Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

11. oktobris 19:00

“Skrien Latvija 2014″ noslēguma pasākums


Skriešanas seriāls:
Vieta: ,
Notikums:

Mājas lapa: “Skrien Latvija 2014″ noslēguma pasākums

http://www.skrienlatvija.lv/images/thema/logo.png

Ar Siguldas pusmaratonu noslēgsies „Skrien Latvija” ceturtā sezona, kurā ietilpa pazīstamākie, apmeklētākie, skaistākie Latvijas pusmaratoni un tautas skrējieni – Rēzeknes pusmaratons, Biķernieku pusmaratons, Ventspils piedzīvojumu parka pusmaratons, Sportland Jelgavas pusmaratons, Kuldīgas pusmaratons, Sportlat Valmieras maratons un Siguldas pusmaratons.

Šogad, pēc pieveiktām distancēm Siguldā, „Skrien Latvija” organizatori aicina ikvienu uz noslēguma pasākumu un sezonas kopvērtējuma apbalvošanu.

Noslēguma pasākuma norises laiks un vieta – Siguldas novada Kultūras centrs (Pils iela 10), plkst. 19:00 (ierašanās no plkst. 18:30).

Pasākuma programma:
· Skrien Latvija 2014 sezonas individuālā un komandu kopvērtējuma uzvarētāju apbalvošana;

· Skrien Latvija 2015. gada sezonas sacensību kalendāra prezentācija;

· Izlozes
– 1000 Eur dāvanu kupons tiks izlozēts starp visiem, kas pieveikuši (finišējuši) piecus no 7 „Skrien Latvija” posmiem NIKE skrējiena (10km) distancē pēc principa 4 + 1 posms. Tas nozīmē, 4 posmos jāfinišē NIKE skrējiena (10km) distancē, bet kā piekto posmu var izvēlēties jebkuru no maratona, pusmaratona, NIKE skrējiena (10km) vai tautas skrējiena (5km) distancēm;
– 3 gab. TOM TOM pulksteņi tiks izlozēti starp visiem, kas ir pieveikuši (finišējuši) jebkuru no „Skrien Latvija” posma distanci (izņemot bērnu grupas);

· Priekšnesumi, dažādas pārsteiguma balvas.

Pēc apbalvošanas – groziņu vakars un balle, kur par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies Bella Trio mūziķi no Siguldas.

Ieeja – bez maksas!

Facebook





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
matiss sekoju līdzi
MAKRO piedalās
OreMan piedalās
Freya varbūt piedalās
Antucis varbūt piedalās
Čipsis varbūt piedalās

Piedalās - 2

Varbūt piedalās - 3

Seko līdzi - 1

23 komentāri rakstam “Skrien Latvija 2014″ noslēguma pasākums

  • Andulis

    Šogad “Skrien Latvija” noslēgums un nākamā gada kalendāra paziņošana notiks krietni ātrāk, jau vakarā pēc Siguldas pusmaratona!

  • Ļoti labi,vismaz otreiz nebūs nekur jābrauc.

  • Galvenais

    Es tā saprotu, ka starp 10km veicējiem izlozēs lielu balvu, bet pusmaratonisti var palikt ar garu degunu? Cik absurda diskriminācija, 10nieki piedalās izloze, bet tie, kas finišējuši vismaz 5 pusmaratonos (tos nevar savienot ar 10km, jo abi notiek parasti vienlaicīgi) atstāj bez izredzēm? Es runāju tieši par šo, citēju:
    ” – 1000 Eur dāvanu kupons tiks izlozēts starp visiem, kas pieveikuši (finišējuši) piecus no 7 „Skrien Latvija” posmiem NIKE skrējiena (10km) distancē pēc principa 4 + 1 posms. Tas nozīmē, 4 posmos jāfinišē NIKE skrējiena (10km) distancē, bet kā piekto posmu var izvēlēties jebkuru no maratona, pusmaratona, NIKE skrējiena (10km) vai tautas skrējiena (5km) distancēm;”

  • Dziņa Dziņa

    Man arī tas izklausās “interesanti,” tad vajadzēja vismaz pulksteņus lozēt tikai starp pusīšu pieveicējiem, bet tie tiek lozēti starp visiem.

  • Andulis

    Pusmaratonisti ir pietiekami pieauguši, spēj skriet arī bez dāvanām ;)

    Neaizmirsīsim, ka, savukārt, kaislīgākajiem pusmaratonistiem tiek dalības maksas atlaide (abonementa izskatā) un seriāla krekls. Tādu nav mazums, cik saprotu.

  • Galvenais

    Anduli, kas Tu esi un kā vārdā Tu šito te tagad te teici?
    Citēju:
    “Pusmaratonisti ir pietiekami pieauguši, spēj skriet arī bez dāvanām ;)”

  • Andulis

    Esmu viens no VSK Noskrien biedriem, kuri pieskata kalendāru. Ar SL seriāla rīkotājiem nekādu ciešu (finansiālu, organizatorisku) sakaru vai vecas draudzības nav. Citētais komentārs ir manas personīgās domas.

