Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

6. aprīlis 11:00

VI Rīgas LSC pusmaratons un 5 km (LSC atklātais čempionāts šosejā, 1. kārta)


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: ,

Mājas lapa: VI Rīgas LSC pusmaratons un 5 km (LSC atklātais čempionāts šosejā, 1. kārta)


Treniņu plāns pusmaratonam:

 

Pie Mežaparka estrādes. Pieteikumus pieņem sacensību dienā no 9:30 līdz 10:30. Lūgums dalībniekiem ierasties savlaicīgi, lai paspētu reģistrēties.

Dalības maksas

=> pusmaratons:    Ls 4,00, nestrādājošiem pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadiemLs 2,00.   (LSC biedriem, kas nokārtojuši biedra maksu, attiecīgi Ls 2,00 un Ls 1,00.)

=> 5 km skrējiens:    Ls 2,00, nestrādājošiem pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadiem – Ls 1,00.   (LSC biedriem, kas nokārtojuši biedra maksu, attiecīgi Ls 1,20 un Ls 0,60.)

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
dot piedalās
Platacis piedalās
Darya piedalās
didzisv varbūt piedalās
Jekaterina piedalās
matiss varbūt piedalās
joolija varbūt piedalās
I_V varbūt piedalās
Trakais piedalās
girtkaz varbūt piedalās
aicis piedalās
Māris varbūt piedalās
Raitis varbūt piedalās
druupijs varbūt piedalās
Zinaida piedalās
Inese Vārna piedalās
OreMan piedalās
voļda piedalās
markis varbūt piedalās
enfforcer varbūt piedalās
baler piedalās
Johny piedalās
guncha varbūt piedalās
MartinsOzolins piedalās
Lūsis piedalās
ekstremā piedalās
eerms piedalās
Tuksnesa vetra varbūt piedalās
eees varbūt piedalās
Siluks piedalās
Valters piedalās
Aivars703 piedalās
Kampars piedalās
Ivars piedalās
mb piedalās
MAKRO piedalās
Regulatus piedalās
Andulis varbūt piedalās
jupe piedalās
Artūro piedalās
laputis piedalās
Dainis piedalās
bredato piedalās
Daina piedalās
OMG piedalās

Piedalās - 31

Varbūt piedalās - 14

66 komentāri rakstam VI Rīgas LSC pusmaratons un 5 km (LSC atklātais čempionāts šosejā, 1. kārta)

  • joolija joolija

    Kam domāts šis skrējiens, ja tas notiek pktd un 11.00?
    Parastie cilvēki strādā…

  • dot dot

    Arī Lielajā piektdienā pirms Lieldienām?

  • vargans

    Tā ir Lielā piektdiena un daudziem brīvdiena… Man gan arī – darbs.

  • joolija joolija

    Vainīga :D
    Pat neiedomājos (:p)

  • endzi

    Kas tas varētu būt par sviestu nolikumā “…Pusmaratona distancē aizliegt izmantot visus skaņu ierīces – mob.tālruņus, CD pleierus, MP3- pleijerus, ipod, ifone, Ipad….”?

  • Andulis

    Šis aizliegums jau mazliet apspriests forumā. Pie pilnīgas skaidrības gan netikām.

  • Dokken

    Tas ir nevis „sviests”, bet nolikuma nosacījums. Organizatoriem ir tiesības veidot nolikumu pēc saviem uzskatiem. Mēs uzskatam, ja sportists ir gatavs pusmaratona veikšanai, tad viņš var to veikt bez skaņu ierīces palīdzības. Tas tomēr ir sacensības nevis izklaides pasākums, ka piemēram, Nordea maratons.

    Paskatīties informāciju internētā. Šim aizliegumam jau sena vēsture:
    „Участники нью-йоркского марафона отказались соблюдать правила спортивной организации USA Track & Field, запретившей использование компактных медиа-плееров во время соревнований, сообщает The Times.
    В марафоне, который пройдет в Нью-Йорке 4 октября 2007 года, примут участие более чем 38 тысяч человек. Многие из них собираются нарушить запрет USA Track & Field и использовать во время бега свои плееры. По словам участников, музыка помогает не сбиться с ритма и не заскучать. В то же время сторонники запрета отмечают, что музыка не позволяет слышать ободряющие возгласы фанатов.
    Джилл Гир (Jill Geer), представитель USA Track & Field заявила, что прослушивание музыки во время бега может быть опасным для здоровья. “Бегуны должны следить за тем, что происходит вокруг, за другими участниками и за сообщениями организаторов. Чем больше участников забега слушают музыку через наушники, тем больше опасных ситуаций может возникнуть во время мероприятия”, – сообщила Гир.
    Также она отметила, что использование плееров во время забега повлечет за собой большие счета от страховых компаний. Это также является причиной запрета плееров, принятого 10 месяцев назад. Так, в июне 2007 года организаторы марафона в Миннесоте конфисковали у семи тысяч участников перед началом соревнования множество iPod. Плееры были возвращены владельцам по почте после окончания мероприятия.

