Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

30. augusts 18:00

UTMB® / Ultra-Trail du Mont-Blanc® (30.08.-1.09.)


Skriešanas seriāls:
Vieta: , , ,
Notikums: , , , ,
Distance:

Mājas lapa: UTMB® / Ultra-Trail du Mont-Blanc® (30.08.-1.09.)

Starts 18:00 (GMT+1) Šamonī pilsētā piektdien, kontrollaiks 46 stundas 30 minūtes. Ap 170 km garajā distancē varēs baudīt kopā 10 000 augstuma metrus kāpumos un tikpat – kritumos.

UTMB2019

It is 6:00pm and we are more or less 2300 people sharing the same dream carefully prepared over many months. Despite the incredible difficulty, we feel serene thanks to the help and comfort offered with by 2000 volunteers who in a spirit of sharing and friendship are ready to partake in the same adventure.
We are about to take off on a dream-world adventure

  • DUV (visi gadi)




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
EdgarsBR piedalās
Casperr piedalās
SelfijuPavēlniece sekoju līdzi
VP13 sekoju līdzi
matiss sekoju līdzi
maziinais sekoju līdzi

Piedalās - 2

Seko līdzi - 4

7 komentāri rakstam UTMB® / Ultra-Trail du Mont-Blanc® (30.08.-1.09.)

  • Ja nepietiek ar Stirnubuka žurnālu “Ieskrien mežā”

    https://www.irunfar.com/2019/08/2019-utmb-mens-preview.html

  • Džokeram pirmie 8km/33 min un 24. vieta uzreiz aiz TOP3 dāmām. Līderiem temps zem 4min/km. Nedaudz smieklīgi izskatījās UTMB TV https://www.dailymotion.com/video/x2491j4
    kad startu izcēlušo ķīnieti Min Qi noķēra spānis Pau Capell un vēl viens ķīnietis, un tad abi ķīnieši pazuda krūmu zaļajā pieturā, atstājot spāni vienu pašu līderējam. Ak jā, CCC vadībā arī spānis – tas kurš 3x vinnēja PČ, tagad tuvojas finišam Chamonix, kur pirms nepilnas stundas startēja 2542 dalībnieki pilnajā aplī

  • Pēc 20km/2h Džokers skrien 11. vietā uzreiz aiz pirmās ķīniešu dāmas.
    Tikmēr Linda Boldāne ir pakāpusies līdz 15. vietai un no pērnās 11.vietas viņu šķir 14 minūtes. Pēdējā ceturtdaļa atlikusi, lai nodeldētu starpību un mēģinātu tikt desmitniekā

  • VP13

    Turaties!

  • maffija maffija

    Forši, ka Casperr’s vienmēr kontrolpunktos atrod web kameru un pamāj ar roku :D nu vairs tikai divi kāpieni līdz finiša arkai!

  • Nupat smuki 8. vietā (atbilstoši saviem ITRA punktiem) finišēja 2x čempione Rory Bosio, sākumā bija patālu no top10, taču smaidīgi skrienot, finišēja 68.vietā starp puikām (28h). Tas ir jāmāk, pēc 2 uzvarām smaidīt un brīvi skriet, īpaši neiespringstot. Vairums čaļu neietu pat uz startu, ja ir bijušas divas uzvaras un tagad zini, ka nebūs. Izņēmums, protams, ir mūsu leģenda Viktors.

    Starp citu, 13. vietā finišam tuvojas somu triatloniste vārdā Maija.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.