Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Zolotaja Sigulda

Pirms 432 dienām es atbraucu uz Latviju.

***Atcerēsimies, ka šogad ir īsais gads.. ;) ***

 

Pirms 365 dienām es 1. reizi skrēju oficiālos 21.097 km. Siguldā!

Tas Siguldai bija 2. pusmaratons.

***Jo tad, kad braucu uz Valmieras maratonu (skriet pusmaratonu), tad autobusa šoferītis, noplātot rokas, pabrauca man garām… :) ***

 

2. Siguldas pusmaratonā es startēju ar 349. numuru un pēc 6640.25 sekundēm finišēju kā 363. kopvērtējumā un 14. savā (S20) grupā.

***Un pēc tam es biju beigta.. Pirmie soļi no autobusa… knapi varēju aiziet no autobusa līdz mājām.. ***

 

2. Siguldas pusmaratons, 13/10/2012


Pirms 1 dienas es 2. reizi skrēju 21.097 km Siguldas pusmaratonā.

Nu jau Siguldai tas bija 3. pusmaratons.

***Un līdz šim esmu skrējusi 6 no 7 ‘Skrien Latvija’ seriāla posmiem. :) ***

 

3. Siguldas pusmaratonā es startēju ar 276. numuru un pēc 6424.40 sekundēm finišēju kā 352. kopvērtējumā, saglabājot 14. vietu savā (joprojām S20) grupā.

***Un arī šoreiz es biju beigta.. Taču pēc pirmajiem soļiem no automašīnas…  ar nelielām grūtībām, bet tomēr ielauzījos arī staigāšanā. :) ***

 

3. Siguldas pusmaratons, 12/10/2013

Šodienas Sigulda, tāpat kā pagājušajā gadā, lutināja ar siltiem saules stariemzelta koku lapām un fantastisku atmosfēru, kas pēc ļoti rudenīgi-drūmi-miglainās darba nedēļas bija kā veldzējošs malks, šajā rudens maratonā!

 

Atšķirībā no pagājušā gada, vakar trasē pavadītais laiks bija nedaudz īsāks un vakardienas četri apļi skrējās ar lielākām grūtībām, un tāpēc vakar neizdevās realizēt ieplānoto – vēl vienu PB.

 

Toties, atšķirībā no pagājušā gada, šogad uz mani bļāva! No sākuma – lai bēgu! Pēc tam – lai noķeru! Rezultātā – man neizdevās ne viens, ne otrs, toties milzīgs paldies Imantam A. un Dzintaram R., kas par visām varītēm centās, lai es “beidzot sāku aktīvāk kustināt savas muskuļotās kājas!”

P.S. Dzintar – stilīgs uzvalks!

 

Un tā – ja neskaita Siguldas Kalnu Maratonu, kas būs klāt pēc 2 nedēļām, šī gada sezona ir noslēgusies!
Ja arī uz to paskatāmies skaitļos, tad savā S20 grupā ar 6 posmiem un 3814 punktiem esmu 8. vietā. :)

Not Bad!

Tiekamies Siguldā – vēlreiz!

6 komentāri rakstam Zolotaja Sigulda

  • Andulis

    1. Muskuļotās kājas nes cipargalvu :D

    2. Sezona beidzas 31. decembrī. Līdz nākamās sākumam (1. janvārī) parasti – lai gan ne vienmēr – var pagulēt vairākus tūkstošus sekunžu :)

    3. Nākamreiz – pēc 13 dienām – Sigulda var gadīties arī “belaja, pušistaja” [baltā, pūkainā] vai, drīzāk, “mokraja, grjaznaja” [slapjā, netīrā/dubļainā] ;) Lai izdodas baudīt, jebkurā variantā… un ne gluži “par visu naudu”!

  • IlzeP ilksy

    VISREDZAMĀKĀ atšķirība (starp abiem gadiem, sk. foto) ir sportistes vizuālajā tēlā :):)

  • Dziņa Dziņa

    Uz 26. lūdzu tādu pašu laiku vai nedaudz vēsāku, bet bez dubļiem un sniega, jo beidzot es skriešu ar jums kopā, 6dien es skrēju tik pat daudz, tādā pašā laikā, tikai mājās, tāpat kā pāris iepriekšējos Skrien Latvija posmus.

  • Ugis Ugis

    Katrs laikam cer un pie sevis skaita savu lūgšanu. :)

  • Sestdien Siguldā bija dikti atbilstošs laiks asfalta pusmaratonam. Ir pamatota cerība, ka nākamsestdien pampaku krosā arī viss būs nostājies pa savām vietām un dabūsim izbaudīt spirdzinošas dubļu vannas. Negribas ticēt, ka karstam Monblānam un Somijai sekos līdzīga Sigulda

  • Gribētu saderēt, ka Tu vari ātrāk noskriet pēc gada treniņiem. Tikai ar to ātrākskriešanu var pazaudēt skriešanas baudu.. soo vai vajag derēt… :-)
    Un lai veicas SKM! :-)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.