    Droši vien vajadzēs konfiscēt visus skaņu ierīces pirms starta.))))

  • Neapšaubu, ka organizatoriem ir tiesības veidot nolikumu pēc saviem uzskatiem. Bet arī sasensību apmeklētājiem ir tiesības – piedalīties vai nē. Un nedomāju, ka šādam punktam būtu jābūt par pamatu nepiedalīšanās. Varbūt nolikumu var mainīt, ka izdalīt speciālu grupu, kas šo pasākumu uzskata par izklaidi drīkst skriet kaut pingvīna tērpā un austiņās?

  • Andulis

    Liekas, pirmā reize, kad LSC pasākumā skaņu ierīces aizliegtas (vai kļūdos?).
    Dokken, varbūt tad vajadzētu pastāstīt tautai – kas šogad LSC pusmaratonā būs citāds, salīdzinot ar iepriekšējām reizēm? Dalībnieku skaits nez vai būs daudzos simtos/tūkstošos mērāms. Varbūt plānots eskorts, kas lēnākos skrējējus aicinās dot ceļu līderiem? Tad varētu saprast aizliegumu.
    Man pašam jau vienalga, jo austiņu nebūs. Bet tomēr interesanti.

  • Lauma laumiic

    Skrienot šo pusmaratonu neaizmirstiet atslēgt pīkstienus saviem pulsometriem, jo tā arī IR skaņas ierīce…

  • Geo Geo

    Anduli, citāda kā citus gadus būs dalības maksa – 4 Ls par pusmaratonu :)

    Bet vispār interesants aizliegums. Piemēram, 5km var skriet ar skaņas ierīcēm, bet 21km nē. 5km ātrums taču ir daudz lielāks, līdz ar to apdraudējums lielāks :)
    Ko darīt, ja kāds skrien ar telefonu, jo lieto endomondo vai ko līdzīgu? Pēc nolikuma to nedrīkst darīt.
    Ko darīt, ja kāds skrien ar ausu aizbāžņiem? :) Pēc nolikuma to atkal drīkst darīt. Tas pat varētu būt savdabīgs protesta veids, skriet ar ausu aizbāžņiem :)

  • Dokken

    Atklāti sakot nedomāju, ka šis nelaimīgais nolikuma punktiņš izraisīs tik lielo ažiotāžu.
    Ejot pretī noskrien.lv biedriem, varam paredzēt, ka reģistrējoties pusmaratonam pasakiet tiesnešiem, ka skriesiet ar audio-plejeru un t.t.
    Un, ja kāds nevar izdzīvot bez telefona, lai skrien ar telefonu. Tas bija novēlējums „aizlieguma formā”.))) Vienkārši sakot, nezinu kāpēc, bet neviens stiprs skrējējs (Matisons, Tūbelis, Keģis un citi) neskrien sacensībās ar MP3-plejeru. Vajag pajautāt viņiem.

  • Dokken

    Starp citu, šodien biju Mežaparkā, trasē nav nekur nav sniega. Tas mani un dalībniekus vairāk traucēja, nekā skaņu ierīces.

  • dot dot

    Aizvakar Mežaparkā ledus vēl bija uz dažiem nomaļākiem celiņiem.
    Tie, kas noskrien pusmaratonu stundā ar mazām minūtēm, nepaspēj sagarlaikoties, bet skriet pusmaratonu trijās stundās ir diezgan skumīgi bez mūzikas. Labi, ja blakus skrien kāds sarunu biedrs, tad laiks paiet nemanot.
    Kā protesta formu piedāvāju skaļu dziedāšanu skrienot.

