Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

22. marts 18:00

SKRIEN LATVIJA sezonas atklāšana un pirmais koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance:

Mājas lapa: SKRIEN LATVIJA sezonas atklāšana un pirmais koptreniņš

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē Rīgā, S. Eizenšteina ielā 2 notiks SKRIEN LATVIJA 2012. gada sezonas atklāšanas preses konference un pirmais koptreniņš. Tajā piedalīsies visu SKRIEN LATVIJA posmu – Rīgas pusmaratona, Ventspils pusmaratona, Liepājas pusmaratona, Kuldīgas pusmaratona, Valmieras maratona un Siguldas pusmaratona organizatori un pusmaratonu patroni, kas ir sabiedrībā zināmi sportisti.

Preses konferenci vadīs Jēkabs Nākums. Tajā visu posmu organizatori un lielākie sponsori izklāstīs svarīgāko informāciju par SKRIEN LATVIJA nolikumu, jaunumiem un sarūpētiem pārsteigumiem. Visiem dalībniekiem un mediju pārstāvjiem būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt atbildes.

Koptreniņu vadīs Aigars Fadejevs, Irīna Štūla-Pankoka, Aigars Matisons un citi labākie Latvijas skrējēji. Dalībnieki iesildīsies un veiks dažādus vingrinājumus, lai varētu doties kopīgā skrējienā pa Biķernieku sporta kompleksu (apmēram 3 km – 5 km). Visiem dalībniekiem būs sarūpēti augļi un dārzeņi enerģijas atjaunošanai un atspirdzinoši dzērieni slāpju remdēšanai.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Stayer piedalās
Vančuks varbūt piedalās
dzinchathegreat varbūt piedalās
ANSIS varbūt piedalās
LasmaO varbūt piedalās
Atis varbūt piedalās
dot piedalās
MAKRO piedalās
matiss varbūt piedalās
jupe varbūt piedalās
voļda piedalās
Gita varbūt piedalās
Daina piedalās
Ugis varbūt piedalās

Piedalās - 5

Varbūt piedalās - 9

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.