Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

24. augusts 12:00

8. Latvijas Čempionāts un Latvijas kausa izcīņa rogainingā


Vieta: , , , ,
Notikums: , ,
Distance: ,

Mājas lapa: 8. Latvijas Čempionāts un Latvijas kausa izcīņa rogainingā

8. Latvijas Čempionāts un Latvijas kausa izcīņa rogainingā – 24.-25. augusts, 2013.

Sacensību norise:

23.08.2013
no 20:00 sacensību centra atklāšana, pirmo dalībnieku ierašanās
24.08.2013
8:00 – turpinās dalībnieku ierašanās, sākas dalībnieku reģistrācija, numuru izsniegšana, SI karšu piestiprināšana dalībniekiem
10:00 – karšu izsniegšana
12:00 – kopējs starts 6 un 24 stundu rogaininga dalībniekiem
18:00 – 6 st. dalībnieku finišs
no 18:00 – pieejama ēdināšana sacensību centrā 24 st. dalībniekiem
19:00 – apbalvošana 6 st. dalībniekiem
20:41 – saule riet
21:23 – mēness lec
21:23 – tumsas iestāšanās
25.08.2013
5:29 – aust gaisma
6:11 – saule lec
12:00 – 24 st. komandu finišs
13:00 – 14:00 rezultātu publicēšana un dalībnieku apbalvošana
26.08.2013
10:00 – sacensību centra slēgšana

Starts: Visiem dalībniekiem jādodas uz starta laukumu līdz 11:45. Pie ieejas starta laukumā tiks notīrītas un pārbaudītas SI kartes. Katram dalībniekam jābūt pārliecinātam par to, ka viņa SI karte ir notīrīta un pārbaudīta. Starts tiks dots sestdien, 24. augustā, 12:00 ar labi dzirdama skaņas signāla palīdzību.

Finišs: Kontrollaika beigas ir svētdien, 25. augustā, 12:00. Pēc finiša (atzīmējoties finiša stacijā ar uzrakstu „Finish”), organizatori noņems SI karti no dalībnieka rokas un nolasīs datus. Par katru nokavētu minūti vai tās daļu komandas rezultātam tiks atskaitīts 1 ieskaites punkts. Komandas, kas finišē 30 un vairāk minūtes pēc kontrollaika beigām, netiek vērtētas.

Rezultāti: Pēc finiša katrs dalībnieks saņem izdruku ar SI kartes nolasīšanas datiem, kur redzami apmeklētie KP, kopējais distances laiks, katra posma laiks starp KP un savākto punktu summa. Individuālās izdrukas ir sākotnējais, bet ne galīgais rezultāts. Pēc kontrollaika beigām sākotnējie rezultāti tiek publicēti sacensību centrā. Galīgie rezultāti tiks publicēti Latvijas Rogaininga mājas lapā.

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Dina piedalās
Ugis sekoju līdzi
Inga_K piedalās
Vizbuliite piedalās
maffija piedalās
didzisc piedalās
Inese Vārna piedalās
Ilze FM piedalās
baibab piedalās
certa sekoju līdzi
Aivars703 piedalās
LasmaO sekoju līdzi
Mārtiņ š piedalās
Sarmīte piedalās
sola.scriptura piedalās
daskilla piedalās

Piedalās - 13

Seko līdzi - 3

25 komentāri rakstam 8. Latvijas Čempionāts un Latvijas kausa izcīņa rogainingā

  • Andulis

    Ņergas, Susliki, kodēti Āgenskalnieši u.c. meža dīvainīši ir aicināti atķeksēties :)

    Paldies kl. audz. par sagatavoto ierakstu!

  • Aivars703 Aivars703

    Visi meža iemītnieki ir brīdināti ka nedēļas nogalē Baldones mežos klīdīs liels pulks neadekvātu meža dīvainīšu kas maskējas zem susļiku, susuru, taurenīšu, āpšu, govju, aļņu, bebru nosaukumiem. Kaut visi ir bez uzpurņiem un nav piesieti, ir nekaitīgi jo pārsvarā pārtiek no līdzpaņemtiem krājumiem, ogām, koku mizas un dzer no jebkuras tērcītes. Viņi pat nerej.

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Kā jau nu kurš gatavojas 24 stundu sacensībām.
    Cits skrien, cits orientējas Magnētā vai kur citur.
    …es? Es trenējos iztikt bez miega 24 stundas. Šonedēļ vien 2 reizes gandrīz izdevās :)))

  • maffija maffija

    Vizbulīt, tev diezgan brutālas treniņmetodes :)

    Izrādās, ka pasākumā piedalīsies labs bariņš noskrieniešu :)

  • voļda voļda

    Veiksmīgu startu visiem Noskrieniešiem:))

  • Imants A. Imants A.

