Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

23. augusts

Baltijas Ceļš 2014 (Viļņa-Rīga-Tallina, 22.-24. augusts)


Vieta: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Notikums: , , , , ,
Distance:

Aicinām piedalīties vēsturiskajā skrējienā “Baltijas ceļš”! Tāpat kā iepriekšējās reizēs, tas atgādinās par 1989. gada 23. augustā cilvēku roku veidoto «Baltijas ceļu». Skriešana notiek stafetes veidā un skriet var, cik ilgi un cik daudz grib, vairākas reizes dienā. Līdz seko lielais autobuss, tas izlaiž vienu etapu, aizbrauc noteikto attālumu uz priekšu, kur izlaiž nākamo grupiņu un sagaida iepriekšējo, un tad dodas tālāk.

Latvijas skrējēju grupai izbraukšana no Rīgas uz startu – ceturtdien, 21. augustā plkst. 10:35, vai 12:30 (jāpērk vēl biļete). Dalības maksa apmēram EUR 58 (200 liti) (maksā iekļauts autobuss, naktsmītnes, ēdināšana, speciālais skriešanas tērps, medaļa u.c.). Sīkāka informācija un pieteikšanās pie Jura Bērziņa, 26086671 (Juris gan ziņo (14.07.2014), ka jau 12 dalībnieki ir no latviešiem maksimāli atļautajiem 15).

                                LAIKA GRAFIKS:

21.08. izbrauc uz Viļņu, tur paliek pa nakti;

22.08. startē ap 9:00, skrien no Viļņas līdz Pasvalei (Lietuvas pierobežā, netālu no Latvijas) un tur paliek pa nakti kempingā;

23.08. ap 6:00 turpina skriet no Pasvales caur Bausku, Rīgu uz Salacgrīvu, kur paliek pa nakti;

Pēc 13:00 varētu būt pie Rīgas robežas.

Visi interesenti ir laipni aicināti pievienoties, arī uz dažiem kilometriem!

Ja to dara Rīgā, tad ir iespēja ieskriet 8 km Rīgā no Bauskas puses (sākums autostāvvietā pie lielās zīmes RĪGA), ap 15:00 nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa un aizskriet 10 km līdz Juglas Statoilam. Ja to dara citur, tad vēlams trāpīt uz dalībnieku autobusa pieturas vietu, lai pievienotos kārtējam 10 km gabalam. Kam der mazāks gabaliņš, tas var mēģināt pa vidu pārķert skrienošos un aizskriet līdz autobusam.

24.08. ap 6:00 turpina skriet no Salacgrīvas uz Tallinu, kur nonāk vakarā ap 18:00. Tur notiek apbalvošana, vakariņas un ap 21:30 visi brauc uz mājām.

Autobuss brauc atpakaļ pa to pašu maršrutu. Rīgā iebrauc ap 2:00 naktī un tālāk dodas Bauskas virzienā.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Lielkuilis piedalās
ZeR piedalās
IngaV piedalās
Inguna_2S piedalās
GačusSkrunda piedalās
voļda piedalās
matiss sekoju līdzi
Čingons no Babītes sekoju līdzi

Piedalās - 6

Seko līdzi - 2

7 komentāri rakstam Baltijas Ceļš 2014 (Viļņa-Rīga-Tallina, 22.-24. augusts)

  • Andulis

    Apraksts par pasākumu no SK “Ozolnieki” ir lasāms skriesim.lv/news?id=26721.

    Pulksten 15 paredzēta ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa Rīgā, kur skrējiena dalībnieki priecāsies par ikvienu sagaidītāju.

  • pulvermuca pulvermuca

    Stafete tuvojas Saulkrastiem :) redzejam arii Lielkuili skrienam

  • Lielkuilis

    1. Voļda 250km (vecmeistara Petras Silkinas savulaik, nedauz jaunākam esot iespētais rekords bijis 203km),
    kaut kur diapazonā no 2.-3. es sakliboju 153.3km – atkarīgs no tā kā galvenais kilomtru skaitītājs pielieto matemātiku un pieraksta atnestos kilometrus. (Goda maltītē tika paziņoti 2 it kā top3 skrējēji, kuriem protokolā bija mazāk par 153 un pieteicas viens cits, kas pretendēja uz 156… iespējams, kāds etaps nebija pieskaitits, bet tik pat labi var pats būt kaut ko pārrēķinājies)
    Cerams, kaut kad pārskatīs rezultātus.

    Mums sestdien pie Rīgas robežas pievienojās Dzintars, spontāni pamanījās aizpildīt vakanci autobusā un 2 dienās savākt 100km.

    Baigi žoklis atkārās, varbūt aiziet pagulēt?

  • Lielkuilis

    Atvainojos, ka nebiju ieslēdzis, lai endomondo ikviens var kartes var redzēt. Ieslēdzu no telefona tikai 1 slēdzi, bet par kartēm vajadzēja vēl vienu. Tagad visi mani posmi pa dienām apvienoti un uzlikti publiskai apskatei ar maršrutu.

  • Dzintars

    Jā! Pasākums bija labs.
    Vakar ievadīju kilometrus vienā skrējienā, bet šodien visu pareizi izlaboju pa skrējiena etapiem.
    Nedomāju un pat nedevu nevienu procentu, ka varēšu oficiāli pieslēgties. Biju sākumā domājis tikai kādu gabalu līdzi paskriet.
    Bet viss OK! Paldies!

  • IngaV IngaV

    Pasākums tiešām bija ļoti foršs! Lielais Paldies Jurim par organizēšanu!

  • Andulis

    Šogad latviešu noskrietie kilometri: skriesim.lv/news?p=1&id=26761. Visvairāk, protams, Voļdam, bet citi arī nav slinkojuši.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.