Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

We Run Riga

NRRhome_alt

Tiekamies 13.Septembrī, Mežaparkā

Šogad jau sesto reizi Mežaparks pulcēs skriešanas entuziastus un profesionāļus lielākajā rudens startā Nike Riga Run. Šoreiz priekšā izvirzām nevis pasākumu, bet faktu, ka skrienam un skrienam Rīgā, tāpēc turpmāk vairāk redzēsi We Run Riga (Mēs skrienam Rīgā) vārdu salikumu saistībā ar gaidāmo skrējienu. 

Pēc tam, kad pērn nosvinējām pasākuma 5gadi ar vērienīgu 2 dienu programmu, šogad atgriežamies pie ierastā vienas dienas formāta, lai sniegtu koncentrētu un iespaidīgu piedzīvojumu gan dalībniekiem trasē, gan draugiem un ģimenēm atbalstītāju rindās. Esam pārliecināti, ka šis būs labākais un dalībniekiem bagātākais skrējiena gads un visa organizatoru komanda ir apņēmības pilna radīt patiesus skriešanas svētkus 13. septembrī, Mežaparkā. Lai mērķus realizētu, esam priecīgi, ka palīgā ir nākuši vairāki jauni atbalstītāji, kas līdzīgi kā mēs, saprot cik vērtīgi ir skriet un aktīvu dzīvesveidu veidot par tradīciju gan ik vienam individuāli, gan kopā, kā ģimenei un arī sabiedrībai. Tieši atbalstītāju sniegtā uzticība kopējo mērķu realizēšanai ir nepieciešamā atzinības deva, kas iedrošina mērķēt augstāk ar apziņu, ka ejam pareizajā virzienā.

Izmaiņas, kā jau redzams, ir skārušas arī pasākuma mājaslapu un ceram, ka jaunais risinājums ies pie sirds tās apmeklētājiem, kā arī informācijas atrašana tiks maksimāli atvieglota, lai kāds arī būtu meklētais jautājums. Bet ne jau mājaslapas dizains ir tas ar ko mēs lepojamies, bet fakts, ka aktīvi skrienam līdzi arī laikam un spējam piedāvāt dalībniekiem jaunākas un ērtākas tehnoloģijas, lai skrējiena pieredze ir pilnvērtīgāka un atvieglotāka. Kā labs piemērs kalpo  mūsu rīkoto bezmaksas treniņu jaunā uzskaites sistēma, kas kopā ar tehnoloģiju partneri “Tieto Latvija” ir izstrādāta šajā starpsezonā. Viss, kas ir nepieciešams, lai iegūtu jūras ceļojumu uz Stokholmu ar Tallink ir jāreģistrējas mājaslapā http://www.nrr.lv un katra treniņa beigās, ko apmeklēsiet, jānoskenē QR kods un automātiski tiksiet reģistrēts treniņā, kā arī mājaslapā redzēsiet detalizētu informāciju par Jūsu treniņu apmeklējumiem. 

werunbg

Ar prieku varam pastāstīt (kā arī aicināt sekot), ka We Run Riga tagad ir atrodams arī Instagram sociālajā tīklā un šeit Tu varēsi atrast gan gatavošanās procesa aizkulises, gan motivējošus attēlus, kas mudinās uzsākt vai turpināt pieturēties pie aktīva dzīvesveida un regulāras skriešanas.

Novēlam visiem jau reģistrētajiem dalībniekiem panākumus trasē, savukārt tiem, kas vēl domā – atrast motivāciju ieviest skriešanu savā ikdienā un kas vēl labāk to var panākt kā draudzīga sacensība starp līdzīgi domājošajiem vienreizējā atmosfērā, neatkārtojamā norises vietā – Mežaparkā. Ja skrien Rīgā, tad kur vēl labākā vietā?!

Reģistrējies : nikerigarun.lv

Tiekamies finišā!

5 komentāri rakstam We Run Riga

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.