Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

25. marts 08:30

Marató de Barcelona 2012


Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance:

Mājas lapa: Marató de Barcelona 2012
Pieteikšanās lapa: Marató de Barcelona 2012 pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:
VSK Noskrien un citu latviešu skrējēju iecienīts maratons!

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Mathias varbūt piedalās
aicis1 piedalās

Piedalās - 1

Varbūt piedalās - 1

18 komentāri rakstam Marató de Barcelona 2012

  • Andulis

    Vēl tikai nedēļu var reģistrēties. Vai šoreiz Barselonā noskrieniešu būs mazāk? Pērn bija trīs pārstāvji.
    Organizatori stāsta, ka esot reģistrēto skrējēju rekordskaits, varbūt pārsniegšot 18 000. Šogad varētu sanākt 4. vai 5. lielākais maratons Eiropā?

    Mājaslapā nejauši ieskatījos šī maratona vēstures sadaļā. Tur saistošs stāsts par attīstību no pirmsākumiem 1978. gadā līdz mūsu dienām. Autors nevairās pieminēt arī trūkumus un neveiksmes. Tiem, kas skrējuši Barselonā vai vismaz tur bijuši, varētu likties interesants.

  • Mjā izskatās, ka es šoreiz būšu viens. Tie kas ir bijuši devuši citos medību laukos, bet kas nav vēl briest:).
    Pēc organizatoru ziņām izklausās, ka tiešām dalībnieku skaits būs iespaidīgs.

  • Arta

    Aicis1 -Tu nebūsi viens. mēs gan neesam noskrien.lv fani, iebridu te tikai lai palasītu par Barselonas maratonu, jo tomēr omulīgāk, ja zināms, ka no Latvijas tur būs vēl kāds. Mēs skriesim divatā ar vīru un šis būs mūsu otrais ārzemju ‘tūrisma’ maratons. Tikai tai pūlī kādu no Latvijas satikt laikam gan būs pagrūti…

  • Forši prieks dzirdēt, ka būs vēl kāds:). Mjā pieļauju, ka saskrieties būs nereāli, bet tomēr darbībām,ja kas varam apmainīties ar telefoniem: mans 29184537 (man šī būs debija ārpus LV:):):) )

  • Aivars Aivars

    Šogad, papildus visiem pagājušā gada jaukumiem, Barselonā būs vēl viena ekstra – ogļhidrātu želejas 20. un 30.kilometros:

    It will be the big news this year when it comes to refreshment stations. Gu Energy Gels can be found at two points of the race.

    The organization of the Zurich Marató de Barcelona will distribute two refreshment stations along the route where you will find the Gu Energy Gels. Specifically, they will be located at km 20 and km 30.

    Gu Energy Gel # 1 in the U.S., have been chosen by the Zurich Marató de Barcelona as the official gels due to its nutritional benefits, carbohydrates, amino acids and stomach stabilizers. Gu offers a wide range of flavors, for this occasion, the Zurich Marató de Barcelona has opted for the lemon, strawberry – banana (without caffeine), orange – mandarin and vanilla (with caffeine). All Gu gels are gluten free.

    The intake of such gels will help you regain muscularly, providing a surplus of energy to the runner. Strategically placed to give you the energy needed to recover what you lost until that point, we recommend trying the gels before the marathon because in each person it will produce a different effect. Thus, it is important to try them before in order to prevent that your body can not properly assimilate them on the race day.

    In the coming days we will provide the complete list and location of the different refreshment stations, which are distributed along the course of the Zurich Marató de Barcelona.

  • Andulis

    Piereģistrējušies 19 455 skrējēji. Tas nozīmē, ka Barselonas maratons var ierindoties ceturtajā vietā Eiropā pēc finišētāju skaita. http://www.zurichmaratobarcelona.com/saladeprensa_i.php?noticia=958

    Atklāti sakot, tas liekas pārāk daudz! Jau pirms trim gadiem, kad bija pieteikušies “tikai” 9 752 skrējēji, šķita – optimālais skaits būtu par ~trešdaļu mazāks… Taču, protams, tā ir gaumes (kā arī pārdomātas sacensību organizācijas) lieta…

  • Didzis Didzis

    Šī ir BARSAS nedēļa ! Jaukas atmiņas no 2010.,2011.gadu pirmā maratona,tie gan bija 3 nedēļas ātrāk kā šogad.Dalībnieku skaits ar katru gadu kuplāks,tas vien liecina par šī maratona organizāciju,popularitāti.Šo maratonu noteikti ir vēlme vārēt vēl un vēl,vismaz man,jo neēsmu no tiem,kas neatgriežās izskrietos maratonos,man labāk tīk atgriezties pārbaudītās vērtībās.VEIKSMI TIEM,KAS IZVĒLĒJUŠIES ŠO 2012.!