  • Galvenais

    Skaidrs. “1000 Eur dāvanu kupons” jau nebūt nav tik maza balva, lai tās dēļ vajadzētu diskriminēt citu distanču skrējējus, atņemot viņiem iespēju uz balvu kandidēt, ņemot vērā, ka runa ir tieši par mazāku distanci (10km), nekā pasākumu nosaukumos minētais pusmaratons (21.1km). Ja starp 10km skrējējiem izlozē lielu balvu, tad lūgums būtu padomāt arī par adekvātu loteriju starp pusmaratona ieskaiti veikušajiem.

  • BeLinda Lindams

    Galvenais, ne VSK Noskrien, ne Andulis nav Skrien Latvija organizatori un nolikuma rakstītāji. Domājams, ka produktīvāk kritiku un lūgumus būtu izteikt tiem, kas ir organizatori. Šeit var tikai padiskutēt draudzīgā gaisotnē. :)

    P.S. Andulis ir gana daudz pusmaratonus un vēl vairāk maratonus (domāju, ka nekļūdos) noskrējis, lai viņš varētu šādu viedokli izteikt. :)

  • Galvenais

    Paldies, saprotu, jā, es arī gana daudz esmu pārdzīvojis, lai visādus pamatotus viedokļus varētu izteikt…

  • in

    Es pieļauju, ka sponsori arī var izvēlēties, vai to balvu izspēlēt starp visu vai vienas distances veicējiem. Iespējams, ka skriet 10km ir veselīgāk nekā 21…

  • ansiso ansiso

    Manā skatījumā tas ir ļoti apsveicami, ka galvenā balva tiek izlozēti starp 10km skrējējiem! Tas varētu veicināt to, ka sportiskais līmenis vairāk celtos arī īsākās distancēs par pusmaratonu, kā arī dalībnieku skaits pieaugtu.

  • Kampars

    Es arī neesmu pret:)

  • sm72 sm72

    Mani nepamet sajūta, ka šajā diskusijā daļēji parādās vecais labais parazītiskais uzstādījums- “man pienākas…”. Nekas mums nepienākas, kamēr mēs paši to nenopelnīsim! Savukārt, “dāvinātam zirgam zobos neskatās”.

  • Galvenais

    Ne par to ir runa, kas kuram pienākas. Par dalības maksu garantēts ir tikai tas, kas ir nolikumā, tur jautājumu nav. Runa ir par loterijām, kas diskriminē vienu distanču skrējējus attiecībā pret pamata distanču skrējējiem, un tam nav nekāds sakars ar to, kas kuram pienākas, bet gan elementāriem taisnīguma principiem. ;)
    Tas ir mans personīgais viedoklis un es neko nepārstāvu.

  • dot dot

    Man arī ir viedoklis :D
    Katrā SL posmā ir vairāku €150 vērtu Nike apavu izloze 10km distancei. Itnemaz neizbrīna fakts, ka finālā 10niekiem būs lielāka balva. Kāpēc jāceļ tracis par to, ka Nike kā sponsors dod balvas tikai Nike vārdā nosauktai distancei? Varbūt ar Adidas nākamgad var sarunāt sponsorēt SL seriālu un izlozēt Adidas Boost apavus ekskluzīvi starp pusmaratona/maratona skrējējiem?

    Labāk noskatieties “Children of Heaven” http://www.imdb.com/title/tt0118849/ – tur puisis ļoti grib skriet 5km sacensībās, jo 3.vietai balvā ir jauni skriešanas apavi.

  • Kristaps Broks kriss240188

    Ja nemaldos, tad tie 1000 eiro nāk no NIKE un tāpēc arī ir tikai 10km distancei, kurai NIKE ir atbalstītājs jau izsenis

  • Galvenais

    Nē nu ja jau tie 1000 EUR nāk no NIKE un 10km ir tieši NIKE skrējiens, tad jau viss kārtībā – tas jautājuma ievieš pirms tam absolūti neesošo skaidrību un problēmu šeit nav, iebildumi ir nevietā! :D

  • Kuks Kuks

    Ar savu balvu tās nodrošinātājs var rīkoties kā vēlas – izlozēt to tikai starp nefinišējušajiem Niklāviem, jo viņiem vārdā ir 3 burti pareizajā secībā (NIKlāvs/NIKe).
    Nepiemirsti, tā ir BALVA nevis ALGA :D

  • Galvenais

    Kuk, es jau teicu – viss kārtībā, iebildumi nevietā! :D Ja grib, var taču apbalvot vispār tikai savus ģimenes locekļus, priekš kam zīmēties un mētāties apkārt! :D

  • in

    Toties tad lūpu uzmest varētu finišējušās Nikolas :D

  • Šī gada galvenais mērķis organizātoriem bija akcentu likt tieši uz 10km distanci lai piesaistītu vairāk skriet gribētājus, nākamā gada plāni tiks izklāstīti noslēguma pasākumā un nešaubos ka nākamajā gadā būs citi interesanti mērķi,faktiski ar tām akcījām tieši priekš 10km distances sadalījums konkurencē bīja 50 uz 50. negribētos lai visa elite mauktu tikai pusmaratonu tad cīņai varētu atmest ar roku un jau skriet prieka pēc.

  • Depeche

    Te patiešām kāds ir lūpu uzmetis, ka nevarēs piedalīties loterijā, un kāds niks pilnīgi bail..

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.