Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

4. maijs 13:00

Stipro Skrējiens 4


Vieta: , , ,
Notikums: , ,
Distance:

Mājas lapa: Stipro Skrējiens 4
Pieteikšanās lapa: Stipro Skrējiens 4 pieteikšanās

 

 

Cik stiprs esi Tu un Tavi draugi? Tavs draugu kolektīvs? Esi piedalījies un zini, kas ir Stipro Skrējiens? Esi dzirdējis, bet nav bijusi drosme pieteikties? Dzirdi par šādu pasākumu pirmo reizi? Stipro Skrējiena rīkotāji atkal met izaicinājumu Latvijas stiprākajiem. Šis nav tradicionāls skrējiens asfaltētā distancē vai labiekārtotā meža trasē. Pēc finiša noteikti jūs būsiet netīri un slapji, bet ļoti apmierināti un gandarīti par savu veikumu distancē. Tikai Stipro Skrējienā izpalīdzība un atbalsts blakus esošajam dominē pār vēlmi uzrādīt labāku laiku trasē. Galvenais uzdevums – sasniegt finišu. Vēlaties izbaudīt šādas emocijas? Tad Stipro Skrējiens ir tieši Jums.

Kopš pagājušā gada par labu tradīciju kļuva Stipro Skrējienu rīkot 4. maijā. Devīze “PAR STIPRU LATVIJU” aicina ne tikai atkal pārbaudīt savu varēšanu, bet arī pietiekami netradicionālā veidā atzīmēt Latvijas Neatkarības atjaunošanas kārtējo gadadienu.

STIPRO SKRĒJIENS noteikti izceļas uz citu skrējienu fona. Šāda veida pasākums Austrumeiropā ir vienīgais. Latvija var! Dalībniekus gaida 6.5 km garā trase ar vairāk kā 30 dabīgiem un mākslīgi veidotiem šķēršļiem. Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, pārbaudījumi tiks uzlaboti un mainīti. Vienlaicīgi organizatori arī gatavo pilnīgi jaunus šķēršļus, kuri būs pārsteigums iepriekšējo skrējienu dalībniekiem. Pārbaudiet savu spēku, varēšanu un atklājiet sevī īpašības, kuras pirms tam nebija izpaudušās.

Organizatori no 30. janvāra aicina pieteikties skrējiena dalībniekus no 18 gadiem, gan vīriešu, gan sieviešu ieskaites grupā. Īpaša dalībnieku grupa tiek veidota komandām, kuras var veidot darba kolektīvs vai draugu kopa. Vienīgais nosacījums – komandā jābūt vismaz vienai dāmai.

Stiprākie Latvijas iedzīvotāji pulcējas 4. maijā Cinevillā un viņus atbalsta Betsafe, Sportland un Gandrs.

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
par stipru piedalās
Indra piedalās
Gints Lasmanis piedalās
Andrejs piedalās
ekstremā piedalās
dy.kaskis piedalās
Edgars Tomsons piedalās
ANSIS piedalās
edGars piedalās
Vaivars varbūt piedalās
Lieņuks piedalās
maffija piedalās
Inga_K piedalās
ricardo piedalās
Dace_S piedalās
aivis.brutans piedalās
OreMan piedalās
sizdid piedalās
raitisbe piedalās
daksa piedalās
Ilze_Sa piedalās
Rižiks piedalās

Piedalās - 21

Varbūt piedalās - 1

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.