Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

10. septembris 10:00

RUN Winschoten – 100 km (PČ) u.c.


Vieta: ,
Notikums: , , , , , , ,
Distance: , , , ,

Mājas lapa: RUN Winschoten – 100 km (PČ) u.c.
Pieteikšanās lapa: RUN Winschoten – 100 km (PČ) u.c. pieteikšanās

100 km skrējienā:

* IAU 25. pasaules čempionāts (ar uzaicinājumiem)

* 20. Eiropas čempionāts (ar uzaicinājumiem)

* pasaules čempionāts veterāniem (jābūt nacionālās federācijas biedram)

* Nīderlandes čempionāts (jābūt vietējai (NL) licencei)

Trase – 10 apļi pa 10 km. Stafetes komandās jābūt 5…10 skrējējiem, drīkst būt jauktas komandas.

Reģistrācija 50, 100 un 10×10 km līdz 30.08. ;  1 un 2 km – ilgāk, līdz 4.09.  Dalības maksa kārtojama uz vietas, saņemot numuru.

 

>> INFORMĀCIJA angliski (PDF) <<





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Neviens no VSK Noskrien vēl nepiedalās.

14 komentāri rakstam RUN Winschoten – 100 km (PČ) u.c.

  • Andulis

    1. Andris Dudels 26. jūlijā rakstīja:

    man ir iespeja pieteikt divus cilvēkus uz pasaules čempionātu 100km brauciens no 7 līdz 12 septembrim. ja ir velešanas un iespēja piezvani (…)

    Es atteicos. Varbūt kāds skrējējs ar ultra-sapņiemplāniem tomēr sadūšosies? :) Andra telefonu droši vien zināt. Ja nē, atradīsiet http://www.42km.lv.

    2. Izrādās, ir arī citas distances; dalības maksas visai normālas. Ir iespēja sastādīt kompāniju mūsu Aināram, veicot “pusīti” :) , kas šoreiz būtu 50 km.
    Ja atrastos vismaz 5 interesenti/-es, varētu arī izveidot kluba komandu stafetei?

    [Pats gan laikam nebraukšu, jebkurā gadījumā… :( Sāku jau morāli nobriest Valmierai, bet 11.09. derētu vēl arī Jūrmalas pusīti (parasto) nomēģināt.]

  • Andulis

    Ainārs tomēr nepiedalīsies. Interesi gan izrāda citi cilvēki – kuri ir laipni aicināti atzīmēties (ja brauks) un iespēju robežās pastāstīt par savām iecerēm. :)

  • Didzis Didzis

    Viņčhotenisti jau ceļā ! Mūsu GUŅČAM cēlākie mērķi,ar sen zināmo saukli – TAGAD VAI NEKAD ! Latviju pārstāvēs 3 dāmas(NADEŽDA KAVTASKINA,IRINA un MIŠELA) un 3 vīri (GUŅČA,ANDRIS,VALDIS).TURAM ĪKŠĶUS ! Visvairāk jājūt līdz NADEŽDAI,jo uzdrīkstēties skriet 100 km tādos gadiņos – tas vien ir apbrīnas vērts ! LAI VISIEM VEICĀS !

  • Ainars Ainars

    Domās esmu ar jums. Lai izdodas!

  • Didzis Didzis

    Guņčas rezultāts 8:09:54,Valda – 8:52:22,Mišelas – 9:35:….Irina,Andris izstājušies pēc veiktiem 30km.Nadežda vēl cīnās,cik noprotams-60 km veikti 7:52:04.

  • Ainars Ainars

    Onlainā pasekoju līdz pusītei. Tagad apskatīju beigu rezultātus. Guncha – perfekti vienmērīgi, labākais no baltiešiem, izskatās, ka visas distances garumā tomēr salasījās tās desmit minūtes, kas pietrūka līdz maximālajam mērķim. Bet perfekti.
    Valdim labs rezultāts, bet sākums par ātru, jo šitas gabals reāli sākas pēc 60. km. Mans viedoklis – sākot mērenāk kopā ar Gunchu, pilnīgi reāli bija rezultāts ap 8:30. Pēc splitiem skatoties, beigās neatnāca vaļā otrā elpa.
    Ļoti gribas ticēt, ka Nadježdai ļaus turpināt līdz uzvarošām beigām.
    Malači, pat neskatoties uz to, ka Latvija kārtējo reizi bez komandu ieskaites. Daļēji uzņemos vainu:(

  • Lielkuilis

    Piekrītu Ainār, ka Valdis sākumā par augstu tempu uzņēma.
    Atceros kā paši maijā leišos debitējām simtniekā. Jau no paša sākuma līderi skrēja neierasti lēni (Salīdzinājumā, protams, ar to, ko bija iepriekš gadījies piedzīvot maratonos.) un, varbūt, nebūtu lielu problēmu vienu otru desmitu kilometru nobliezt viņiem pa priekšu, bet jau 2 aplī atnāca pareizā doma “Paga, paga, vai tiešām es te tagad skriešu līdzi līderiem… un kā būs vēlāk?”. Tā radās mūsu duets.

  • Ainars Ainars

    Man visu laiku neliek mierā doma par klubiņa 10×10 km stafetes komandas uzlikšanu nākamgad. Ja izdotos savākties visiem labākajiem, tur pat varētu pacīnīties:)

  • Didzis Didzis

    Nu 50-kā,mēs – JA SPĒTU IZSKRIET DAUGAVPILS REZULTĀTUS,tad cienīgās vietās tabulā būtu.

  • Ainars Ainars

    Atšķirībā no 100nieka, 50niekā tiešām ļoti švaki rezultāti. Daugavpilī bija stipri ņiprāk un blīvāki rēķini. Starp pirmo un otro vietu ielīstu viss D-pils astotnieks.

  • Ainars Ainars

    Drusku izbrīna, ka leiši tik švaku blici 100niekā izlika. Un Ruslanas noskrējis arī stipri zem savām spējām.

  • Andulis

    Man arī liekas, ka būtu labi uztaisīt noskrieniešu stafetes komandu. Ainār, atgādini, lūdzu, nākamgad mums to – laiku pa laikam.
    Tie, kas nav gana ātri, lai cīnītos stafetē par augstām vietām, bet tomēr “grib piedalīties” – varētu tikmēr pamazām tipināt 50 km. Vai 100 km, kas spēj. Visiem būtu, ko darīt. :)

  • Didzis Didzis

    Ja gribētāji ir ,tad šādu stafeti var iemēģināt jau 1.oktobrī Uzvzras parkā,atbalstot G.JERMAOLAJEVU ,īstenojam cēlo mērķi,tas būtu jauks pagodinājums – atbalsts IZCILAJAM CENSONIM no noskrieniešu puses.

  • Andulis

    1. oktobris būtu labākais. Taču varētu arī citā datumā viņam piebiedroties – ja nu izrādās, ka 1.10. (sestdiena) noskrieniešiem aizplānots ar citām lietām.
    Tiklīdz parādīsies precīzāka info par Uzvaras parka pasākumu, varētu izsludināt pieteikšanos šādai neoficiālai satelītstafetei.
    (Nolikuma projektā arī minēta stafete, bet tā laikam domāta uz visām 1000 jūdzēm…)

    Turpināt apspriest šo ideju vajadzētu TE vai forumā.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.