Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Nu, pagriezies, parādi, kas tev šoreiz uzrakstīts!?! /Artūrs Jermolovs/

Sezona lēnām dodas uz noslēgumu. Ziema nāk virsū un īso sporta tērpu pamazām sāk nomainīt garais… treniņbikses, cimdiņi, šallīte arī cepurīte… Jāsāk līdzi vazāt lielāks svars!

Runājot par apģērbiem…

Vienā no maniem ierakstiem VSK Noskrien lapā cilvēki interesējās, par ‘muskuļbiksēm’ – legingiem, kas katrā raisa citas emocijas. Mani novērojumi saka, ka šajā gadījumā nedarbojas teiciens ‘Cik cilvēku, tik viedokļu!’, jo līdz šim esmu dzirdējusi tikai divus variantus – patīk vai nepatīk! Lai cik dažādi mēs nebūtu, viedokļi ir tikai divi un tiem, kam interesē šāda veida atribūtika skriešanai, iešanai vai vienkārši nēsāšanai, lūk – te būs links, kur katrs (pārsvarā, laikam, tikai meitenes) var nolūkot sev tīkamas lietas!

Gatavojoties ‘Sieviešu Skrējienam’ 1.maijā, 2013

 

Es jau viarākkārt biju minējusi, ka man ir pāris apģērba gabali, kas ir izdaiļoti ar zīmīgām frāzēm un motivējošiem saukļiem, kas ik pa laiciņam tiek izskraidināti gan treniņos, gan sacensībās. Es jums arī pirms tam biju minējusi, ka manas ‘firmas zīmes’ kolekciju gribētu papildināt, un uz Valmieru iegūt jaunu uzrakstu! Teksts bija, taču, diemžēl, laika trūkuma dēļ man to neizdevās realizēt… Tad nu te būs šīs sezonas apkopojums:

  • ‘During sex you burn as much calories as running for 5 miles. Who the fuck runs 5 miles in 30 seconds?’ [Seksa laikā tu sadedzini tikpat daudz kaloriju, cik skrienot 5 jūdzes. Kurš, pie Velna, skrien 5 jūdzes 30 sekundēs?]. Pirmo reizi šis koši zaļais krekliņš izskrēja 42km Nordea Rīgas Maratonā. Artūrs to lieliski noprezentēja, vēlāk, kamēr es pie ģērbtuvēm apspriedos ar savām māsām, cilvēki – garāmgājēji  -tūristi to paslepus sabildēja. Pēc Kuldīgas pusmaratona nācās bildēties (ar muguru), kopā ar kādu ārzemnieku, bet, kā izrādās, Sandai no VSK Noskrien, tas vienkārši ir bijis atribūts, pēc kā mani atpazīt. Neuzskaitīšu visus tos, kas, skrienot nopakaļ pasmejas vai skrienot garām, nosaka, ka lielisks uzraksts!
Īsi pirms Kuldīgas pusmaratona 10.augustā, 2013
  • ‘I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done!’ [Es neapstājos, kad esmu piekususi. Es apstājos, kad esmu beigusi!]. Mani šā brīža novērojumi liecina, ka arī šis uzraksts izraisa ķiķināšanu un, līdz šim – veiksmīgākie šorti, kas tikuši līdz personīgajiem rekordiem. Divreiz! Divas sacensības – divi PB!
Šie gan nav tie šorti, kas apstājas tikai tad, kad ir beiguši…
  • ‘Just because I’m a nice girl doesn’t mean that I can’t have evil legs’ [Tas, ka esmu jauka meitene, nenozīmē, ka man nevar būt ļaunas kājas]. Šīs skriešanas bikses (legingi) tika iesvētītas kopā ar Ņergām lielajā putenī pāri Baltezeram… Sacensībās tās gan vēl nav skrējušas.
Kopā ar Ņergām gatavojamies šķērsot Baltezeru

 

Šobrīd izskatās, ka Siguldas pusmaratonā būs jāpaskraidina ‘ļaunās kājas’, bet padomā esošais uzraksts būs nedaudz jāpostponē – būs ar ko sākt jauno sezonu! Cheers!

8 komentāri rakstam Nu, pagriezies, parādi, kas tev šoreiz uzrakstīts!?! /Artūrs Jermolovs/

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.