  • Paldies Didzi un visiem,kas Jutīs līdz. Ceru, ka gūža, kas sadomājusi pēdējā nedēļā pastreikot nesabojās visu pasākumu un ļaus godam sasniegt finišu:). Svētdien piedomājat kādu labu domu, kas neļautu kājai izbeigties:)

  • Didzis Didzis

    aicis1,tikai mierīgi un prātīgi,skrien savā tempucī.Finišu sasniegsi smaidošs – to novēlu,tad viss būs okey.

  • Aivars Aivars

    Šis ir ļoti labs pasākums no visiem viedokļiem. Un pie visa tā vēl papildus lieliskā reibinoši ziedošā Barselona! :)

  • Arta

    aicis1
    Ja vēl redzēsi ziņu, mēs lidojam sestdien ar tiešo reisu. Ja kas, mans telefons 29136524. Lai veicas

  • sm72 sm72

    Vakardien braucu cauri Barselonai. Diemžēl klimatiskie laika apstākļi tādi paslapji. Galvenais, lai neuznāk sniegs kā 2010.gadā!

  • Didzis Didzis

    Skatos,skatos – Barsā viss notiek ! Pirmo kenijiešu rezultāti gan pieticīgāki kā iepriekšējos gados – “tikai” 2:11.Latviju arī pārstāv vērā ņemams pulciņš,kas tuvojas jau finišam,virtuāli esmu ar viņiem,veiksmi pēdējos kilometros !

  • aijach aijach

    Sasniegt tik ekskluzīvu rezultātu kā 3:00:00 Maratonā – tur nepietiek tikai ar treniņiem vien !
    Apsveikums Aicim1 ar šo sasniegumu! :)

  • sm72 sm72

    Tiešām baigais malacis Aicim1. Žēl, ka tiesnesim atkal drupačas pietrūka līdz 3:00.

  • Andulis

    Pirmajā mirklī pat neticēju, ieraudzījis šādu rezultātu – ar četrām nullītēm. :) Žēl, ka drusku viņam pietrūcis, lai uzlabotu pērno NRM sasniegumu… bet, vienalga, labi.
    Izskatās, ka divi ātrākie latvieši ir arī ātrākie baltieši.

  • Andulis

    718. 01439 Aigars Kalējs 3:00:00
    727. 00437 Raimonds Buls 3:00:05 (pērn Barselonā 3:01:31)
    4966. 19033 Vjačeslavs Istraņins 3:34:48 (debija?)
    9853. 05805 Evija Reine 4:00:26 (PR?)
    12913. 08511 Mārtiņš Pērkons 4:22:45
    13316. 17987 Viesturs Kronbergs 4:26:46
    13317. 17986 Arta Kronberga 4:26:46

    Īsti nevar saprast, bet laikam tie būs oficiālie (bruto) laiki.

  • Hei, Hei:) Paldies visiem atbalstītājiem un līdzi jutējiem. Pasākums pa tiešām bija labs atmosvēra un atbalsts trases malā visa skrējiena laikā arī bija SUPER. Personīgs sportiskais skatījums(grībējās labāk), bet ņemot vērā visas iepriekšējās likstas, ļoti labs apbalvojums ir apaļīgais cipars: 3:00:00:):):) Pieņemu,ka otreiz mūžā tik precīzi diez vai izdosies izšaut:):):)Ar to arī šis Barsas maratons būs priekš manis īpašs. Skatos Raimonds ir labi iesācis un gājis labā grafikā, bet tā pat kā man otra puse ir bijusi diezgan kaujoša:), žēl, ka tik maz pietrūka, lai palīstu zem 3st. Trases pēdējie 2km veda mazā lēzenā kāpumā un tas pēdējos km padarīja pavisam lēnus ne tikai man:).
    Vēlreiz paldies par atbalstu un tiekamies jau citos izaicinājumos:)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.