  • Lauma laumiic

    Atbalstu dziedāšanu visas distances garumā.
    Tāpat aicinu nejaukt Nordea Rīgas maratonu ar kaut kādu izklaides pasākumu, jo tad jau citus skriešanas pasākumus varētu nodēvēt par sētas mačiem pēc dalībnieku skaita un organizētības…

  • Nedomāju, ka sacensības ir domātas tikai stipriem skrējējiem un vai tas ir organizatoru mērķis. Dokken, paldies par šī nolikuma punkta mīkstināšanu. Tiekamies trasē.

  • Dokken
    22/03/2012 at 13:14 rakstīja:

    Tas ir nevis „sviests”, bet nolikuma nosacījums. Organizatoriem ir tiesības veidot nolikumu pēc saviem uzskatiem. Mēs uzskatam, ja sportists ir gatavs pusmaratona veikšanai, tad viņš var to veikt bez skaņu ierīces palīdzības.

    kopš kura laika mēs velkam kājās mp3 pleijerus un izmantojam tos lai veiktu distanci? :)

    Tas tomēr ir sacensības nevis izklaides pasākums, ka piemēram, Nordea maratons.

    Arī Nordea Rīgas pusmaratons nav izklaides pasākums, daudziem 5km skrējienā ir izklaide, citam tie 5km ir mūsu pusmaratona vērta distance, un tur nav nekas slikts …

    Vai šis pasākums ir stingri profiem domāts? Ne Matisons, ne Tūbelis nav profesionāli skrējēji … ja gribat tikt vaļā no amatieriem, ielieciet šādu punktu nolikumā.

    Kurlmēmie šeit vispār nedrīkst piedalīties, jo viņi vispār nedzird un mēs viņu žestus varam nesaprast.

  • Artūro Artūro

    Izvēlējo rakstīt šeit, nevis norādītajā foruma tēmā.

    Par biatlonu. Radio sporta raidījumā ‘Overtime’ Pučes kungs norādīja uz kādu gadījumu š.g. PČ biatlonā junioriem – mūsu jaunkundze (uzvārdu neminēja) uzreiz pēc finiša(!) diskvalificēta, jo ausīs pamanītas audio austiņas. Līmenis protams cits, un par attieksmi katrs var spriest pats. Varam tikai minēt, ko klausījās: mūziku, grāmatu, vai mācījās kādu valodu?
    Ieraksts no 11:30 http://bit.ly/GGBZXu

  • Geo Geo

    Jā, līmeni tas parāda, nav pat izlasīti noteikumi :)
    Bet biatlonā šo ierobežojumu vēl var saprast, lai kāds neizdomā slēpot ar rāciju pa kuru treneris dod norādījumus. Austiņas arī traucē dzirdēt, ka no aizmugures kāds vēlas apdzīt.

  • jupe jupe

    Man 5km ideāli der gatavošanās nolūkos.

    Tas punkts par mūziku, laikam, ir domāts tādiem kā man – man aizbāztas ausis traucē skriet. Mūzika ļoti patīk un ir tuva. Moš kā kompromiss šajā situācijā varētu būt mūzikas atskaņošana visā trases garumā?

    PS tikai ne plikus bundziniekus, kā Siguldā :D Kādu mirkli ir ok, bet ne 2-3 stundas no vietas :D

  • Andulis

    Domāju, ka bundzinieki gan Mežaparkā nebūs – ne pliki, ne citādi. :D

  • Pirms šī trača biju domājis paskriet šo pusmaratonu ar adidas micoach un paklausīties kādu pulsu man pusmaratona laikā uzrāda, bet laikam jau pulsu arii bīstami zināt šajā pusmaratonā, ja to ar skaņu ierīci plānots uztvert… ja nu diskvalificē :D … Paņemšu savu pulsometru uz mazāk ”profesionāliem” mačiem – Rīgas pusmaratonu piemēram :D

  • Dokken

    Signim. Ņem par labu! Vards „aizliegts” nomainīts uz vardu „nav ieteicams”, tātad, lai katrs pats izlemj, bet organizatori skaņu ierīces izmantošanu neatbalsta.
    Nekur nebija rakstīts, ka sacensības paredzētas tikai aktīviem sportistiem, ir tomēr satelitdistance – 5km.

    Ja kādam palīdz dziedāšana vai kliegšana, lai to dara, tas taču ir sacensības un Mežaparks, nevis Nacionāla opera.)))
    Mana uztverē Nordea maratons vairāk orientēts uz izklaides distancēm – 5 km un 10 km, tur cilvēki skrien nesteidzoties, ģērbjas savdabīgos apģērbos.

