Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

28. jūnijs 18:00

Skrējiensoļojuma “Rīga-Valmiera” preses konference


Vieta: , , ,
Notikums:

Mājas lapa: Skrējiensoļojuma “Rīga-Valmiera” preses konference

 

Ceturtdien, 2018. gada 28. jūnijā plkst. 18:00 bērnu rehabilitācijas centrā “Poga” (Rīgā, Indrānu ielā 13) notiks preses konference, kurā atskatīsimies uz sacensībām, apkoposim labdarības rezultātus un pasēdēsim pie gardajām Smiltenes piens biezpiena tortītēm.

Skrējiensoļojuma Rīga-Valmiera sargeņģelis KRISTA būs kopā ar mums kā sacensību iedvesmotāja. Turkish Airlines mūsu sargeņģelim pasniegs lidojuma Rīga-Stambula-Rīga kuponu.

Uzdosim jautājumus skrējiena uzvarētājiem, brīvprātīgajiem un atskatīsimies uz spriedzes pilnajiem notikumiem trasē. Nedaudz atskatīsimies arī skrējiena vēsturē un ieskicēsim nākotni. Pasniegsim īpašu balvu skrējējiem, kas 107 km distanci veikuši piecus gadus pēc kārtas (tādu nav daudz).

Būs iespēja saņemt īpašo sacensību diplomu ar finiša foto. Ar sertifikātiem izteiksim pateicību brīvprātīgajiem. Darbosies atrasto un pazaudēto mantu birojs. Cienāsimies ar mūsu atbalstītāja Coca-Cola ultra dzērienu un uzkodīsim ķimeņu siermaizītes, kuras tapušas sadarbībā ar Ķelmēniem, kuri vienmēr atbalsta Kristas ģimeni.

Tā kā “Pogā” vietu skaits ir ierobežots, tad pasākuma tiešraide būs redzama ultrataka.lv.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
sigita piedalās
Ina piedalās
Andulis sekoju līdzi
Inga_K piedalās
MartinsF sekoju līdzi
IlgaisC piedalās
Lasma3 piedalās
matiss piedalās

Piedalās - 6

Seko līdzi - 2

2 komentāri rakstam Skrējiensoļojuma “Rīga-Valmiera” preses konference

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.