Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

23. jūlijs 23:55

Paulig nakts skrējiens Ventspilī


Vieta: , ,
Notikums:
Distance: , ,

Mājas lapa: Paulig nakts skrējiens Ventspilī
Pieteikšanās lapa: Paulig nakts skrējiens Ventspilī pieteikšanās

Visiem, kas grib izbaudīt nakti Ventspilī!

Ventspils Maratona Klubs kopā ar Somijas kafijas ražotāju Paulig , Ventspils pilsētas domi un Nike rīko pirmo nakts skrējienu Ventspilī grandiozajos Ziedu svētku ietvaros, kuros pat uzstāsies pasaules slavenais mūziķis Paul Young kopā ar Liepājas simfonisko orķestri.

Pasākuma skrējiena starts tiks dots 23. jūlijā plkst. 23:55 un finišs būs jau pēc pusnakts 24. jūlijā. Iesildīšanās sāksies no plkst. 21:00, kad stadionā tiks ieslēgts lielais videoekrāns, kurā varēsiet skatīties labākos mirkļus no Piedzīvojumu Parka Pusmaratona 2011, skanēs mūzika un Paulig cienās ar kafiju, kā arī būs sarūpētas citas aktivitātes, kas neļaus garlaikoties. Pasākuma atbalstītājs somu kafija Paulig apbalvos sacensību uzvarētājus, kā arī katram dalībniekam sagādās piemiņas velti.

Pieejamās distances:

2,4 km – iesācējiem,

4,4 km – gan iesācējiem, gan rūdītiem skrējējiem,

6,4 km – rūdītiem skrējējiem.

Sacensību numuri būs īpaši ar to, ka tie kalpos arī kā bezmaksas ieejas biļete uz šīs nakts balli Reņķa dārzā.

Visas Ziedu dienas pasākumu plānu varat atrast http://ventspils.lv/lat/izklaide/385-latvijas-puku-draugi-pulcesies-ventspili .

Uz tikšanos,

Ventspils Maratona Klubs

Vieta un laiks
Sestdienā, 2011.gada 23. jūlijā Ventspilī. Starta un finiša vieta, un reģistrēšanās vieta – OC stadionā Ventspilī, Sporta ielā 7/9.
Sacensību laika plāns:
• plkst. 21:00-23:30 reģistrācija, numuru saņemšana sacensībām;
• plkst. 23:55 kopējs starts visām distancēm;
• plkst. 1:00 apbalvošana.

Distances

  • 6.4 km (trīs apļi pa pilsētas ielām)
  • 4.4 km (divi apļi)
  • 2.4 km (viens aplis)

Trases segums – betona bruģakmens, asfalts, iespējams zālāja segums nelielā posmā. Reljefs – līdzens. Skriešanas trasē no plkst. 23:20 līdz plkst.1:00 būs slēgta transporta satiksme. Atsevišķos gadījumos iespējama policijas kontrolēta pilsētas satiksmes autobusu kustība.
Laika ierobežojums 1 h 05 min (līdz plkst. 1:00). Pēc plkst. 1:00 sacensību laikā slēgtajās ielās tiks atjaunota brīva transporta kustība.

Pieteikšanās sacensībām
Pirms sacensībām – sūtot e-pastu uz aigars@pusmaratons.lv ar pieteikumu – vārds, uzvārds, dzimšanas dati, distance, kurā piedalīsies, komandas nosaukums. Iepriekšējā pieteikšanās tiek izbeigta piektdien, 22. jūlijā plkst. 24.00.
Sacensību dienā – reģistratūrā no plkst. 21:00 līdz plkst. 23:30.

Dalības maksa
Visām distancēm:

  • piesakoties iepriekš – līdz 22. jūlijam, bezmaksas dalība;
  • sacensību dienā uz vietas – 2 LVL.

>> NOLIKUMS – pilns teksts (.docx formātā) <<

 

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
sm72 piedalās
austraaa piedalās

Piedalās - 2

7 komentāri rakstam Paulig nakts skrējiens Ventspilī

  • Andulis

    Pie ventiņiem varam skriet gan dienā, gan naktī. :)
    (Varētu pat šo uzskatīt par atjaunošanās riksīti pēc LSC pusmaratona, kurā finišēts pirms ~11 h …)
    Sola kafiju un bezalkoholisko alu… Starts bez maksas…

  • sm72 sm72

    Kur bezalkoholiskais alus, tur es:D Bet ja nopietni, skrējiens notiek drusku vēlāk, kā mans ikdienas treniņš, tādēļ kādēļ to neizmantot kā tempa treniņu?

  • Dima

    Ja kāds no Rīgas brauc ar auto , lūdzu padodiet ziņu runner365@inbox.lv ; 29244605

  • Didzis Didzis

    Šajā skrējienā, 6,6 km distancē, savā grupā godpilno 3.vietu izcīnījis MŪSU UZLECOŠĀ ZVAIGZNE – sm72 !!! APSVEICU !(rez.26:25)/Jā,un viņš arī apsolījis,ka nākamā gada nakts skrējienā Ventspilī,VSK Noskrien startēšot pilnā sastāvā !!!

  • sm72 sm72

    Apsolījis gan neesmu, bet noteikti silti iesaku:) Šogad jau startēja daži mūsu noskrienieši. Pie tam ar labām sekmēm, jo pēdējā aplī viens mūsējais man “pabaroja ar putekļiem”.

    Biju liekas par strauju iesācis, jo aizmirsu mājās GPS pulksteni, līdz ar to biju diezgan piekusis un diemžēl neatceros straujā puišā “kličku”:) Bet apsveicu viņu par straujiem pēdējiem km.

    Par pasākumu runājot, tiešām foršs un stilīgs. Kā jau pie ventiņiem- visam jābūt ar glanci:) Jāsaka, ka skrējēju līmenis bija gana augsts- Florošeks, Serjogins, Jeļizarova, Rumbinieks un tml.

    Sireāli, jo protams nepierasti ir skriet pusnaktī, taču pirms skrējiena bija iespējams relaksēties ar Pola Janga koncertu. Kā skrējiens, tā koncerts skrējējiem “uz bumbiņu”:)

    Skrrējēju bija samērā daudz. Liekas ap kādiem 200. Kas manuprāt ir ļoti labs rezultāts šāda veida pasākumam.

    Skrējiena laikā rasināja lietutiņš, tādēļ orgiem drusku jāpadomā par 150 metru zāliena posma alternatīviem risinājumiem. Trasē bija arī pāris trepju pakāpienu, bet cepuri nost Andrim, ka pirmajā aplī par to skrējējusi pabrīdināja.

    Visumā skrējiens patika un ceru, ka arī nākošajā gadā izdosies ventiņiem šādu pasākumu ieviest par tradīciju.

  • Andulis

    Tencinu par reportāžu un apsveicu ar bronzu. Kāds b/a alus tika piedāvāts? :)

  • sm72 sm72

    Nu jā, aizmirsu pieminēt svarīgu lietu. P;ec skrējiena atsildoties mielojos ar bezalkoholisko Bltikas aliņu:) Izprot taču orgi skrējēju vēlmes, jo paši taču skrējēji:D Par piedāvātās kafijas marku- tas lai paliek noslēpums:)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.