    Mums tomēr galvenais ir sportiskais princips, jo tiks izcīnīts Latvijas skriešanas centra čempiona tituls. Otrā distance – tiem, kas nevēlas skriet 21 km, kā arī pensionāriem un bērniem.

  • dot dot

    NRM balagāns tradicionāli ir tikai 5km distancē.
    Pagājšgad 10km distancē netika manīti savdabīgi ģērbušies, nesteidzīgi skrienoši un izklaidīgi cilvēki. 10km distance speciāli tika ieviesta tiem, kas grib nopietni skriet, bet nav vēl saņēmušies pieveikt pusmaratonu.

  • skatoties laukā pa logu domāju, kaut nu nebūtu šitas pusmaratons tāds īsts ziemas skrējiens ar sniegu- gribas pavasarī paskriet nevis pamīcīties pa sniega putru :D

  • Aivars703 Aivars703

    Ja nebūs sasnidzis sniegs, temperatūra būs plusos, neplosīsies orkāns, pa trasi nevajadzēs brist pa dubļiem vai peldēt – BŪŠU TEMPA TURĒTĀJS – 2 STUNDAS. Dalibnieka vilkšana vai stumšana finišā, pierunāšana un kaunināšana visas trases garumā, apsukāšana, uzbļušana vai paslavēšana par PAPILDUS SAMAKSU.

  • Ivars Ivars

    Ja jau tādi TT kā Aivars703, tad nevar nepiedalīties. Jāvienojas tikai cik maksās, teiksim tāds komplektiņš – 5 uzbļāvieni, viena apsaukāšana un viena paslavēšana – viens tumšais Alus būs OK?

  • Didzis Didzis

    Šodien Valmierā atkal ziema.

  • Rīgā jau arī ziema atgriezusies..

  • Aivars703 Aivars703

    Ivar, ko nu tērēsies tumšajam, paņem 2 WARSTEINER un papildus Tevis nosauktajam komplektam es ar savu vāvuļošanu un pārgudrām piezīmēm Tevi tā nokaitināšu ka Tu finišēsi krietni pirms manis – lai tik tālāk no manis. Ar atpalikšanu distances vidū nekas nebūs līdzēts, es arī piebremzēšu un visu laiku kaunināšu par tempa neievērošanu. :)
    P.S. Papļāpat bariņā jautrāk (es pļapāju – Jūs klausaties). Pievienojaties. NOSKRIEN!

  • Aivar, Tu kārdini :D

  • Izklausās tiešām kārdinoši, bet vai tas pats attiecas arī uz Nordea koptreniņu nedēļu vēlāk,Aivar703? ja jā, tad es piesakos barinjaa ;)

  • Andulis

    “Darba nedēļas otrajā pusē mākoņu daudzums samazināsies, vējš pierims un nokrišņi mitēsies. Gaisa temperatūra nakts laikā saglabāsies līdzīga: 0…-5°, savukārt dienas laikā sasniegs +6…+7°.”

    Skrējiena dienā Rīgai pašlaik sola līdz +6° (pēc nakts ap 0°), DR vēju 10 m/s (brāzmās līdz 17 m/s). Iespējams īslaicīgs lietus, bet uzspīdēšot arī saule.
    Nu, tāds vidējs…

  • Aivars703 Aivars703

    drupij, arī nedēļu vēlak es būšu (tā vismaz ir plānots). Ātrums par pāris sekundēm ātrāks (5:32 kilometrā), bet gabals būs īsāks, ap 12km

  • Valters Valters

    Nu ja jau Aivars703 turēs tempu būs jābrauc. Jāsāk tak pie viņa pierast. :) Tā izskatās, ka 20. maijā kopā būs 4. stundas jāskrien!

  • vai kāds pēc tam brauc uz Ogri? es varētu sastādīt kompāniju!

  • Daina, labāk laižam uz Liepāju! Ir kāds braucējs, kas paķertu svētdienas skrējienam gar jūru?

  • Matīs, nene, man jābūt Ogrē (un pirmdien tur ir Xtrail treniņš, 2dien Zilo kalnu skrējiens). es te nedraudu, ja, bet transporta esamība nosaka, vai es mēģināšu sastādīt Aivaram kompāniju uz 2h :)

  • Ervins

    Tad jau Aivars ari man sastadis kompaniju skrienot?

