Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

18. aprīlis

BAA Boston Marathon


Skriešanas seriāls:
Vieta: , , ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: BAA Boston Marathon


Treniņu plāns maratonam:




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

5 komentāri rakstam BAA Boston Marathon

  • Nu ko, mums gandrīz vai ir jauns pasaules rekords maratonā – šodien Geoffrey Mutai noskrēja Bostonā ar 2:03:02, tā neko būtu labot veco Hailes rekordu (2:03:59) par gandrīz minūti. Tiesa – šis netiek ieskaitīts kā jauns pasaules rekords, jo starts un finišs nav vienā vietā, līdz ar ko kritums trasē sanāk lielāks par kāpumu.. Bet nu vienalga iespaidīgi – ātrākais jebkad noskrietais maratons! Ever!

  • imy

    Ups un es jau pieteicos Ženēvas pusmaratonam, kur ir tas pats variants. Tad sanāk, ka oficiāli, ja es tur sasniedzu PR, tad viņš neskaitās?

  • Atkarīgs, kurš skaita :) Pats jau vari noteikt sev savus noteikumus par PR. Bet, ja uzstādīsi pasaules rekordu, tad gan oficiāli neskaitīsies laikam jau ;)

  • sm72 sm72

    Pie tam divi skrējēji uzreiz likuši “elpot putekļus” Gibraselasi:)

  • Aivars Aivars

    Vēl jau esot bijis spēcīgs ceļavējš…
    Man šķiet, ka pareizi vien ir, ka šādus sasniegumus kā pasaules rekordus nereģistrē, citādi mēs, dzenoties pēc ātras trases slavas un augstiem rezultātiem, pamazām nonāktu pie arvien stāvākiem un stāvākiem skrējieniem lejup no kalna. Piemēram, nevis skrējiena ap Monblānu, bet lejā no Monblāna… :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.