Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

10. decembris 11:30

Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens 2017


Vieta: , , ,
Notikums: ,
Distance:

2017. gada 10. decembrī plkst. 11.30 Rīgā, Doma laukumā norisināsies jau desmitais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens, un arī šogad skrējiena mērķis ir atbalstīt bērnus ar kustību traucējumiem. Skriesim, lai palīdzētu – saziedosim kopā vismaz 10 000 EUR rehabilitācijai bērniem ar kustību traucējumiem.

Labdarības skrējiens ir labām emocijām piepildīts pasākums, kurā piedalās simtiem jautru dalībnieku – enerģiskas ģimenes un atraktīvas uzņēmumu komandas, kā arī individuāli dalībnieki – visi tērpušies Ziemassvētku vecīšu tērpos.

Individuālajiem dalībniekiem ziedojums ir 15 eiro, studentiem un skolēniem virs 12 gadiem ziedojums ir 10 eiro. Ģimenes pasākumam var reģistrēties, veicot ziedojumu 30 eiro vērtībā. Pasākuma organizatori, Rīgas Starptautiskais Rotari klubs, nodrošina Ziemassvētku vecīšu tērpus visiem skrējiena dalībniekiem, tāpēc dalībnieku ziedotā summa pilnā apmērā tiek novirzīta labdarības mērķa īstenošanai.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Art0531 piedalās
ttyson piedalās

Piedalās - 2

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.