  • Ivars Ivars

    Šodien garais lēnais ar 7:00 -> 6:20 paredzēts, jācer, ka finišs nebūs jau novākts, kad atskriešu…

  • milzīgs paldies Modrim par palīdzību mana pirmā pusmaratona rezultāta tapšanā!! [es par tām kūkām nopietni!!]

  • Lauma laumiic

    Atklāšu noslēpumu. Daina noskrēja tik labi, jo pirmajā aplī mani tā pamatīgi paklupināja, izbaudīju pilnā krāšņumā gandrīz asfaltu (viņas stratēģisks solis).

  • nja, izskatās, ka būs jātaisa vēl viena kūka, Laumai. ceru, ka viss būs kārtībā!!! [kaut kā jau bija ar Tevi jātiek galā..]

  • Siluks Siluks

    Foršs uzskrējiens un bija ar par ko ierēkt:)

  • Didzis Didzis

    Par Laumīša kritienu jau dzirdēju no Aivara703.Nu labi,ka tā ,bet nu Laumīc ar saviem kritieniem jau vairs nepārsteidz.

  • Labi, ka man izdevās aizmukt no Dainas :)

  • ja ņem vērā, ka es par savu 2. vietu un to, ka Tu biji salīdzinoši tuvu, uzzināju pēc finiša, tad, ijaaa, Tev paveicās :D es būtu sadusmojusies :D

  • Lauma laumiic

    Didzi, mani paklupināja. Es neko. Roka nedaudz sāp.

  • Fiziskais 0%
    Emocionālais – 43%
    Inteliģence + 28%
    ——————–
    bija labs pelēko zirņu skrējiens ;)

  • Andulis

    Mēģināju uztaisīt neoficiālu kopsavilkumu par noskrieniešu sekmēm PUSMARATONA distancē. Atšķirībā no sākotnējā varianta – tagad izmantoti tikai LSC lapā publicētie rezultāti! Domājams, lielu izmaiņu vairs nebūs. [Pēdējie labojumi 9.04. plkst. 22:57]

    KUNGI (30)

    Kampars 1:17:38
    ……… 1:17:45 (PR; rezultāta īpašnieks pagaidām atturas izmantot savu VSK Noskrien segvārdu :)
    druupijs 1:18:03
    guncha 1:18:56
    valdis ņilovs 1:19:39 (PR)
    aicis 1:26:54
    OreMan 1:27:02 (PR)
    aspruds 1:27:09 (PR)
    bredato 1:28:58
    raitis1898 1:29:09
    Siluks 1:31:33
    Platacis 1:35:02 (PR)
    Ervins 1:35:51
    matiss 1:39:07 (PR)
    Edmunds 1:39:18
    Andulis 1:39:36
    baltais_tevs 1:40:23
    Johny 1:42:14 (PR)
    Geo 1:46:19
    modris_aa 1:47:33
    Dainis 1:48:37 (PR=PirmRezultāts)
    laputis 1:50:15
    Artūro 1:50:26
    Valters 1:51:09 (PR)
    baler 1:51:22
    dot 1:53:51 (PR)
    Aivars703 1:59:45 (TT uz 2:00:00)
    mb 2:02:22 (PR=PirmRezultāts)
    Regulatus 2:03:04 (PR)
    Ivars 2:18:42

    DĀMAS (7)

    GunaO 1:46:38
    Daina 1:47:32 (PR=PirmRezultāts)
    Darja 1:49:18 (PR=PirmRezultāts)
    eees 1:51:56 (PR)
    Elga 1:54:45 (PR)
    laumiic 1:58:08
    Jekaterina 2:10:06

    Kopā noskrēja 69 kungi, 8 dāmas.

