Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

1. oktobris 11:00

LSC atklātais čempionāts krosā


Vieta: , ,
Notikums:
Distance: ,

Organizē Latvijas skriešanas centrs. Galvenā tiesnese – Dzintra Ulpe (t. 26755884), sacensību direktors – Deniss Gorba (t. 26441152).

LSC čempionāts ir atklāts. LSC čempiona nosaukumu izcīna neatkarīgi no piederības Latvijas skriešanas centram.

Sacensības notiks Biķernieku mežā. Starts atrodas 500 m aiz Dzelzceļnieku slimnīcas Biķernieku ielas virzienā (netālu no Ieriķu un Biķernieku ielu krustojuma).
Starts jauniešiem un veterāniem (no 60 gadiem) – plkst. 11:00, starts pieaugušajiem un veterāniem (līdz 60 gadiem) – 11:40.

Vīrieši no 18 gadiem līdz 60 gadiem skrien 9 km (3 km x 3 reizes). Jaunieši līdz 18 gadiem, vīrieši no 60 gadiem un sievietes skrien ~4? km (~4? km x 1 reizi).

Reģistrācija notiek sacensību vietā no 9.30 līdz 10.30. Lūgums dalībniekiem ierasties savlaicīgi, lai paspētu reģistrēties attiecīgai distancei.

Dalības maksa Ls 2,00, pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadiem – Ls 1,00. (LSC biedriem attiecīgi Ls 1,20 un Ls 0,60.)

 

[Vēlāka piezīme. Atbilstoši publicētajiem rezultātiem, garā distance bijusi ap 8,5 km.]





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
bredato piedalās
Flinstons piedalās
Atis varbūt piedalās
kristiic piedalās
Sprintere piedalās
guncha varbūt piedalās
voļda piedalās
Dokken piedalās

Piedalās - 7

Varbūt piedalās - 2

13 komentāri rakstam LSC atklātais čempionāts krosā

  • JURIS

    Kādas distances ir šajā skrējienā? 2010. gada nolikumā bija rakstīts, ka dalībnieki skrien vienu vai divus 4,3 km apļus, bet rezultātos bija redzams, ka viens aplis bijis 3,8 km garš. Paskatījos, kādas distances pievienojuši tie, kas skrējuši pagājušajā gadā: viens 3,73 km aplis Ingai un minikin, divi 3,68 km apļi OreMan. Kurš no četriem apļa garumiem ir īstais?

  • Tā nelielā starpība starp 3.68 un 3.73 km droši vien daļēji skaidrojama ar to, ka starts un finišs aplim nebija gluži vienā vietā, līdz ar ko tiem, kas skrēja 2 apļus, sanāca bik citādi; un tad jau vēl kā kurš līkumus izskrien utt. Droši vien ap 3.7 km tas aplis tad varētu būt. Par šo gadu gan neko nezinu, vai turpar būs vai kur citur.

  • Dokken

    Šogad LSC Rudens kross notiks jau otro gadu. Kādreiz LSC rīkoja čempionātu Mežaparkā pa mežu, pēc tam bija kādu laiku pārtraukums. Uzskatam, ka šis kross varētu būt viens no sagatavošanas posmiem Siguldas kalnu maratonam.

    2010. gadā sagatavoju sarežģītu kalnainu trasi, pēc tam kluba biedri nosauca mani par sadistu.))) Tiešam trase bija ļoti smaga. Kaut es tikai pielāgoju startam savu skriešanas treniņu trasi. Šogad pavasarī uztaisījām vieglāku trasi – puse pa līdzeni un puse pa kalniem. Rudenī būs tāda paša trase.

    Jaunieši, sievietes un veterāni (vīrs 60 gadiem) skries 1 apļi (3,7 km), pieaugušie – 2 apļi (7,4 km). Godalgo vietu ieguvējām kopvērtējumā tiks pasniegts medaļas, diplomi un balvas, vecumu grupas uzvarētājam – diplomi un medaļas.

  • Tā trase, kas bija 2010. gada pavasara krosā, man ļoti patika – reāli forši kalniņi bija, tagad vēl to reizumis izmantoju treniņiem. Pērnā gada rudens kross arī bija labs.

  • Andulis

    Ir izmaiņas. Dokken šodien darīja zināmu, ka (citēju):

    sievietes un veterāni skries 3,7-4 km distanci. Faktiski tur aplis ap 3,7 km. Pieaugušie skries mazliet pa citu apli, tur apļa garums tuvāk 3 km.
    Tā kā gribēja Oreman, skriesim pa kalniem un tas ir smaga trase (3 km x 3 reizi).

  • Yee, kalniņi! :) Sanāks labs tests Siguldai.

  • Ervins

    Nu ko jūs dzenat sviestu ar tiem mērījumiem, Gorba teica trase būs 3.km gara visiem tiem kuriem tas ir pēc nolikuma-un trase tiešam ir smaga protams, ja tu neskrien sacensību režimā a tikai lēnā garā tad nav tik traki.

  • Ervins

    vispar nevar saprast cik tas aplis isti ir jo skreeju trenina sodien un nevaru saprast man sanaca ka skrienu pa 4,20 min uz 1.km kautka nelikas ka tik lenu skrienu ,tiesaam tiem kuriem ir garmin pulkstenis lai nomeera sakrienot sestdien.noskreeju 6.km pa 26,20 min

  • Nu ja būs tieši tas pats aplis, kas bija 10. gada pavasara krosā (sapratu, ka būs), tad tas tiešām ir gandrīz tieši 3 km, ir nomērīts ar Garminu (varbūt pietrūkst metru 50 vai tml.)

  • Dokken

    Sakarā ar to, ka krosa sacensības netiek fiksēti rekordi, bet tikai sasniegumi, nav svarīgi, cik precīzi ir distances garums. Sieviešu un veterānu aplis ir 3,7 km. Tā vismaz mani informēja Inga Roze vēl pagājušā gadā, pats izmērīju braucot ar kalnu riteni. Vīriešu aplis ir 3 km. Faktiski nav svarīgi cik skriet, ja nu nav starpības par kilometriem. Latvijas čempionātos vēl tālajos 90-tajos gados, kad krosus rīkoja Akmeņu parkā, sievietes skrēja 4 km, vīrieši – 8 km. LSC čempionātā distances princips paliek tas pats.

    Kausi ir gatavi, nelielas balvas arī, medaļas visiem godalgotu vietu ieguvējam vecumu grupās arī. Kausi ir smuki, pats arī skriešu var būt tikšu trijniekā un dabūšu tādu, kaut diez vai.)))) Tomēr gatavojos duatlonam un ne tikai skrienu, bet arī braucu ar šosejnieku.

  • Ervins

    Sveiki,nu nezin, nezin vai oreman ari rit taa priecaasies par tiem kalniniem -to gan griibeetos redzet.

  • Kāpēc lai viņš, tas OreMan, nepriecātos? Bija labs skrējiens, pamazām gatavojoties Siguldai. Izdevās atkal tikt pie jauna konkurenta, kuru šodien apspēju pirmo reizi. Tas ir Mitrofans, kurš parasti nenormāli ātri skrēja Juglas apļus un arī visās pārējās sacensībās finišēja pirms manis.. :) Pie tam šis laikam ir pirmais gadījums, kad esmu pēc ilgiem pūliņiem apspējis kādu, kas nav par mani vecāks, bet gan jaunāks :D

  • Ervins

    Ja gan Mitrofans tagad mazs trennejas vairak aizraujas ar politiku, lai gan vina distances bija 400m, 800m , 1500m, tapee nav briinums ka apskreeji vinu.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.