Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

29. janvāris 08:30

International Marathon of Marrakesh


Vieta: ,
Notikums: , , ,
Distance: ,

Mājas lapa: International Marathon of Marrakesh
Pieteikšanās lapa: International Marathon of Marrakesh pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Treniņu plāns pusmaratonam:

Pieteikšanās internetā līdz 23. janvārim, kā arī uz vietas 27.-28.01. Maratons 60 EUR, pusmaratons – 40 EUR  (+ vēl transakcijas maksa 3 EUR).





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Arvis piedalās
Dzo piedalās
Rainers piedalās

Piedalās - 3

16 komentāri rakstam International Marathon of Marrakesh

  • Aivars703 Aivars703

    Kurš var izdomāt sev jaukāku dāvanu savā vārda dienā?

  • sm72 sm72

    Pēc pieredzes varu teikt, ka es pirms pusotra gada uzskrēju maratonu 31.decembrī un pēc tam liekas sabojāju visu nākošo sezonu:( Tāpēc esi uzmanīgs ar ziemas siltajiem maratoniem.

  • Aivars703 Aivars703

    Šo es skriešu izbaudot Āfrikas Maratona atmosfēru iekļaujot Marokas apskati. Uz rekultātu skriešu maijā vai jūnija sākumā.

  • Andulis

    Jau savlaicīgi apsveicu Aivaru703 nākošajā vārda dienā! Jauns kontinents, nudien, ir piemērota dāvana maratonistam. :)

    sm72: Kaut kā nemanu, ka Tu toreiz būtu sev nākošo sezonu sabojājis. Pēc 31.12.2009. ir sekojis PR labojums par 4 minūtēm Barselonā (7.03.2010.). Un vēlreiz par 4 minūtēm – Pēterburgas Balto nakšu maratonā, turklāt ar vēju cīnoties (27.06.2010.). …Labi, rudenī Briselē iznāca, kā iznāca – bet pie tā nez vai vari silto zemju piedzīvojumus pirms ~9 mēnešiem vainot? ;)
    Tā ka nebaidi velti jaunos Āfrikas iekarotājus, kas ies Tavās pēdās. :)

  • sm72 sm72

    Beidzot Andul Tu arī sapinies savās topogrāfiskajās pamatzināšanās:) Aivars703 ietu manās pēdās, ja skrietu Āzijas maratonu:)

    Par to ssabojāto sezonu jāsaka, ka mans ķermenis vasarā sāka niķoties saulē sākot ar Kuldīgas satelīta skrējienu, jo iespējams tam bija nositusies karstuma un gadalaiku izpratne:) J';asaka, ka tomēr no mūsu mīnusiem aizbraukt uz Marokas +16 un ķermeni pakļaut maratonslodzei- ir gana nopietns pārbaudījums.

  • Aivars703 Aivars703

    Es katru gadu ap šo laiku braucu baudīt saulīti – pārsvarā uz Ēģipti. Šogad tur februāra sākumā novicoju virs 100km. Domāju – organisms jau būs pieradis ka vasara viena gada laikā ir divreiz.

  • Andulis

    Jā, sm72, par topogrāfiju Tev taisnība. Piemirsu, ka neesi pilnvērtīgs “afrikānis”, kaut gan ļoti tuvu tam. :)

    Hm, tad Tu domā, ka ķermenis ir tik jūtīgs pret sezonu maiņas ritmu? Var jau būt… tas laikam ir individuāli… Cerēsim, ka Aivars703 šajā ziņā pietiekami trenēts.

  • Arle Arle

    Anduli, par Aivaru703 mums nevienam vairs šaubu nav, uzaudzējis nerviem otro kārtiņu un kļuvis par pilnvērtīgu meža dīvainīti, un par mačiem runājot – nenokausējams iron man :D
    LSC 30nieks, Tallinas maratons pēc nedēļas Valmiera vēl pēc nedēļas rogains, tālāk duatlons, siguldas pusīte, ozo pusīte, siguldas 55K uhhh…

  • Aivars703 Aivars703

    Plāni mainīti. Naudas iespējas nevelk līdzi manām vēlmēm. Pirmais nopietnais starts tikai 29.aprīlī Diseldorfā. Varbūt iznāks aizbraukt martā uz Ēģipti. Ja tur beigs karot.

  • Aivar703 beidz lauzties kā jauna meita un brauc līdzi uz Hamburgu, kā tu saki”izbaudot Āfrikas Maratona atmosfēru iekļaujot Marokas apskati” šinī traktējumā varam pārveidot par Vācijas un Hamburgas. Datums tas pats 29. aprīlis.m Starts vien ko vērts Reperbānī! Temps mums apmēram vienāds, tā kā pat vienā ritmā varam skriet.

  • Aivars703 Aivars703

    Varam saorganizēties uz nākošo gadu. Man Diseldorfai lidmašīnas biļetes un dalība samaksāta. Kompānija arī jau piemeklēta – Didzis. Tā kā Aivars mums ar Didzi iedeva kurvīti – svinēsim Diseldorfā trijatā – es, Didzis un Alus (un visi bez sievām).
    Bet nākošgad gan Hamburgā.

  • sm72 sm72

    Vai kādam nav kāda informācija par mūsu šodienas āfrikāņu rezultātiem?

  • Tikai tas, ko Arvis un Rainers paši piereģistrējuši savos skrējienos..

  • Arvis Arvis

    Džo ieskrēja zem 3 h. Mūsējos rezultātus jau var redzēt, tik tie ir provizoriskie no mūsu pulksteņiem. Pēc oficiālajiem rezultātiem vajadzētu būt ātrākiem.
    Skrējiens bija interesants, jo ejot uz startu bija tikai 5 grādi virs 0 un tai brīdī kad skrējiens gāja uz beigām jau prasījās pēc ēnas, jo saule jau bija kārtīgi uzkurinājusi apkārtējo gaisu.
    Tāda lieta ka tiek aiztaisīta visa trase braucējiem šeit neeksistē. Gandrīz pie katra krustojuma bija izveidojies sastrēgums un izskatījās ka policists knapi varēja savaldīt pūli. Un tikko kā starp skrējējiem parādījās kāda lielāka atstarpe tā braucēji no zemā starta dūmodami laida pāri. Tas nekas ka skrējējiem to visu vajag elpot. :) Bet tā jau tāda eksotika. Katrā ziņā viss šis skrējiens ir piedzīvojuma vērts.

  • Didzis Didzis

    MALAČI :)

  • malači! tā turēt! :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.