Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

28. jūlijs 09:00

Tarptautinis Draugystės maratonas [starptautiskais draudzības maratons]


Vieta: , , ,
Notikums: ,
Distance:

Mājas lapa: Tarptautinis Draugystės maratonas [starptautiskais draudzības maratons]
Pieteikšanās lapa: Tarptautinis Draugystės maratonas [starptautiskais draudzības maratons] pieteikšanās


Treniņu plāns maratonam:

Starts Baltkrievijā – Grodņa, finišs Lietuvā – Druskininki. [2012.gadā bija otrādi.] Vajag Baltkrievijas vīzu! Bet izskatās, ka to var sarūpēt [vismaz leišiem] organizatori.
Numuru izņemšana dienu iepriekš Grodņā [Kommunalnaya Street, 3a, main entrance of the public institution”Olympic reserve center on hockey” (Ice Palace).]





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Dobeles Rokijs piedalās

Piedalās - 1

9 komentāri rakstam Tarptautinis Draugystės maratonas [starptautiskais draudzības maratons]

  • in

    Info nāk no leišu Ņergas [viņš varbūt to nezina :D, bet kā citādi lai nosauc tādu cilvēku, kura vakardienas plāni – Hope to finish 3 marathons same day:) start 5:30, 11:30, 16:30.]
    Par trešo nezinu, pirmie divi tika finišēti ar 3:14:30 un 3:29:10…

  • sm72 sm72

    Es tā saprotu, ka maratona vidū jāiziet robežkontrole un muitas kontrole, kurā var palikt bez želejām:)

  • Aivars703 Aivars703

    Kad vēl būs iespēja izskriet reālu sovjetisku robežu ar augsti paceltu pirkstu – un par to nekas nebūs. Varbūt organizēt ‘klases ekskursiju’?

  • Didzis Didzis

    Aivars703,KLASES EKSKURSIJA IR NEDĒĻU ĀTRĀK !

  • in

    Man tā kā šito gribētos. Nekad neesmu bijusi Baltkrievijā. Bet – varbūt labāk tās puses apskatei veltīt vairāk [mierīgāku] laiku – pēc finiša. Ceru, ka nākamgad viņiem atkal būs virziena maiņa un finišs Grodņā :)

    Tā kā es želejas līdzi nenēsāju, tad muita mani nebiedē :D

  • Andulis

    1) Aivars703 un in taču drīkst organizēt SAVAS klases ekskursiju ;)

    2) Grodņu drusku apskatīt nāktos arī šogad. Cik saprotu, jau iepriekšējā dienā (27.07.) jāiziet reģistrācija tur. Nāktos pēc tam nakšņot Baltkrievijā. Sacensību rītā ne vēlāk kā 7:30 jābūt starta vietā.

  • in

    Mani jau sabiedēja. Intervija ar 2011.gada [1.maratona] uzvarētāju. “- Как перенесли экстремально жаркую погоду, ведь температура достигала +38 в тени?” Mani jau Nordea maratons uzvarēja… Šogad tādu karstumu es vairs nespēju…

  • in

    Dear athletes, we ask you to register on the official website for organizers to quickly get started with the opening of a visa. http://www.draugystesmaratonas.lt/index.php?page=news

  • Dobeles Rokijs Dobeles Rokijs

    Vēl līdz kādam 26.jūnijam var registrēties šim interesantajam skrējienam. Organizatori informēja, ka uz šodienu no Latvijas interesi izrādījuši kādi 4-5 cilvēki. Dalības maksa patreiz 15EUR. Vīzu jautājumā palīdzēs organizatori, kas Baltkrievijas vēstniecībai sagatavos visus datus par dalībniekiem un informēs, kad un kā ierasties 3 dienu vīzas saņemšanai.
    Dienu pirms maratona (27.07) ierašanās Druskininkos ap 14:00, no kurienes autobuss nogādas Grodno. Organizatori piedāvās lētas naktsmītnes Grodno.
    Uz priekšu!

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.