Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

2. oktobris 09:00

Briseles maratons


Vieta: ,
Notikums: , , ,
Distance: , , ,

Mājas lapa: Briseles maratons
Pieteikšanās lapa: Briseles maratons pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Treniņu plāns pusmaratonam:




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OMG piedalās
Agnese Blekte piedalās
Olevs piedalās
unknown piedalās

Piedalās - 4

18 komentāri rakstam Briseles maratons

  • lai jums visiem izdodas!:)

  • Kampars

    unknown – turies rīt!

  • Didzis Didzis

    unknown rezultāts pusītē 1:23:50.

  • sm72 sm72

    Lai gan tas nav PR, apsveicu ar labu rezultātu priekš tās “nāves” trases:)

  • Kampars

    Apsveicu!
    Droši vien biji gribējis labāku rezultātu? Vai tiešām trase ‘nāvīga’?

  • Aivars Aivars

    Tā ir visfeinākā no tām maratona trasēm, kurās esmu līdz šim skrējis. Tas gan tiesa, ka pie pašām ātrākajām to pieskaitīt nevar, taču pārāk daudz vai pārāk briesmīgu kalnu tajā nav. Sm72 ir īpašas attiecības ar šo trasi, tāpēc viņš tā to šeit ir izvēlējies nodēvēt.

  • Dina Dina

    Mīkstais (Gunārs Ķirbis=Ritvars Lērme) noskrējis pa 2:59:18.

  • sm72 sm72

    Bija tak Ritvars kā Ritvars, par ko tad viņš sevi tā šausta? Bet jebkurā gadījumā malacis par šo rezultātu, jo tiešām pēdēja trešdaļa šajā trasē priekš manis bija īpaša. Domāju, ka citiem maratonistiem arī 35-39 km nav nekāda medus maize. Ja maratona trases vērtējam pēc tēlainības un dabas skaistuma, tad jāpiekrīt Aivaram, ka feina tā trase.

  • Didzis Didzis

    Iekš VSK Noskrien ir tāda priekšrocība,ka piemēram savus kilometrus vari atzīmēt zem jebkura sevis izvēlētā vārdiņa.Bet nu Ritvars Lērme nostartējis savā līmenī,arī Valmierā noskrēja 2:59 ar kapeikām.

  • unknown unknown

    Paldies par atbalstu! Nu pirmkart, te visu laiku pa diienu staveja karstums ap +25, oktbri kaut ko tadu iedommaties, nu jabut slimam, vai ne? Laikam organisms ari nevar adopteties :) Otrkart, te katru dienu daudz staigaju, apceloju Briseli un apkartni, nedaudz muskulji sapeja, labi ka pec sacensibam dabuju massazhu, turklat no belgju jaunavas :) Ja, pa tuneliem nav patikami skriet, pirmkart jaskrien augsha, otrekart tur nav gaiss.. Un ja, tas kalns pirms 5km lidz finisham bija izskiross, kadas 2 minutes vins man nozaga, maita tads! Un starpcitu, atkal pec Pragas dabuju parunat pa mikrofonu – soreiz pec finisha :D LAtvija man tadas ekstras nekad nav :D
    Velreiz paldies visiem par atbalstu!
    http://sport.be.msn.com/runningtour/2011/fotospecial/index.html?fotospecial_id=8371&foto_order=39&language_id=1
    rekur es pec starta :)

  • Aivars Aivars

    Ja kalniņš 5km pirms finiša ko “nozaga”, tad “lidojošais” finišs pēdējā kilometrā lejup uz lielo tirgus laukumu ar uzmundrinošo dzīvo skatītāju koridoru, ko izveidoja abās šaurās ieliņas malās sastājušies atbalstītāji, to ar uzviju kompensēja.:)

  • unknown rakstīja:

    turklat no belgju jaunavas :)

    Vai pēc horoskopa vai kā citādi?

  • sm72 sm72

    Aivar, tāds sīkums, ka līdz tam “lidojošajam” finišam ir jātiek:) Pa ceļam gadās tādi šķēršļi kā piemēram “strūklaka”:D

  • Didzis Didzis

    Tās fočenes tā sauc atmiņā to Briseli,ka nu.Bet nu Aivars to finišu NOLIDOJA pa SMUKO ! Man kautkā trāpījās to viņa finišu redzēt video(pēctam visi video neatgriezeniski “pārtrūka”),to šķiet redzēju vēl viesnīcā,kad visapkārt valdīja neskaidrība par sm72 neizprotamo pazušanu – visu laiku man bija pārliecība,ka šis aiz muguras ripinās.Jā ,bija arī laiki,kad varēju skriet sm72 pa priekšu,tas viss BIJA.

  • Aivars Aivars

    Sm72, visās strūklakās iet nopeldēties nedrīkst! :) Vienkārši Briseles maratonā tāda ekstra nav iekļauta.:) Taču tas, ka Tu, kaut distances jaukāko daļu – tās pēdējo kilometru nenobaudīji, saki, ka “pēc tēlainības un dabas skaistuma” trase šķita feina, izsaka ļoti daudz.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.