Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

18. oktobris 09:40

Gardas ezera maratons


Vieta: , , ,
Notikums: ,
Distance: , ,

Mājas lapa: Gardas ezera maratons


Treniņu plāns maratonam:

 

“Gardas distance izcēlās ar nepārspējamu ainavu un rakursu maiņu. Distance apkopoja esenci no visa, ko vien var iedomāties – gan skriešanu gar un zem klintīm, gan caur vīnogu laukiem, gan mazpilsētas vēsturiskajām ieliņām, nepārtraukti ļaujot sajust ezera plašumus vai skatīt upes steidzīgo ritējumu. Ja kāds domā, kur noskriet savu pirmo maratonu, tad viennozīmīgi varu ieteikt Gardu – ar garantiju tas radīs atkarību.” (Dzo, 16.10.2012.)

  • Agrāk noskrien.lv:   2012.




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Kods piedalās
Jolčix piedalās

Piedalās - 2

3 komentāri rakstam Gardas ezera maratons

  • Sākumā bija ziņots, ka Gardas maratons 2015.gadā notiks 11.oktobrī, nopirku lidmašīnas biļetes visai ģimenei. Tomēr pārcēla uz 18.oktobri. Labi, ka izdevās AirBaltic samainīt. Brālis tur skrējis jau 2 reizes un saka, ka ir tā vērts. Turklāt sajūtas esot tādas, ka trase visu laiku iet lēzeni lejā no kalna. Ļoti gribētos savā 3.oficiālajā maratonā izskriet zem 4 stundām.

  • Didzis Didzis

    Lai izdodās !

  • Andulis

    Īstenībā jau SKAUŽ. Pa balto :)

    Attiecīgo pogu nespiežu vien tamdēļ, ka skaustās sacensības pēc tam parādās skauģa profilā pie “Notikušās sacensības”. Tas nešķiet īsti pareizi :D

    Patīkamu ripojumu!

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.