    Foršs ieraksts sacensību programmā. 26.08.2013. 10:00 – sacensību centra slēgšana. Tas ietver arī nomaldījušos dalībnieku izvešanu no meža un saballējušos apbalvošanas ceremonijas viesu sakrāmēšanu kravas kastēs un nogādāšanu pēc pieraksta vietas? :D

  • Andulis

    Imant, saki skaidri, vai Tev ir prognoze par konkrētiem dalībniekiem, kam šie pakalpojumi izrādīsies nepieciešami? :D

    Pēc 3/4-stundas “nerejošie meža dīvainīši” dodas ceļā. Turās!

  • Andulis

    “Kontrolpunktu skaits ir 79, to vērtības no 3 līdz 10, maksimālais ieskaites punktu skaits 514. Visus KP iespējams apmeklēt, veicot apmēram 125 km garu distanci „gaisa līnijā”, taču organizatori prognozē, ka to neizdosies veikt nevienai komandai.”

    Varētu slēgt derības, kā [ne]piepildīsies šī prognoze :)

  • Imants A. Imants A.

    Anduli, tā ka pats šajā pastaigā nepiedalos, tad par pakalpojumu nepieciešamību nevaru galvot. Vienkārši interesējos, ja nu nākamgad sadomāju piedalīties… Izzinu servisu :D

  • Inga_K Inga_K

    Viena no Āgenskalniešu kartēm palika manā mašīnā :) Kam pietrūkst – lūdzu pieteikties.

  • Aivars703 Aivars703

    Lieku 2 Alus – piepildīsies prognoze par visu KP NEApmeklēšanu. 6 stundas pats izbaudīju un izjutu uz savas ādas apkārtni un sapratu visu Baldones apkārtnes burvību un neprognozejamīmu.

  • Ilze FM Ilzefm

    Inga, ja karte ir ar nogrieztu apakšu, tad tas ir plānošanas palags.

    Apvidus tiešām neprognozējams un interesants. Pāris eleganti ieberzieni it kā vienkāršās vietās, un viss skaistais plānojums vējā. Daļu punktu vairs nepaguvām sasēņot. Toties iespējams varam pretendēt uz “garākā finiša spurta” titulu. Nācās godam atstrādāt komandas nosaukumā iepīto “Noskrien” vārdu.:)

    Bija labi. Vēlreiz paldies Aivaram par kompāniju un Ingai par šoferēšanu.

  • Inga_K Inga_K

    Jap, tā ir plānošanas karte. Značit – neglabāšu :)
    Un varu tikai piekrist Ilzei un Aivaram par neprognozējamu apvidu. Ja iedala vienmērīgi zaļu karti ar baltiem laukumiem, tad tu nezini kas gaida priekšā – vai mežonīgs briksnis baltajā izcirtumā, vai elegants pasaku mežs kaut kur zaļuma viducī. Apkārtne lieliska, kaut gan pēdējās 30 minūtēs mani nokāva avenes, krūmi un nātres manā augumā. Škrobe, ka tās pēdējās avenes nepaguvu paķert saujā. Tagad fantastiski labi – pec dušas ar mazliet sūrstošajām kājām var apcerīgi atcerēties visas skaistās un nomācošās lietas un vietas :) Patīk, kā izskalotās botas vēl smaržo pēc meža.

  • LasmaO LasmaO

    Absolūtajiem uzvarētājiem izdevās savākt 439 punktus, kas ir apt. 85% no iespējamā – normāls rādītājs 24h rogaininga sacensībās.

    Suminām Dinas komandu ar 1. vietu sieviešu grupā 24h distancē un Sarmītes komandu ar 2. vietu sieviešu grupā 6h distancē!

    Ļoti atzīstams rezultāts debitantiem Ņergām – tikai nieka 2 punkti pietrūka līdz pjedestālam savā grupā!

