Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

23. oktobris 18:00

Ne vien Bastardi Skrien Ne Vien Lietuvā (Ne Tik Bastardai Bėga Ne Tik Lietuvą), 23.-25. oktobris [MAINĪTS datums; tad ATCELTS vispār!]


Vieta: , , ,
Notikums: , , ,
Distance: ,

 Ne Tik Bastardai_parcelts

 

Ei, kopskrējēji, skrējēji un latentie skrējēji! Šķiet, vēl tikai martā izmīlējām Lietuvu kāju aiz kājas, no galvaspilsētas līdz jūras krastam https://www.15min.lt/sportas/galerija/begimas-ne-tik-bastardai-bega-lietuva-174322 •• https://www.lrytas.lt/sportas/startai/2019/03/24/news/begimo-entuziastai-atbege-i-klaipeda-buciniais-apdalino-skulptura-mergaites-bucinys–9704640/ un, lūk, mums Jums ir jauna misija 2020 – bam!

Aiz tās nevienaldzības Lietuvai un draudzības brāļiem letiņiem, ar noskrietiem kilometriem savienosim divas galvaspilsētas – Viļņu un Rīgu. Skrējiens būs teju kā 5 km maratons, vien nedaudz garāks, kā ultra, tikai vairāk līdzens un komandiskāks. Tā būs pilnīga kilometru fiesta un savdabīgs riepu race ar kemperīšiem.

Tevi gaida marta oktobra nedēļas nogale, pilna ar ellīgi labi noskaņotiem, nedaudz iesvīdušiem skriešanas sabiedrotajiem, vēlāk tas vienīgais/-ā kopā ar tevi esošais/-ā ceļā. Unikāls sadomazo ciešanu ceļš Viļņa – Rīga. Varēsi paņemt līdzi visus datorus, cietos diskus ar netfliksiem un seriāliem, galda spēles, tikai atceries, ka īsti nebūs kad netflixēt, jo visu laiku skriesi, atpūtīsies, ēdīsi, atkal skriesi, domāsi stratēģiju, iespējams gulēsi, nedaudz pamētāsi jokus, ēdīsi un atkal skriesi. Būs labi. Ļoti labi! Aizmirsīsi par mistiski nodeldētiem locekļiem, nodrāztu sirdi, pelēko ikdienu un savienosi divas galvaspilsētas. Šīs pavasara kilometru straujās polkas laikā pienāks brīdis, kad tev viss pieriebsies, uzmāksies nogurums, iespējams pat nedaudz uzrausies uz halucinācijām, domās visus sūtīsi pie velna, bet pēc finiša, nākamajā dienā gribēsi vēl. Vai arī pēc kādas nedēļas.

Mēs Bastardi https://www.facebook.com/RungloriousBastards/ divu galvaspilsētu misijai izvirzām vismaz divas komandas. Divi ar Bastardiem pilni kemperi pa x6 sportistiem būs gatavi savienot Viļņu ar Rīgu.

Šī ir brīva, šīs misijas komisāra, cien. Trail Šerifa (šaurās aprindās vēl zināma kā VB jeb Vidotas Baužys https://www.facebook.com/vaidotas.bauzys.1 nežinnobriedināta un Runglorious Bastards power’ināta iniciatīva, tādēļ savienot Viļņu ar Rīgu aicinām arī Tevi! Izveido domubiedru, kolēģu, sporta ciešanu draugu komandu no 5-7 (7 ar nosacījumu, ja ekipāža būs vismaz viena skrienoša dalībniece sieviete) personībām un pievienojies.

Kā reģistrēties un neapjukt:
pasākumam spiest “piedalos”, piereģistrēt komandu un sevi šajā norādē
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_VDtkWJUqYP9jbva0LQ9gz1HZVISK_p70oP7o12rfU4/edit?usp=sharing

Jūsu uzmanībai konkrētākas detaļas:

Datums: 20. – 22. marts  23.-25. oktobris
Kopējais starts: no Viļņas Katedrāles zvanu torņa;
Finišs: Rīgā, centrā, pie Brīvības pieminekļa (un atkal bučosim meiteni);
Trase: vīsies caur Lietuvas gāršām, gar ezeriem un Latvijas diženo Daugavu. Aptuveni ~360-380km. Pagaidām tas ir vispārējais maršruta uzmetums. Precīzu maršrutu, tā GPX, VLN-Rīga misijas komisārs publicēs aptuveni nedēļu līdz pasākumam;
Kempera skrējēju komandu veido 5-7 dalībnieki (7 ar nosacījumu, ja ekipāža būs vismaz viena skrienoša dalībniece sieviete);
Kilometri vienam cilvēkam: ja visi dalīsies daudzmaz vienādi, tad 60-70 km;
Kā dalībnieki rotēs un dalīs attālumu, katras komandas (un stratēģijas) darīšana. Piem., viens no variantiem – 10 km skriešanas un 5 h chill kemperī;
Starts piektdienas vakarā pēc darbiem, finišs svētdienas naktī, kādam iespējams arī no rīta. Vēl pietiks laika nosvinēt, atpūsties un rāmi, ar palielinātu ego atgriezties mājās;
Loģistika: vislabāk transportēties ar kemperi (pagaidām vedam derības, iespējams kāda kompānija varēs piedāvāt pievilcīgākus nosacījumus dalībniekiem). Kamēr viens komandas loceklis skrien, pārējie līksmi un itin ērti pavada laiku mājiņā uz riteņiem, protams, neaizmirstot painteresētie, kā veicas tam komandas loceklim, kurš skrien, tāpat tuvākajiem skriešanas kolēģiem/sāncenšiem.

