Neesmu gan iedziļinājies nolikumā, bet.. pēc te rakstītajiem starta laikiem vadoties..

    vari vispirms noskriet kleitā/šinelī, pēc tam to fiksi noraut un dragāt jau uz rezultātu :)

  • Aivars703 Aivars703

    Varbūt nevajag nemaz šo pasākumu tā īsti reklamēt. Pagājušogad ātrie veterāni skrēja tik vienu vai divus apļus un pateicoties tam es, kas labākā gadījumā var izcelties ar Alus dzeršanu un palielo dzīvsvaru tiku apbalvojamo skaitā (stāvēju blakus pašam Kamparam). Šogad laikam nespīd…
    Ja nopietni – ļoti jauks skrējiens. Undemokrātisks – skrien cik gribi, nav iepriekš jāpaziņo, skrien pēc sajūtām, jebkurā gadījumā rezultāts būs.

  • Trakais Trakais

    Šogad būs savādāks pasākums, jo pasākums iekļauts Sportlat balvas kopvērtējumā.

  • Lauma Lauma

    Nevaru saprast vai beidzot nav laiks žirafīti izvest pastaigāties, tfu, paskraidināt :D

  • Matīs, kādu tempu plāno un uz cik apļiem?

  • Trīs apļi ātrāki par 1h07min

  • iva rs iva rs

    saistībā ar šo “stilīgo skrējienu” aizdomājos, vai gadījumā pleznas nav minimālie asfalta apavi…

  • Ir skriets mežā neoprēna kedās ;)

  • Hiēna essnee

    Es tagad nevaru izdomāt, kā darīt – likties iekšā pitstopos priecāties par šķēršļu joslu un rīt saldējumus vai labāk jozt, cik jaudas, visam garām. Kā darīsiet jūs? :D

  • Kuks Kuks

    Es pamēģināšu SPORTLANDā dabūt NikeFreeRun notestēt uz 10km – maksāt par tiem negribās, bet izmēģināt par velti – kāpēc ne.

  • Edgars86 Edgars86

    Saldējumus ēdīšu cik dos, noskriešu vēlreiz šķēršlu joslu ja būs par maz.

    Skriešu dzeltenā parūkā, dzeltenos vibramos, dzeltenā Noskrien kreklā. Varbūt kādam/ai ir wayfarer saulenes dzeltenos rāmjos – ķīniets apkāsa un no ēbaja laikā neatnāca.

  • Hiēna essnee

    Katra apļa beigās tāaaads kārdinājums bija skriet finišā! :D Bet nē, saņēmos:)

  • Dziņa Dziņa

    redzēju daudz dzeltenu kreklu un dzeltenu parūku ar, kad tā ,mani apdzina, kad lēnām velkoties skrēju 2. apli (laigan beigās izrādījās, ka noskrēju savā normālajā tempā un tagad mokos sirdsapziņas pārmetumos, ka vajadzēja to 3. apli kaut vai ātri nosoļot). Man gan nav dzeltena krekla tāpēc mani neviens nepazīst.

  • Andulis

    essnee šodien vicojusi kā traka :) Vismaz, ņemot vērā temperatūru.

    Dziņa: jā, pagaidām ir priekšrocības, kamēr nav krekla – var justies brīvi :)

  • Ar 1h01 no 1h07 augstumiem pietuvojos stundai. Gada ātrākais skrējiens godam aizvadīts! Tiekamies nākamgad stilīgo pūlī ;)

  • Hiēna essnee

    Ojā, es pati par sevi brīnos:D Pie tam es vakar smagi ballējos līdz trijiem naktī un pirmajā aplī ienesos tajā šķēršļu joslā, lai nākamo kilometru varētu pavadīt, ēdot saldējumu:D Galvenais, lai ir jautri:)

  • BeLinda Lindams

    Daži foto – https://plus.google.com/u/0/photos/102183433079788269496/albums/5884620072833499441
    Jau iepriekš atvainojos par miglmērkaķiem.

  • Krii_ Krii_

    Paldies par foto! :)

  • Enrico Enrico

    Karstums bija nezheligs un pie 10km tik loti gribejas skriet finisha taisne,bet ta “nopietni parunajos ar sevi” un turejos pie plana:)

    esnee-pec notusetas nakts,noskriet 15km tada karstuma ir apsveicami!

    matiss-apsveicu ar gada atrako skrejienu!

  • Agy Agy

    Man bija doma izskret trīs aplīšus, bet šo nedēļu mocīja veselība un gaisa temperatūra arī izradījas par lielu, tāpēc 2. apļa vidū sapratu, ka labāk sevi paželot. Tagad spriežu kā sagatavoties VPP, jo tie 15 km būtu bijusi daļa no treniņa…

  • Andulis

    Lindams, arī no manis novēlots paldies par bildēm!

    Un apsmējos par “miglmērkaķiem” :) Manā gadījumā gan tas nācis tikai par labu. Uzskatīsim: izmantotais žanrs dažviet ir digitālā fotogrāfija ar akvareļa elementiem – stilīgi! :))

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.