Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

19. decembris 09:00

Pisa Marathon


Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: ,

Mājas lapa: Pisa Marathon
Pieteikšanās lapa: Pisa Marathon pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Treniņu plāns pusmaratonam:

PONTEDERA – PISA (start 9:00 a.m.)
12th International Marathon (42,195 km)

CASCINA – PISA (start 9:00 a.m.)
4th Half Marathon ‘La Pisanina’ (21,097 km) –
Dedicated to Andrea Mariotti

Date, time, chip and diploma
Competitions will take place on Sunday, December, 19 2010.
The Marathon (International Fidal competition 42,195 km long) will start from Pontedera (Bellaria Sport Campus) at 9:00 a.m..
The Half Marathon (Uisp competition 21,097 km long) will start from Cascina (via Tosco Romagnola) at the same time as the Marathon at 9:00 a.m..
The 2 competitions, as in the last three years, will start from different locations but will have the same finish line in Pisa in Piazza dei Miracoli. The Half Marathon course is the same as the second half of the Marathon course. The Half Marathon starts from km 21.097 of the Marathon course.
There will be three (3) Champion Chip timing points: at the start in Pontedera, at km 21.097 km (Half Marathon) and at the finish line in Piazza dei Miracoli. Timing results will be available almost immediately on the website www.sdam.it from which athletes can also download their diploma with split times, official time, real time and final position.
The time limit to complete the Marathon is 6 hours.
Every finisher will get the 7th medal of the collection ‘the Provincia of Pisa and its beauties’, this year dedicated to San Giuliano Terme.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
kasio piedalās

Piedalās - 1

4 komentāri rakstam Pisa Marathon

  • Didzis Didzis

    Šis maratons tika atcelts ,arī tā mēdz gadīties.Nu tie laika apstākļi ir galīgi neprognozējami,tāds žēlums pret visiem,kas bija gatavojušies un nekā.Kautko gribētos dzirdēt no KASIO šai sakarā.

  • Toredo Toredo

    ārprāc, tad jau mūsu Andim Pāžem un tukumniekam Naurim Rudulim būs (jau ir noteikti) baigā škrobe, jo džeki uz šito jau bija baigi gatavojušies.

  • MAKRO MAKRO

    Šodien uzināju ka tie kuri aizbrauca skriet to maratonu dabūja skriet 4km pa apledojušu asfaltu maratona vietā,vismaz Andis Pāže ir apmierināts ka dabūjis pat divas medaļas un maikas un labi paēdis pasta pārti jo puse dalībnieku vispār nestartēja.

  • kasio

    Bija ljoti forshi. Satikaam Andi un Nauri dusseldorf lidostaa un taalaak kopaa patuseejaam. Muusu reisu no riita paarceela uz vakaru un peec tam veel slikto laikapstaaklju deelj noseedaamies Genoa no kurienes muus ar autobusiem nogaadaaja Pisa.

    Kameer gaidiijaam kaads savu paarcelto reisu kaads aarzemnieks sazinaajaas ar organizatoriem un sarunaaja ka neesot ieradushies ljoti daudz daliibnieki un ka regjistraacija buushot atveerta arii veelu vakaraa(lai mees vareetu pieregjistreeties un dabuut nummurus). Laikaa kad bijaam busaa no Genoa uz Pisa aarzemnieks sanjeema zinju ka Maratons vispaar atcelts. Ielas bija ar plaanu ledus kaartinju un Pontendra un Cascina pashvaldiibas bija aizliegushas riikot skreejienu. Veel neesmu pastiijies lapaa tur droshvien vairaak info.

    No riita tomeer aizgaajaam liidz shkjiibajam tornim noskreejaam Fun run, dabuujaam medaljas, naudu par chipu, kreklinjus, un uzkodas un muusu daliiba paarceljas uz naakosho gadu :).

    Kopumaa manupraat ljoti forshi :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.