Pats skrējiens tiek organizēts pašrocīgi. Dalībnieki pēc labākās iespējas ievēro drošības noteikumus uz ceļa un ne tikai un ļoti netraucē publisko kārtību (piem., vairās skriet pilnīgi kaili). Organizatori (Bastardi un Trail Šerifs) uzņemas atbildību par neko. Organizatori sniedz maršrutu, kur jāskrien un ar tehniskajiem GPS gadžetiem seko līdzi dalībniekiem.

Skrējiena draugs “S-Sportas” visticamāk atkal sarūpēs un aprūpēs visas dalībkomandas ar intergalaktiskajiem GPS sakaru radariem, lai būtu vairāk notikumu, ritma un intrigas, un, lai visi dalībnieki ik minūti zinātu, kas kur atrodas.

Kas nepieciešams skrējienam:
atstarojošā veste;
galvas lukturis skriešanai nakts laikā;
izsmidzināms līdzeklis pret suņiem (yes, piedzīvojām – bija darīšanas :))
ID karte vai pase;
pulkstenis/tālrunis segmenta pieveikšanas fiksēšanai;
draugi domubiedri, kuri To darīs kopā ar Tevi;
sieva/vīrs/draudzene/draugs, kas atļaus uz visu nedēļas nogali nebūt mājās;
naudas samešanās, lai iznomātu kemperi kopā ar komandu, iegādātos ūdeni un auzas;
kafija, lai neaizmigtu pie stūres.

Kā tas notiek Amerikā, iespējams paskatīties šeit: https://www.youtube.com/watch?v=zwuO6wMujoQ, bet, kā tas notika Lietuvā 2019. gada martā, info atradīsi internetā (TV vai presē).

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Tārps piedalās
matiss sekoju līdzi
Žanna V piedalās
EvijaTaurene piedalās
johaidi piedalās
cumulus piedalās

Piedalās - 5

Seko līdzi - 1

8 komentāri rakstam Ne vien Bastardi Skrien Ne Vien Lietuvā (Ne Tik Bastardai Bėga Ne Tik Lietuvą), 23.-25. oktobris [MAINĪTS datums; tad ATCELTS vispār!]

  • Tārps Tārps

    No Latvijas būs vismaz viena komanda. Jāatbalsta lietuviešu iniciatīva. Ja būs nepieciešami papildspēki komandu komplektēšanai, uzrakstīšu tepat.

  • 16 komandas savākatas un reģistrācija apturēta. Ja kāds nokavēja ar savas blices pieteikšanu, var tagad papildināt kādu no 4 esošajām Latvijas komandām vai pieslieties lietuviešiem.

    Komandas bit.ly/BastardsRun-VilnaRiga

  • Tārps Tārps

    Ir pāris brīvas vietas, ja ir vēlme uzskriet. Temps – vidējs. Mērķis -jautrība.

  • Tārps Tārps

    Joprojām ir viena brīva vieta.

  • mirkisj mirkisj

    Sveiciens.
    Diemžēl manis organizētā komanda dažādu iemeslu dēļ nevar piedalīties šajā pasākumā.
    Varbūt ir kāds, kas vēlas aizstāt visu komandu? Vaidotas deva apmēram nedēļu.

    Jānis

  • Nez, kā būs ar šo tuvējo pārrobežu pasākumu, taču ultru kalendārs šobrīd arī retinās http://statistik.d-u-v.org/calendar.php

  • Update!

    hello dear friends,
    due to such a devilish coronavirus marathon everywhere, we’ve decided to postpone our awaited Sufferparty2020 to golden autumn, 23-25 October. Stay fit, stay strong, keep running!

    Vēl 2 dienas atpakaļ braļukas bija smuku klipiņi par statistiku

  • Tārps Tārps

    Tagad jau arī oktobra datumi atcelti.
    Ja kāds grib tepat pa LV paskraidīt, ieturot to pašu kemperu stafetes principu, tad 23.-25.okt taisīsim pa Kurzemes pusi ar finišu Rīgā līdzīgu pasākumu. ~400 km. Ir divas komandas. Gribi piedalīties un ir komanda (4-6c)? Raksti pm.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.