Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

4. jūnijs

ASICS Stockholm Marathon


Vieta: ,
Notikums: ,
Distance:

Mājas lapa: ASICS Stockholm Marathon


Treniņu plāns maratonam:




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Janis Millers varbūt piedalās

Varbūt piedalās - 1

3 komentāri rakstam ASICS Stockholm Marathon

  • Atbalstītājs

    Sveiciens!

    Pēc Rīgas apdomāju, kuri no Latvijas vēl teorētiski var izpildīt normatīvu uz Rio. Laikam paliek divi – Artūrs Bareiķis un Jānis Girgensons. Par Jāni man bija šaubas (vai vispār mēģinās), jo, cik zinu, maratonu viņš skrējis nav.

    Tā nu izgāju cauri vairākiem maratoniem un to dalībnieku sarakstam. Un Stokholmas maratona dalībnieku sarakstā redzu – Jānis Girgensons. Nu tad šo sestdienu pāris h rezervēju, lai ik pēc 5 minūtēm spaidītu REFRESH un neklātienē justu Jānim līdzi :) .

    Tāpat gribētu sekot līdzi arī Artūram. Viņa vārdu nekur sarakstos neatrodu. Viņa blogā iepriekš lasīju, ka viņš maratonu plāno skriet Eiropā. Varbūt kāds zin, ko konkrētāk?

    Jau iepriekš liels paldies.

  • ansiso ansiso

    Runāt var visu kaut ko, bet tas jau nenozīmē, ka skrējējs automātiski ir pretendents uz Rio. Spriežot pēc twitter ieraksta, Bareiķis tomēr būs apzinājies realitāti: https://twitter.com/artursbareikis/status/736213369368268801
    Lai Girgensonam veicās!

  • ansiso ansiso

    Normatīvs tomēr izrādījās pārāk augsts pie Girgensona šodienas kondīcijas. Pēc vajadzīgā grafika izturēja pirmos 25km. Biju gaidījis nopietnāku cīņu par tikšanu uz Rio.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.