  • baler baler

    Nedaudz bildes no LSC pusmaratna http://failiem.lv/u/pszfhxd un otrā daļa http://failiem.lv/u/cuyniqm

  • Valters Valters

    Patreiz LSC mājas lapā trūkst arī mana rezultāta. Kad finišēju gāju skatīties rezultātu. Kundzes izbrīnītas jautāja vai tad es esmu jau finišējis vai aizskrējis pēdējā aplī? Teicu, ka acis viņas neviļ un es stāvu viņu priekšā, neviss joņoju vēl distancē. Pēc garā āāā… teica, ka viss kārtībā un kaut ko atķeksēja papīra lapā. Laikam ķeksis nebūs bijis pārliecinošs arguments vēlākai pierakstu pētīšanai un mans rezultāts tomēr nav piefiksēts. Labi, ka pats apskatījos tai viņu lapā – 1:51:09. Pie tā arī paliksim. :)))

  • Lauma laumiic

    Ir papildinātas Inga_K bildes gan ar startu, gan ar skrējienu: https://plus.google.com/photos/110440747447690528600/albums/5728567912308868433?banner=pwa

  • Andulis

    “Patreiz LSC mājas lapā trūkst arī mana rezultāta.”

    Valter, visticamāk, Tava rezultāta nav tāpēc, ka esi “jauna seja” mačos. Izskatās, vēl 8 cilvēki ir pašlaik līdzīgā situācijā. Cik kādreiz sapratu no MAKRO (Māra Pakārkļa) – lai datu bāzē izveidotu jaunu profilu, jāpatērē vairāk laika, kura, diemžēl, ļoti trūkst… tāpēc jaunpienācējiem nākas pagaidīt.

    Jā, apļu skaitu dažreiz sajauc, bet tā varētu būt “cita opera”, neatkarīga. Nav jau patiesībā arī tik viegli visiem izsekot…

  • Andulis

    Nu jau ir rezultāti visiem pusmaratonistiem.

  • Valters Valters

    Jā, visas problēmas atrisinātas! :) Bet, kas nu tās par problēmām. :)))

  • Andulis

    Paldies bildētājiem un bildētājām! Neatceros, ka es jebkad agrāk būtu tik labi dokumentēts. :)

  • Es arī vēlos pateikties fotogrāfiem par jaukajiem fotomirkļiem – nebija joka lieta tādā aukstumā izturēt, mēs pārējie tad vismaz skrējām. :)

  • Andulis

    Fotoportreti atrodami arī Kārļa Pakārkļa galerijā, kas joprojām tiek papildināta.
    Tagad redzami arī 5 km rezultāti. Dāmām 3. un 5. vieta – VSK Noskrien īpašumā. Arī kungu 1. un 2. vietas ieguvēji ir reģistrēti noskrienieši. :)

  • Kuks Kuks

    Nu smukas bilžas…
    Ritīgi motivējoša ir 8-tā /kungs ar 66.numuru/ – dod Dieviņ man tādas spējas un gribu, kad pienāx tas laix :)

  • Aivars703 Aivars703

    Kungam numurs 66 jau noskrieti 126 Maratoni. (varbūt pa kādu kļudos). Cik pusītes – to pat laikam pats nezin.

  • Dokken

    Andulim. Nu ja, ir tāda lieta.))) Starp citu, varu konstatēt, ka Rīgas LSC pusmaratons izauga līdz starptautiskajam līmenim))), jo tajā piedalījās 2 kanādieši. Viens noskrēja pusmaratonu (ap 2.00.00), savukārt otrais – ieņēma 3.vietu kopvērtējumā ar labu rezultātu.

    Un, kā tu pareizi augstāk uzrakstīji, 8 cilvēki bija pavisam iesaācēji, viņi pat nebija skriesim.lv datu bāzē.

    P.S. Bērziņam stāvoklī uz 01.01.2012 ir 126 maratoni un 41 pusmaratons. Viņš ir 24. vēcākais maratonists Latvijā. Vecuma rekords pieder V.Latiševam, kurs noskrēja maratonu 79 gadu 8 mēnešu 13 dienas vecumā.

    Visvairāk pusmaratonu noskrēja A.Pazē – 64, M.Ābrams ar 58 pusmaratoniem – 3.vietā.

  • Andulis

    Tencinu par ziņām, Dokken. Atzīstos – nebiju domājis, ka pusmaratonu skaita rekordists ir A. Pāže!

  • mb mb

    paldies par bildēm!
    bij interesanti redzēt noskrien.lv sejas dzīvajā :)
    man pirmais publiskais skrējiens un biju tik mazliet ātrāks par cienījamākajiem dalībniekiem :D
    cerams kājas sāpes pāries un līdz nākamajam pusmaratonam 29.04 tikšu uz strīpas

  • Darya Darja

    Arī vēlējos pateikties par bildēm. Un bija ļoti aizraujoši kopā paskriet ;) ar nepacietību gaidu 29.04.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.