  • Aivars703 Aivars703

    Tradicionāliem pāriem (kungs+dāma) dikti blīvi rezultāti, es pat teiktu unikāli – 1.vieta 368 punkti, 2.vieta – 366, 3.vieta – 362, 4.vieta ŅERGAS – 360. Kontrolpunkts (KP) bija no 3 līdz 10 punktu vērtībā. Un ŅERGĀM bija vēl 45 minūtes laika. Te laikam visas 4 komandas varēs pētīt savus maršrutus un domāt kā būtu, ja būtu….
    Apsveicu ŅERGAS ar izcilu rezultātu.
    Ja pieņem ka Rogaina īstais vecums (briedums) ir ap 40, tad komanda vēl var 15 gadus krāt pieredzi un tad parādīt īsto ŅERGU spēku (protams ja būs interese to darīt un nebūs visi purvi, meži noasfaltēti)

  • LasmaO LasmaO

    Aivar – tā jau klasika, kad pāris dienu pēc rogaina tiek vēl un vēl pētīta karte, plānots un kalkulēts!
    P.S. Pie pēcfiniša Alus kausa vai kafijas tases plānošana parasti padodas daudz labāk, nekā pirms starta :) Šis ir pierādīts fakts!

  • Mārtiņ š

    He, man joprojām mūsu plānojums ļoti apmierina, redzēs kā būs pēc citu izdarītā uzzināšanas. Tas, ka nesanāca izpildīt, ir cita lieta.

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Interesanti, vai ir kāds(-i) punkts, kuru nav paņēmusi neviena komanda.
    Pašai pasākums patika. Neizbaudīju gan par visiem 100%, bet ļoti labi pavadīts laiks, svaigs gaiss, garo nātru smarža un brūklenes, brūklenes, brūklenes. Tagad man ir karte ogošanai :)

  • LasmaO LasmaO

    Rogaining.lv pamazām tiek ievietota dažāda informācija, kuras starpā būs arī statistika par KP apmeklējumiem – tad arī redzēsim. Domāju gan, ka tādu nebūs :)

  • maffija maffija

    Paldies, Aivar, par mierinājumu :)) Paldies arī citiem satiktajiem noskrieniešiem – Lāsmai, Vizbulītei, Egīlam, Marekam, Aijai, Ingai, Ilzei, Kristapam un tiem trim noskrieniešiem, kuri pasveicināja mežā! “Savējo” klātbūtne radīja mājīgāku atmosfēru svešajā rogaininga pasaulē :)

  • Sarmīte Sarmīte

    Paldies Lāsma par apsveikumiem, bet par 2.vietu drusku ir rūgtuma piegarša… No vienas puses – vinnēja mūsu OK Pūznis partneres, bet…. mums vēl bija 16 min laika un punkts, kuru varējām paņemt – bet slinkums un doma, ka ar 101 6h mačā WV grupā vajadzētu būt gana…
    Mums ar pārinieci mežs un orientēšanās izdevās uz visiem 100 – nevienas kļūdas, viss likās tik saprotams un skaidrs. Lielākais prieks bija par to, ka nevajadzēja izmantot nevienu atkāpšanās ceļu – savu plānojumu paveicām uz izcili! Pagājušajā gadā mums beigās bija kross un pārtērēts laiks, noberztas kājas un kļūdas – lai arī skrējām savos ikdienas orientēšanās mežos.
    Nākamajā rītā sagaidot savas auto pasažieres pēc 24h secināju, ka to gan negribu – par traku:)
    Sveiciens visiem meža dīvainīšiem, īpaši tiem, kas cīnījās 24h !!!
    Organizatoriem arī lielais paldies – viss bija Super!

  • LasmaO LasmaO

    Jā, tā ir arī mana lielā rogaininga nelaime – ka nav konkrētas distances, it kā vari vēl iet un vari vairs neiet. Vairākas reizes ir gadījies “iekrist” uz tieši to vienu punktu, kuru vēl varēji, bet nepaņēmi.
    Tomēr ļoti atzīstams veikums, un 2. vieta taču arī ir laba :)
    Par tām 24h – fiziski, protams, ir grūti. Bet izjūtas un gandarījums pavisam citāds! Rītausma dabā vien jau ir ko vērta! Tā kā iesaku kādreiz tomēr pamēģināt :) – kaut vai pastaigas formātā.

  • Kuks Kuks

    “…tomēr pamēģināt…” – šo domāju paveikt pašā septembra nogalē Jaunciemā (būs Tautas rogainings – iespēja nogaršot tādiem iesācējiem kā es). Tiesa gan – ne 24h :D

  • Ainars Ainars

    Apkārt pasaulei komandai lieti noderētu epners savāktie kilometri, kā jau čempionam būtu jābūt labam strēķītim. Ceram, ka drīz parādīsies.

  • LasmaO LasmaO

    Kuks – welcome to the club!
    Magnēta pasākums nav slikta izvēle pirmajai reizei, pie tam kartes šogad sola ļoti draudzīgas – tikai ap 10% platības būšot tā briesmīgā fotokarte, pārējais – normālā orientēšanās.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.